MYLA Verwoeft ... Het verhaal van Het Blauwe Balletje.

MYLA Verwoeft ... Het verhaal van "Het Blauwe Balletje".


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Bij het zien van de sneeuw die afgelopen dagen naar beneden is komen vallen, kan Myla er niets aan doen. Zij moet dan terug denken aan zo'n vijf jaar geleden ... er lag volop sneeuw en ... Myla moet gewoon lachen als zij er aan terug denkt hoe dom Rowan was. Rowan wil eigenlijk niet hebben dat zij dit verwoeft, maar het is gewoon TE leuk om voor haarzelf te houden.

En Myla vertelt. "Wij waren met vrouwtje er op uit gewoeft, lekker met de auto naar een mooi gebied om te woeffen en vrouwtje ging op een groot veld met ons spelen. Ze had een balletje meegewoeft van huis uit en wij vinden het maar al te leuk om samen met een balletje te woeffen.

Eigenlijk ben ik altijd degene die wint! Je had toch niet serieus gedacht dat die Witte van mij kan winnen?

Maar die dag was ik in een goede bui, het was tenslotte heerlijk om samen in de sneeuw te woeffen ... en in die goede bui heb ik het balletje aan Rowan gewoeft. En hij was blij, en ja ... hij was ook heel knap. Ik was best wel even verwoefd op mijn grote knappe witte vriend.

Maar ik vond het wel heel gevaarlijk om te zien HOE hij het balletje woefte. Ik woef zelf altijd gewoon de hele bal in mijn bek. Dat woeft veel makkelijker en krijg je ook geen trauma's van. Maar Rowan moest het natuurlijk weer net even iets anders woeffen, en ik zei tegen hem ... "Hee witte wappes, je woeft het balletje niet goed hoor".

Maar ja, mijn grote witte vriendje wilde niet luisteren en woefte het balletje nog wat harder. Waarop ik maar naar hem toe begon te rennen want ik zag de ongelukken al gebeuren. Ik woefte heel hard, maar kon het niet meer voor zijn.

Ik woefte, en woefte ... maar hij luisterde gewoon niet. En ja ... nog vóór ik bij hem was gekomen om het balletje van hem af te woeffen ... gebeurde het. Met een doffe klap woefte het balletje zo op zijn knappe witte hoofd.

We schrokken allebei gigantisch en ik hoorde vrouwtje roepen "ROWAN!" Ik woefte naar vrouwtje dat ze rustig kon blijven. Ik zou het wel even oplossen. Ik had al bedacht wat ik zou doen. Want als hele kleine puppy heb ik Eerste Hondshulp Bij Ongewoefjes geleerd. En die zou ik nu wel even op mijn witte vriendje toepassen.

Ik heb Rowan op mijn rug gewoeft, van het veld afgewoeft en in de sneeuw neergewoeft. Van de koude sneeuw zou hij snel genoeg weer opknappen en vrouwtje en ik hoefden idd niet lang te wachten. Hij was er heel snel weer helemaal bij ... of hij zich helemaal goed voelde woef ik me dan wel weer een beetje af. Maar dat zal de tijd leren!

Nu schaamt Rowan zich natuurlijk voor dit feit. Dit Balletje Verhaaltje is een 'smetvlek in zijn reputatie' ... maar ik vind het heerlijk om hem wat te woeffen met dit verhaal. Dus ik denk dat ik hem vandaag nog maar een voorstel doe ...

Rowan, zullen we vandaag met HET BLAUWE BALLETJE gaan woeffen?

