Hetty's Lentegevoel (24.)

Hetty's Lentegevoel (24.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 30 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

Speelde mijn lentegevoel zich gisteren nog in omgeving Rotterdam af, vandaag blijf ik weer heel dicht bij huis. Gewoon mijn eigen straatje, het uitzicht wat ik elke dag zie. Wat ik in de drie jaar dat ik hier woon normaal ben gaan vinden, waarvan andere mensen vaak denken ... "Mens wat heb jij een geweldig uitzicht!".

En weet je? Ze hebben gelijk!

Maar al te vaak baal ik van de momenten dat ik geen auto heb om snel even ver weg te gaan, snel even de honden in de auto te gooien om naar een waterplas te gaan, snel even de auto pakken voor wat boodschappen, want ja, hoe mooi het ook is, we zitten wel 5km van de dichtstbijzijnde winkel vandaan. Balen dat ik niet meer zo snel met een hond een ijsje kan gaan eten ... omdat ik dan toch echt eerst een uur naar het dorp moet lopen, en dan daarna natuurlijk weer terug ... dat doe je niet zo snel als er twee of drie honden thuis op je zitten te wachten. Dat zijn allemaal dingen waar ik echt vaak van baal. En dat heeft allemaal met dat stomme geld te maken natuurlijk!

Maar als het dan lente is, en je als kadootje zo'n prachtige zonsopkomsten kado krijgt ... dan kriebelt het toch echt wel weer. Dan geniet ik van het #lentegevoel. Ziet alles er een stukje vrolijker uit. Voel ik me vrolijker, baal ik minder van die dingen ... en ben ik toch heel blij dat ik ondanks alle problemen hier kan en mag wonen.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wow wat een mooie foto! Zou zo een schilderij kunnen zijn.
| 10:44 |
een schitterende foto......eentje om in te lijsten!! En je moet maar zo denken tis overal wat.
| 00:34 |
Het is absoluut een prachtig uitzicht, maar ik begrijp je frustratie over het feit dat je niet makkelijk overal heen kunt.
| 17:28 |
Elk nadeel heb zijn voordeel, die Johan Cruijff heeft daar toch echt een super quote neergezet die in heeel veel gevallen opgaat
| 17:15 |
Zo'n uitzicht zou ik best dagelijks willen zien.
| 14:20 |
Echt niet normaal zo'n mooi uitzicht! Geniet er maar lekker van.
| 13:36 |
Dat is inderdaad een prachtig uitzicht!
| 13:32 |
Drie hoog kent mijn tablet niet
| 13:12 |
Elk nadeel heeft zijn voordeel, maar ik zie veel voordelen in jouw woonplek. Driepoot achter zonder tuin en geld, dan heb je niet eens lente kriebels.
| 13:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen