Hetty's Lentegevoel (27.)

Hetty's Lentegevoel (27.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 27 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

Vraag me niet wat voor bloemetjes dit zijn, ik weet het echt niet ... maar ik weet wel dat ik ze in het bos gespot heb tijdens een fijne zonnige lente wandeling met mijn soulmate Rowan.

En dan kom ik weer op het volgende punt ... die zonnige lente wandelingen, waar de temperatuur lekker is, waarbij het niet TE warm is en je overdag niets anders kunt als schaduw opzoeken, maar een temperatuur waarbij je juist lekker overdag bezig bent. Dingen onderneemt terwijl de zon op je bolletje schijnt. Je lekker zonder jas naar buiten vliegt zonder dat je verschrikt als een geplukte kip terug naar binnen moet rennen omdat het kippenvel meteen op je hele lijf springt. 

Lente,
Het is mijn favoriet
Een beter seizoen dan Lente
Is er eigenlijk niet!

Maar goed, eerst dus nog even dealen met Koning Winter, al hebben vriendlief en ik gisteren heel stoer tegen elkaar gezegd dat we de strijd met Koning Winter wel even aangaan! We gaan hem gewoon met hele zonnige gedachten weg proberen te jagen. En dat zal niet meteen lukken, maar met ons allen kunnen we er heus wel voor zorgen dat hij niet lang zal blijven. Zelfs de meest ongevoelige gast vertrekt als hij voelt dat hij niet welkom is toch?

Nou ... ik ga weer even andere dingen doen. En ja, daar hoort bij ... van het, inderdaad steeds krachtigere zonnetje genieten. Toch een beetje #lentegevoel!

Oh en ik heb wel alvast even een bellenblaas klaar gezet voor als het inderdaad toch nog even strenge vorst wordt. Want een winters fotoprojectje laat ik dan toch ook niet schieten!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Helemaal mee eens #wandelingen
Wat een mooie foto weer!!!
| 14:12 |
Wat een mooie foto
| 23:20 |
hihi gelijk heb je én.....ik doe mee om koning winter te verjagen.
Het bloemetje ziet er heel herkenbaar uit maar verder kom ik niet.:-)
| 21:30 |
Vandaag was het zonnetje gelukkig goed aanwezig, heerlijk en ik kijk uit naar het moment dat ik zonder jas naar buiten kan ;)
| 20:09 |
Heerlijk dat zonnetje , wat kan een mens daar blij van worden. Lente is ook mijn favoriet.
| 20:05 |
Kijk uit naar je winters fotoprojectje, is dit niet de vlierbes?
| 17:18 |
Vanmorgen op mijn werk zag ik een rode zon boven het bevroren weiland, zo mooi, maar ja, ik was aan het werk.
| 16:46 |
superleuke foto, en ach, Koning Winter regeert nog effe, maar darna krijgen we toch echt de LenteKoningin weer op visite .............. ik zeg, laat ze maar komen!!
| 16:29 |
Bekende bloem ja, maar weet de naam ook niet.
| 15:34 |
Mooi! Ik zag vanochtend de rijp op de planten in de tuin, en wilde foto's maken. Helaas kwam er iets tussendoor. Morgen misschien weer een kans :-)
| 15:25 |
Ja, we zitten op de grens. De lente wil wel, maar de winter wil ook nog wat ...
| 15:21 |
Mooie bloemen. En nu de zon zo mooi schijnt buiten denk ik toch ook al aan de lente hoor
| 15:10 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen