Hetty's Lentegevoel (9.)

Hetty's Lentegevoel (9.)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 25 januari 2018, 55 dagen voor de lente begint, heb ik gezegd dat ik vanaf die dag ELKE dag een foto ga plaatsen die mij een lentegevoel geeft. En vandaag kunnen we zeggen ... nog maar 45 dagen tot de lente begint! Tellen jullie allemaal mee?

Vanochtend werd ik door mijn zus en haar vriend opgehaald om mee te gaan naar Kleve en Goch in Duitsland. Even een keer een uitstapje, al was het dan alleen maar even wat boodschappen halen. Het was toch weer een andere omgeving voor mij. Sinds ik drie jaar geleden mijn baan kwijt ben geraakt, en wij door het gebrek aan financiele middelen de auto ook moesten verkopen is mijn wereldje heel klein geworden.

Vaak kom ik niet meer verder dan het dorp waar ik woon, en dan meestal ook nog alleen maar de straat waar ik woon, (in de polder achteraf). Wij wonen niet midden in een dorp, dus mijn wereldje is behoorlijk klein geworden door de omstandigheden.

Zo'n uitstapje naar Duitsland is dan ook echt een uitje voor me, en zittend in de auto, met de zon die op de terugweg door de autoramen op mijn snuffeltje scheen kreeg ik toch een #lentegevoel. En dit uitzicht wat ik onderweg nog snel vanuit de rijdende auto kon vastleggen maakte dat #lentegevoel wel compleet. Een mooie blauwe lucht, paardjes vredig aan het grazen bij een leuk boerderijtje onderweg langs de maas.

krijgen jullie ook zo maar ooit ineens spontaan dat heerlijk kriebelende #lentegevoel?

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Bij dit soort foto's wel Hetty! Fijn dat je er eens uit bent geweest!
| 03:27 |
Heerlijk, even zo'n dagje er tussenuit.
Ik hoop dat je ervan genoten hebt!
| 11:54 |
deze in tussen Cuijk en Grave in gemaakt .............. en idd, blijft superleuk zo
| 19:22 |
Wat leuk dat je met ze mee kan en dan even naar Duitsland even een hele andere omgeving. We wonen vlak aan de grens en kom er regelmatig voor boodschappen sommige producten zijn ook veel goedkoper daar. Ik krijg van je foto al een lente gevoel heerlijk plekje voor een picknick.
| 08:21 |
heerlijk ff zo'n uitje ook al is het alleen voor boodschappen doen. De rit is al fijn en wat een gave foto heb je kunnen nemen zeg!!
| 23:59 |
Wat een mooie foto
| 22:17 |
Prachtig! Ik zag vanuit de auto vandaag vooral heel veel regen........... maar dat was in België, nu terug in Nederland is het gelukkig droog haha
| 15:31 |
Ja wij waren natuurlijk de andere kant op gegaan, naar Duitsland ... hahaha. Maar dit is Nederland op de foto, langs de maas bij Grave.
| 15:45 |
Tja, mijn schoonmoeder woont helaas in België en niet in Duitsland haha Wel fijn dat jullie even een dagje weg geweest zijn, toch even geniet momentjes!
| 15:49 |
Erg mooie foto.
Als ik door m'n oogharen kijk lijkt het net een aquarel.
| 15:13 |
Hahaha nou het is toch echt een foto!
| 20:07 |
Mooi plaatje dat inderdaad het lentegevoel oproept.
| 15:11 |
Ja voor mij wel, een vredig landschapje ...
| 15:14 |
Straalt rust uit. Heerlijk!
| 15:41 |
Lentegevoel met paard en koetjes :-) mooi!
| 15:10 |
Oh ja er liggen idd ook nog koetjes, ik zag alleen in de flits dat paard en keek niet eens meer verder, gewoon KLIK ... :D
| 15:13 |
geeft niks hoor maakt voor de foto niks uit :-)
| 15:24 |
Mooie foto, lentegevoel, vanmorgen even het schuifpui open en in het zonnetje staan. Toen kwamen er weer wolken.
| 15:06 |
Ja zolang het zonnetje schijnt is het aangenaam, maar helaas toch weer wolkjes.
| 15:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen