Hetty's Lentegevoel (5.)

Hetty's Lentegevoel (5.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 49 dagen tot de lente begint. Kriebelt het bij jullie al net zo hard als bij mij om weer ....

Heerlijk de natuur in te gaan. Het voorzichtige groen aan de bomen en struiken te zien ontluiken. Al dan niet met je beste maatje te genieten en een spelletje te spelen. Vrolijk lachend, springend, rennend, huppelend te vieren dat het #lentegevoel er weer is! 

Deze foto heb ik vorig jaar in april gemaakt. April is voor mij echt zo'n lentemaand waarin het soms ineens prachtig weer kan zijn, waarbij de zon heerlijk op je huid schijnt en je met je gezicht naar de zon draait om jezelf te koesteren in haar warme stralen. Dit was ook zo'n dag ... Als ik kan neem ik op zulke dagen altijd een hond mee om heerlijk samen de bossen in te trekken. 

signup

Jouw #lentegevoel ook op Yoors?

Wordt nu GRATIS lid en laat je werk zien.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super mooie foto weer
| 07:55 |
Ik zag gisteren zowaar een paar knopjes aan een struik..
| 07:54 |
Mooi deze foto zeg .
| 09:19 |
Ja heerlijk, de gedachte aan een warm zonnetje!
| 08:50 |
Prachtige foto Hetty
| 19:55 |
prachtige foto Rowan springt eruit gewoon. Aftellen naar april!!
| 23:15 |
Ja het kan echt niet meer snel genoeg gaan. Vandaag de laatste januari dag, maar dan komt februari nog .... pffff
| 10:39 |
die heeft maar 28 dagen dat scheelt weer. :-)
| 21:14 |
Wauw!! Heel gaaf gedaan!
| 11:50 |
Thanks
| 13:01 |
Mooi effect op een mooie foto van een mooi onderwerp!
Nog maar 49 dagen, dat klinkt toch meteen een heel stuk beter dan 50 :-)
| 10:10 |
Thanks, ja 49 klinkt alweer echt veel dichter bij ...
| 13:01 |
Heb zeker zin in de lente. Mooie hond heb je. April hebben we vaak onze eerste toer ritje met de motor en daar kijk ik altijd zo naar uit.
| 09:55 |
Dankjewel Eric, dit is er een van de vier die ik heb rondlopen. Deze is 'mijn soulmate'. Oh heerlijk ja, dan is het voor jou ook echt aftellen om weer lekker te gaan toeren.
| 13:02 |
Dat klopt. Lekker weer door mooie dorpjes rijden en heerlijk op een terras zitten.
| 08:10 |
Fietstochten, boswandelingen, ja heerlijk genieten van de natuurpracht!
| 09:36 |
Heerlijk he? Fietstochten kun je mij alleen niet blij mee maken ... ;-) Ik heb gewoon echt een giga hekel aan fietsen :D
| 13:03 |
Met elektrische fiets heb ik er inmiddels wel plezier in. Het zijn vooral tochtjes om geen afstanden af te leggen, maar vooral moois te zien en te genieten van het lekkere weer. Al met al wandel ik liever dan ik fiets.
| 13:11 |
en met Rowan kan je dat heeeeel goed, hij luisterd als een gedachte naar je, behalve als hij een moter ziet rondcrossen, ;-) dan wil ie nog wel eens kijken wie het snelste is, hij of de moter
| 09:21 |
Ja hij luistert zeker goed ... alleen idd motoren, en ruiters, dat zijn echt zijn zwaktes. Maar buiten die twee dingen luistert hij geweldig.
| 13:03 |
Heerlijk is dat! Alhoewel de winter in de bossen ook wel zijn charmes heeft haha, maar de lente is beter ;)
| 08:43 |
Ja klopt ... winter heeft ook zijn charmes, maar dat is maar even leuk ... die dooie kale takken ben ik nu echt wel helemaal beu ;-)
| 13:04 |
Ja, laat het groen maar weer komen haha
| 13:25 |
Heerlijk, de lente spat er van af
| 08:00 |
Ja een hond met plezier in het voorjaar is voor mij ook echt lente.
| 13:04 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen