Hetty's Lentegevoel (4.)

Hetty's Lentegevoel (4.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. Pssssst, op deze winderige vroege maandag ochtend kan ik vertellen dat het nog maar 50 dagen duurt ... en dan begint de lente.

Maar natuurlijk hoop ik met dit Driekleurig Viooltje al wat eerder een #lentegevoel bij je op te roepen.

Het driekleurig viooltje, oftewel "Viola Tricolor", heb ik zelf leren kennen op een manier die zowel prettig, als wel nuttig is. Maar ook waarvan je hoopt dat je het eigenlijk nooit nodig hebt.

Toen ik 18 was, stond ik van kop tot teen helemaal onder het eczeem. En wat de heren doktor ook bedachten, wat ze ook voor zalfjes en smeerseltjes meegaven, niets hielp. Dermatologen stonden voor een raadsel, het was geen psoriasis, het was dit niet, het was dat niet ... maar wat was het dan wel? Niemand die het me kon vertellen, en in tussen krabde ik mijn hele huid open en werd het eczeem steeds erger. Raakte ik in gruwelijke paniek want mijn dikke haar viel uit en ik had precies boven op mijn hoofd een grote kale plek en kon ik geen nacht meer slapen omdat ik wakker werd van de jeuk, en daarna van de pijn als ik mezelf weer helemaal open had liggen krabben terwijl ik sliep. De teerzalf en windsels kwamen erbij zodat ik als een mummie ingepakt ging slapen en nog hielp het niet ...

Tot het moment waarop mijn ouders besloten met mij naar een paranormaal genezer te gaan. Een handoplegger. Of je er in gelooft of niet laat ik helemaal aan jou, voor mij was het in elk geval DE weg naar de oplossing. De handoplegger voelde in welke hoek het gezocht moest worden en stuurde me door naar een homeopathisch genezer en deze man gaf mij Brandnetelzalf en de tincturen van de Geranium en Viola Tricolor, dit in combinatie met Dolomieten kalk, en die combinatie deed in een half jaar wat de heren doktoren in drie jaar daarvoor niet voor elkaar hadden kunnen krijgen. Het eczeem begon als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Wel in combinatie met een aangepaste etenswijze, waar ik de rest van mijn leven rekening mee zou moeten houden.

Dus dit bloemetje geeft mij behalve het #lentegevoel ... ook nog eens gezondheid voor mijn huid. Viola Tricolor staat ook echt bekend om de genezende eigenschappen voor de huid, dus behalve mooi is hij ook nog nuttig.

signup

Waarvan krijg jij het #lentegevoel?

Vertel het hier op Yoors!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jeetje wat een mooie foto!
| 18:35 |
Is ook een mooi bloemetje en heel sterk.
| 09:19 |
Dat wist ik niet. Mooie foto trouwens
| 21:00 |
oh dat wist ik niet. Ik heb er weleens eentje gegeten in een menu is tegenwoordig ook in. Maar super voor jou zeg!!
| 23:44 |
Fijn dat je ouders je daarheen hebben gestuurd, hoezo niet in geloven? Het werkt, hoeveel bewijs heb je nog meer nodig?
| 22:52 |
Weer wat geleerd! En wat fijn dat het je hielp!!
| 17:24 |
Jeej, bijna lente!! Ik hou ervan.
| 11:25 |
Een mooi bloemetje, en met jouw uitleg wordt-ie eigenlijk alleen maar mooier, toch?
| 10:47 |
Viooltjes groeien en bloeien overal. Wij hadden ze zelf tussen de stenen zitten. Echt een lentegevoel bloemetje.
| 09:58 |
Prachtig om te zien en zeker jouw uitleg erbij. Heerlijk dat aftellen, maar 50 klinkt nog wel ver weg haha gelukkig groeit er elke dag wel weer iets nieuws.
| 09:12 |
Dankjewel! Kan je nagaan ... de eerste keer dat ik zelf keek op de aftelkalender was het nog 90 dagen, dat is dan pas echt ver weg. 50 dagen vind ik al een heel stuk beter klinken ;-)
| 09:17 |
Ja 90 of 50 is al een heel groot verschil inderdaad haha
| 11:21 |
De natuur zorgt goed voor ons.
| 08:44 |
Klopt zeker, maar je moet het maar net weten, en willen proberen. Ik ken genoeg mensen die er echt niet aan beginnen.
| 09:14 |
ik zie je nog voor me, als een mummie ingepakt naar bed moeten gaan, zelfs handschoenen aan, want anders krabde je jezelf nog open. En wat waren we met zijn allen blij toen de brandnetelzalf, de druppels en de kalk idd de oplossing bleken te zijn ..............
| 08:26 |
Ja wat we eigenlijk al niet meer verwacht hadden bleek dus toch de oplossing te zijn. Nadat het eczeem toen is weg gegaan heb ik het nog een paar keer een beetje gehad, en dan bestelde ik mijn 'wondermiddeltjes' weer. En elke keer opnieuw hebben die hun werk goed gedaan. En het eczeem is nooit meer zo heftig terug gekomen.
| 09:14 |
Gelukkig maar, want dat was echt geen pretje
| 20:49 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen