Hetty's Lentegevoel (26.)

Hetty's Lentegevoel (26.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 28 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

En dan lijkt het allemaal zo mooi, nog maar 28 dagen voor de officiële lente begint. En dan valt het in werkelijkheid zo tegen. Zo op de valreep, op het einde van de winter krijgen we dan ineens nog een echte winter met voor komende week elke nacht nachtvorst voorspeld. Met voor na het weekend temperaturen van -10 voorspeld, en overdag ook onder het vriespunt ...

Wat gaan we nu krijgen denk ik dan ... Wat valt dat me tegen. Ik zit hier met mijn kriebelende #lentegevoel! Ik zit elke dag te kijken of ik al iets meer lente kan ontdekken buiten. En dan krijgen we ineens nu nog Koning Winter op bezoek.

Ik hoop dat dit echt de figuurlijke laatste stuiptrekkingen zijn en dat daarna de lente in alle hevigheid los zal barsten! Duimen jullie allemaal mee?

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik tel mee af, zo hard als ik kan! Mooie foto!!
| 12:46 |
Ik duim zeker mee! Ben die kou helemaal zat... Wel een mooie foto :)
| 10:07 |
Ik help het je hopen dat het idd de laatste stuiptrekkingen zijn.
| 05:13 |
Hoor net een weerman zeggen dat de dagen al wel langer worden en dat de zon ook al krachtiger is. Dat geeft weer een beetje troost.
| 00:15 |
Prachtige foto en inderdaad, we gaan nog eventjes echt winterkou krijgen helaas............... brrrrrr krijg het al koud als ik er aan denk!
| 23:12 |
de lente krijgt even moeilijk denk met de vrieskou
| 22:53 |
hahaah, ik heb 't nog zo gezegd, ;-) Deze winter kreeg nog een staart, was vorspeld door diverse weerprofeten ............ al had ik ook gehoopt dat 't wel mee zou vallne, maar troost je, overdag ook helder vriesweer is beter dan al die nattigheid ......... laat dat een kleine troost zijn voor je
| 21:25 |
zeker weten ik duim mijn duimen blauw gewoon!!
| 21:14 |
Ik duim mee, hoop zelfs dat het mee zal vallen. Ik vind sneeuw prachtig, maar dat dooien overdag en in de nacht weer aanvriezen, maakt het hier altijd spekglad! Nee, dank je feestelijk, zo geen zin in. Gelukkig is het maar tijdelijk, de lente komt, zeker en vast.
| 20:49 |
Niet de moed opgeven. Duimen hoeft niet, de lente kómt. Ik tel wel mee ;)
| 20:35 |
Mooie foto, hier sneeuwt het overigens ook al de hele dag!
| 20:09 |
Een hele mooie foto. Kop op, die 28 dagen redden we, ik ga zo ook nog lentegevoel plaatsen:-)
| 20:01 |
Ik denk/hoop dat dit het afscheidsfeestje van koning winter is. ;-)
| 19:57 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen