Hetty's Lentegevoel (11.)

Hetty's Lentegevoel (11.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 43 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

Met de griep onder de leden, al hoestend en proestend kom ik jullie vertellen dat dit ook weer een typische #lentegevoel foto is. Een prachtige vlinder, zittend in het zonnetje op een opgroeiend maisblad. 

Daarmee is vandaag ook een korte post ... want terwijl jullie lekker verder mogen genieten van mijn #lentegevoel duik ik nog even terug mijn bed in om van mijn koude rillingen af te komen. Ik hoest en proest, drink hete thee ... de honing wordt straks pas meegebracht door vriendlief, maar ik weet wel dat het wel weer goed gaat komen.

Dus ik wens iedereen een fijne, zonnige maar koude dag vandaag ... en wie goed kijkt buiten ziet misschien nog wel iets waar hij / zij het typisch #lentegevoel van krijgt!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een hele mooie foto Hetty, prachtig! De griepgolf zal intussen wel op z'n retour zijn... Veel mensen hebben 't gehad.
Maar ik heb nog veel in te halen bij jou zag ik al! Tja, ook druk met andere dingen... ;-)
| 16:17 |
De atalanta zie ik graag. Mooie foto!
| 19:57 |
Hier is het ook koud, ´s nachts vriezen en overdag een koude winterzon, maar gisteren wel een paar bijen gezien, heerlijk.
Mooie foto.
| 11:25 |
Kijk dat is dan idd weer iets wat je het lentegevoel kan geven als je maar goed rondkijkt. Ja koud is het, maar met het zonnetje erbij vind ik het normaal dan toch wel lekker.
| 12:48 |
kon het lente gevoel vandaag niet ontdekken. Ik dook diep in mijn jas weg brrrrr koud!! Beterschap meis!!
| 23:32 |
van harte beterschap
| 22:50 |
Nogmaals beterschap. Inderdaad genieten wij van zulks. Tenminste ik wel.
| 16:38 |
Beterschap hoor. Droom maar lekker van fladderende vlinders in het zonnetje.
| 14:00 |
Ik wens je heel veel beterschap!!
| 11:55 |
Wat een prachtige foto's maak je Hetty. En heel veel beterschap natuurlijk!
| 11:32 |
Allereerst beterschap, knap dat je nog een foto hebt gestuurd. Mooie foto overigens.
| 11:27 |
die vervelende griep heerst ............. nu al 6 weken, dus ben blij dat je niet de hele tijd al meegedeeld hebt, ;-) maar deze foto is idd, wederom een mooi voorbeeld van 't lente gevoel
| 10:48 |
Prachtige foto van een prachtige vlinder, absoluut een lentegevoel. Vervelend dat je juist nu het zonnetje even schijnt, je bedje op moet zoeken ivm de griep. Heel veel beterschap en ik hoop dat je snel opknapt xxx
| 10:11 |
Mooie foto en beterschap.
| 10:10 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen