×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Ochtend RUST.

Ochtend RUST.


Ik had al eerder verteld dat onze kleine poes Lana loops is. Ja, ik weet het, Lana is een hond! Maar wij noemen haar altijd POES.

Nu denkt onze Rowan, in de wandelgangen ook wel Wannes of Wappes genoemd, dat hij nog pups kan maken, terwijl dat toch écht al jaren niet meer mogelijk is voor hem. Nou ja, om een lang verhaal kort te maken.

Vanochtend had ik weer feest!

Lana wilde duidelijk nog even slapen. Het was tenslotte ook heel erg vroeg dat de wekker afliep en zij met baasje naar buiten gaan om hun ochtendrondje te lopen. Na het eten van hun bakje dacht Lana dus nog even lekker te slapen.

Rowan daarintegen had duidelijk snode plannen, en toen ik hem kwijt was ging ik maar eens even op zoek. Ik vond hem dus zo, liggend ... kijkend ... denkend. Hoe moet hij toch voor elkaar krijgen wat hij zo graag wil, als zijn kleine zwarte vriendinnetje het toch maar eens toe zou laten. Alleen dat doet ze niet! Wat moet hij nu?

Lex had te gulzig ontbeten en gooide zijn maaginhoud maar weer naar buiten. En Myla keek mij aan om te vragen wat ze nu toch moet met al die ochtenddrukte. En ik .... ????

Ik ging maar weer eens opruimen wat Lex neer had gegooid, schoonmaken, Myla in het voorbijgaan een zeer welgemeende aai over haar bolletje geven, Rowan bij me roepen, Lana vooral laten liggen waar zij ligt ... want ik wil maar één ding. En dat is 's morgens vroeg RUSTIG wakker kunnen worden. Is dat nou TE veel gevraagd?

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.The Original Enrique
Ja, dat is teveel gevraagd! XD Daar kijken ze niet naar, haha! Op de headerfoto kijkt Lana niet al te blij! XD
24-11-2017 16:04
24-11-2017 16:04 • Reageer
marijke
ik vind dat poes wel bij Lana passen moet je kijken hoe ze ligt!! Prachtige foto van het stel.
24-11-2017 14:45
24-11-2017 14:45 • Reageer
Blogs van Linda
Rustig wakker worden is wel het fijnste. Hier deze week ook niet echt meer mogelijk. Rennende pup, gillend kind. Of een gillende pup als hij in de bench moet
24-11-2017 13:37
24-11-2017 13:37 • Reageer
johan_jongedijk
zo gaat de natuur z.n gang ook he
24-11-2017 12:20
24-11-2017 12:20 • Reageer