Help mij en jezelf te sparen door te bloggen of te lezen en reageren

Word nu GRATIS lid via deze link en we verdienen ook nog altijd 125 punten.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Haha, een heel grappig verhaal en leuk verteld!
Maar wat ik ook zo bijzonder vind is dat je van de meest hilarische momenten ook écht
de foto's hebt en dan ook nog mooi scherp terwijl het bewegende beelden zijn en óók
nog de juiste witbalans in de sneeuw! Erg knap, ik doe 't je niet na!
| 17:20 |
geweldig om te woefsmullen dit. En dan die foto's erbij op computer zie je het toch ff beter als op de smartfoon. Een dikke woef voor het spul.
| 23:51 |
Dank je wel ... en ja op de computer zie je het zeker toch net allemaal wat beter ... veel groter scherm, dus beter voor de foto's.
| 06:44 |
ja de details komen echt beter uit.
| 17:04 |
Geweldig! En alweer zulke mooie foto's :)
| 17:34 |
Dank je wel lieverd.
| 06:43 |
wat een smakelijk en vermakelijk gewoefd verhaal !
| 13:44 |
Dank je wel.
| 06:43 |
Dat is een woeftastisch verhaal en woefige foto's ook nog eens!
| 12:07 |
Ja woehoef, wij woeffen ook heel erg met ons vrouwtje die toch maar altijd die foto's ons woeft.
| 12:08 |
hahaha
Mooie foto's ook!
| 11:56 |
Thanks ... ja het blijven leuke foto's. Sweet memories :-)
| 11:59 |
Dat heb je leuk verwoeft!
| 10:16 |
Dank je wel voor je compliment!
| 10:20 |
hahahahaha, die Rowan toch .......... tja, Micky en gentle snappen heel goed dat hij niet wil dat dit gewoeft word, dat is tohc ook een beetje verwoeffen van Mylaatje, al snappen ze heel goed dat je dit toch verwoeft wilt hebben ........... ;-) wij vonden 't wel geinig. Zeker omdat we weten dat hij er niks aan over heeft gehouden.
| 10:12 |
Ja Myla moest en zou het vandaag verwoeffen. Ze heeft al een paar dagen met een schuin oog naar de sneeuw en naar Rowan gekeken, ze dook met haar snuffel in de la om het Blauwe Balletje te zoeken, en vandaag kon ze zich niet meer inhouden. "VROUWTJE, ik MOET die verwoeffen ... en vragen aan Rowan of hij weer mee wil met het Blauwe Balletje woeffen".
| 10:22 |
hahahaha, blijft geinig toch .............. en zo slim als ze zijn, Gentle had hier daarstraks 't kleine rose balletje gevonden weer en ging enthousiast binnen aan 't rondrennen, tot dat ze tegen de stal aan rende, ;-) toen was 't even over en was de kleine meid geschrokken. nu ligt ze in d'r mandje lekker te slapen
| 10:27 |
Hier is het nu nog allemaal rustig ... maar dat zal niet lang meer blijven. En het ergste is elke keer als ik er uit moet met ze ... dan moet ik het kacheltje ook nog uitzetten even, en daarna weer aanmaken. Maar in dat even tijd kan de zorgvuldig gekoesterde warmte weer heel snel vervlogen zijn.
| 10:30 |
i snap .................. supervervelend, maar 't is niet anders. lekker warme dekentjes en jezelf op die manier warm houden binnen en voor de rest, tja, behelpen met de oliekacheltjes, gelukkig heb je nog olie genoeg, ;-)
| 10:34 |
Hahaha dat dan weer wel ja ... maar de hele dag onder een dekentje zitten gaat ook niet. Ach ja, nog maar 99 dagen en dan staat het voorjaar weer op de stoep.
| 10:37 |
nee, dat klopt, maar 't is wel fijn om er af en toe lekker onder te kunnen kruipen toch>>!!!
| 19:32 |
Oh zeker weten ja ... als je het echt heel erg koud hebt is het een genot om een lekker warm dekentje over je heen te kunnen slaan even.
| 19:37 |
dat dacht ik ja, ;-) hahahaha .............
| 19:38 |
Mooie foto.s ook
| 10:05 |
Dank je wel Johan. Foto's zijn dus ook van zo'n 5 jaar geleden ... maar niet minder actueel in deze sneeuwdagen ;-)
| 10:22 |
Klopt
| 11:51 |
wat een mooie blog
| 10:04 |
Dank je wel voor je reactie. Fijn dat je de blog leuk vond.
| 10:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen