Hetty's Lentegevoel (31 en 32.)

Hetty's Lentegevoel (31 en 32.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 22 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

Gisteren heb ik helaas gemist! Waarom? Tja ... dingen lopen zoals ze lopen, geen echte reden voor te noemen. Maar gewoon totaal niet aan toegekomen, en toen ik er gisteren avond rond kwart over 10 's avonds aan dacht, toen was het te laat en gingen we slapen na een drukke en vooral ook koude dag! Dus vandaag ... 2 in 1!

2 foto's met een echt ... heel echt #lentegevoel! De kastanjebloesem in de boom voor ons huis, en de tulpen in de Keukenhof. Beide foto's geven mij een echt #lentegevoel. Bloemen, vrolijkheid ... schoonheid, maar ook hogere temperaturen. Dingen om naar te kijken als je naar buiten gaat. Want buiten is het net zo lekker. Een fris windje is dan ineens niet erg meer. Een klein buitje regen is verfrissend in plaats van een drama waar je intens koud van wordt. Alles ruikt weer fris na de regen, het ziet er weer allemaal mooi groen uit en de geuren van de bloemen ruik je overal.

Het kan me echt niet snel genoeg gaan, deze week nog even door de ijzige koude bijten, maarrrr tot nu toe is het hier gelukkig nog steeds niet zo koud als ze elke keer roepen. Vanochtend zou het -7 moeten zijn, dat hebben we dus niet gehaald, het was -4,5. En eerlijk is eerlijk ... ik doe nog elke dag mijn best om de -10 af te wenden, en te doen omdraaien. Ik geloof er gewoon in dat het NIET gaat komen.

Koningin Lente wint haar terrein en de strijd met Koning Winter is bijna voorbij. Helaas neemt Koning Winter natuurlijk weer afscheid met achterlating van een heleboel regen volgende week ... Ik hoop dat Koningin Lente snel haar zonnige humeur daarna weer terug zal vinden.

Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne dag!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een prachtige foto,s
| 00:36 |
Je hebt het goed gemaakt, twee prachtige lente foto's. Ik mis meer dagen......
| 09:40 |
Dankjewel!

Ik heb net even nageteld, maar alle blogs ... dag 1 tot en met 33 nu staan in mijn overzicht.
| 09:43 |
Ik bedoelde jou niet, ik heb door vakantie en drukte hier (zieke mams in huis) meer dagen verzuimd om een foto te plaatsen
| 10:05 |
Ooowww sorry ... vervelend ik hoop dat je mams snel weer opknapt want een zieke mams in huis is natuurlijk veel erger als een paar dagen geen foto plaatsen. Hoop dat het snel weer allemaal rustiger wordt voor je ...
| 10:17 |
mooie lente foto's. Vond ut vandaag anders maar bar koud.
| 23:28 |
Het was zeker niet al te warm, maar toch vind ik 't nog wel gaan nu ... zolang het zonneke maar wat schijnt is het allemaal nog wel te doen. Erger wordt het als straks weer alles 50 tinten grijs is met regen.
| 08:15 |
mens hou op........maar idd de zon heeft best al kracht.
| 20:16 |
Heerlijk al die kleurtjes, we zijn er inderdaad helemaal aan toe en die strenge kou die blijft maar mooi weg. Vond het vandaag al wel koud genoeg................
| 16:13 |
Helemaal met je eens ...
| 20:33 |
LOL ik dacht even dat het de zonnebril in de header was
| 13:06 |
Hahaha ... ik vond hem wel toepasselijk deze ene keer, dus dacht, laat hem maar staan :D
| 20:31 |
Lekker kleurrijke foto! Ik ben er wel aan toe, langzamerhand :-)
| 12:39 |
Wie niet Hans ... wie niet? Diepe verlangende zucht ...
| 20:32 |
Heel mooie foto's.
En ja nog even doorbijten.
| 11:47 |
Ja maar niet te lang hoor ;-)
| 20:33 |
Mooie foto's en idd, ze geven 't echte lentegevoel goed weer ........... tja, die kou, daar zullen we toch echt doorheen moeten gaan, vanmorgen was 't hier -5, buiten dan althans, ;-)
| 10:57 |
Yep ... morgen zal het echt ook wel kouder zijn. Toch maar even kijken of ik 'frozen bubbles' kan maken. En dan snel naar binnen naar het kleine oliekacheltje.
| 20:32 |
zag er bij Tessy wel supermooi uit
| 21:31 |
Ik heb het niet bij Tessy gezien, zo net pas ... idee heb ik al twee jaar of zo ... maar het wil hier maar niet bevriezen. Net ook weer een half uur koude vingers staan halen, maar niet een bel die wil bevriezen. Morgen nog eens proberen. Of vanavond misschien ... maar hier is het denk ik te beschut of zo. Ik heb echt geen idee. Maar het wil hier niet lukken.
| 08:13 |
misschien gebruik je teveel afwasmiddel erin?
| 12:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen