Hetty's Lentegevoel (42 & 43.)

Hetty's Lentegevoel (42 & 43.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 12 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee? Elke dag haal ik dus echt niet meer ... dat streven is niet gelukt, maar we tellen gewoon verder ...

Vandaag heb ik voor jullie een prachtige bloesem-uitbarsting die ik vorig jaar onderweg tegenkwam. Ik heb staan genieten en ben zelfs speciaal een keer terug gegaan om hem te fotograferen. Dat resultaat zien jullie hier ;-) Kun je nagaan, ik had nog geen scooter toen, en ben speciaal op de fiets gestapt voor de bloesem, dan moet ik toch wel heel erg dat #lentegevoel in mijn bol hebben gekregen van die bloesems. Anders haal ik het niet in mijn hoofd om te gaan fietsen als ik niet perse hoef. :D

En dit is een plaatje van 2 jaar geleden toen ik samen met een vriendin naar het kasteel ben getrokken om daar een mooie fotolocatie te zoeken voor een shoot die ik gepland had staan. Deze boom, mooi in het groen aan het komen, half april ... dat geeft ook echt een #lentegevoel. En de lucht erboven kijkt wel donker, en dreigend ... maar geeft het geheel juist een mooie sfeer op de foto ... Ja ik houd hier wel van. Het is voor mij wel een #lentegevoel ...

Zoals ik dus al in een prikbordbericht heb geschreven ... ik kan helaas niet reageren, maar ik ben al blij dat ik weer een blog kan plaatsen! Het reageren wordt ook vast opgelost ...

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Weer prachtige foto's!
| 16:59 |
Hele mooie foto's, we gaan al richting zomer lijkt het.
| 17:32 |
wauw wauw zeg ik 2 super schitterende foto's!!
| 16:59 |
Mooie foto's! Voor wat betreft het reageren heb ik mijn oplossing bij het prikbordbericht gezet.
| 15:02 |
Prachtige foto's.
Zo'n donkere lucht met zon geeft juist zo'n mooi contrast.
| 13:50 |
Mooie foto's weer!
Gelukkig worden problemen meestal snel aangepakt en opgelost...
| 10:59 |
Komt goed! zullen we maar blijven geloven
| 10:35 |
Prachtige lentefoto's en fijn dat het plaatsen weer lukt.
| 09:49 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen