Hetty's Lentegevoel (36.)

Hetty's Lentegevoel (36.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 19 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

En wat geeft er nu een groter #lentegevoel, als dat je samen met je 2 trouwste boeven een hele vroege ochtendwandeling gaat maken om te kunnen genieten van een prachtige zonsopkomst in het bos. En natuurlijk zijn er in de winter ook prachtige zonsopkomsten te bewonderen ... je hoeft er zelfs minder vroeg je bed voor uit te klimmen.

Maar in de winter vertrek je niet in een t-shirtje met korte mouwen, zonder je jas om met je honden van de zonsopkomst te gaan genieten. Dat kon ik op deze vroege ochtendwandeling wel. Lekker 's ochtends heel vroeg vertrekken, en niet dat ik nu zo'n super vroeg vogel ben geweest altijd, maar als het overdag ineens rond de 30 graden gaat worden dan kun je overdag geen uren gaan lopen met je honden. En dan is het voorheen reden geweest om Rowan en Myla vroeg wakker te maken en vroeg te vertrekken voor de lange wandeling, en ook ' s ochtends vroeg zijn deze twee wel in voor een rondje ...

Al was Rowan toch iets minder wakker als Myla ;-)

Ik hoop snel weer deze heerlijke dagen te mogen beleven, en weer snel zonder jas te kunnen vertrekken voor de wandelingen met de honden. Duimen jullie met me mee, het begin van de meteorologische lente is een feit, de astronomische lente komt er aan ... maar nu de temperaturen omhoog. Ik ben er aan toe om weer zonder jas naar buiten te rennen ... :D

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie foto's. Sterkte met de kou.
| 18:29 |
Ik zou gewoon graag naar buiten rennen, gisteren was het zelfs mét jas te koud :-(
| 17:39 |
Ik lees hem een dag te laat en wordt net wakker met een totaal winters landschap.................. dus dat zal bij jou nu ook wel zijn, we wonen tenslotte niet ver bij elkaar vandaan ;) Ik ben er zo klaar mee, maar als het goed is gaat de temperatuur nu langzaam weer omhoog!
| 07:16 |
dat zijn mooie kiekjes
| 02:27 |
hele mooie foto met die dauw op de achtergrond. Als het maar alvast boven de 10graden uitkomt!!
| 21:53 |
Wat een mooie foto's weer.
| 17:46 |
Prachtige foto's weer.
En ja ik ben alle lagen kleding ook meer dan zat.
| 14:56 |
Mooie foto's en ja, ik tel nog altijd mee!!
| 12:08 |
komt goed, nog effe geduld ............. eerst nog sneeuw en kou, maar zoals ze nu zeggen zou 't vanaf zondag warmer gaan worden
| 11:06 |
Geduld heb ik niet meer nu het niet warmer wordt als 12 graden in de woonkamer
| 16:13 |
begrijp ik, maar dan is de keus om te gaan stoken lijkt me toch wel een keer gemaakt, ;-) dan maar sparen om volgend jaar de tank weer te vullen toch??? Zo bevriezen de verwarmingen ook, en dan ben je verder van huis ...................
| 23:34 |
Als het met 1 tank te doen was dan deden we dat wel, maar daar red je het niet mee, en jij weet net als ik dat van 1 inkomen geen twee tot drie gastanks per jaar gevuld kunnen worden. Dus het zal echt niet veranderen, en misschien gaat die tank er wel helemaal uit een keer ... en gaan we de douche ook met een boiler doen in plaats van op gas ...
| 20:47 |
tja, als je dat wel kan, zou ik zeggen DOEN!!!
| 21:59 |
De foto is mooi, ik begin ook wel behoefte te krijgen aan wat hogere temperaturen!
| 10:06 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen