×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ons doel voor 2018!

Ons doel voor 2018!


Deze blog schrijf ik eigelijk met name voor mijn facebookvrienden!  Om uit te leggen, waarom ik nu al die links via Yoors deel.

Ik kan me namelijk voorstellen dat sommige / velen van mijn facebookvrienden zullen, "Ach daar heb je haar weer met haar links via dat Yoors gedoe". Maar waarom doe ik dat nu eigenlijk?

Heel simpel! Yoors is ten eerste een leuk sociaal platform waar van allerhande gezellige dingen gebeuren zoals die op facebook ook gebeuren. Je kunt elkaars gedachten lezen, je kunt foto challenges tegen komen, je kunt blogs lezen over van alles en nog wat. Maar bovenal is mij opgevallen dat bij Yoors de mensen elkaar meer in hun waarde laten! En niet geheel onbelangrijk, bij Yoors wordt je beloond voor de bijdrage die je doet, als je een foto plaatst krijg je daar YP (Yoors Punten) voor. En voor het plaatsen van een blog krijg je YP, en ook een Quote of een Quickpost leveren je weer YP's op. Elke reactie die je plaatst bij een post van iemand anders levert je YP's op, en elke reactie die je ontvangt op een post van jou levert je weer YP's op. De pageviews tenslotte leveren je ook YP's op, en ook als jij een post van iemand anders deelt ontvang je YP's over de pageviews.

Maar wat zijn die YP's dan? Nou die YP's kun je als je genoeg 'verdiend'  hebt laten uitbetalen, ja uitbetalen. Gewoon keiharde euro's op je bankrekening. En zoals al mijn facebookvrienden inmiddels wel weten heb ik momenteel geen inkomsten, maar op deze manier kan ik toch zelf sparen voor een nieuwe camera! Dus ja, ik blijf voorlopig om twee redenen wel actief op Yoors.

Ik vind het een super leuk en gezellig platform, er is veel interactie ... en de YP's kan ik heel goed gebruiken gezien het doel wat ik mezelf gesteld heb.

Nu ik dit heb uitgelegd hoop ik dat jullie, mijn facebookvrienden, mij willen helpen mijn doel te realiseren!

Iedereen die mijn blogs of foto's bekijkt helpt me indirect al mee zodra jullie doorklikken naar Yoors om daar mijn posts te bekijken. Immers elke pageview levert mij al punten op. Maar jullie zouden als jullie dat zouden willen mij nog sneller kunnen helpen, en tegelijkertijd zelf ook een centje kunnen sparen.

Door jezelf aan te melden op Yoors kun je zelf ook meedoen, je kunt bloggen, foto's posten, etc ... reageren op anderen, en natuurlijk zelf ook reacties ontvangen. En als je jezelf aanmeldt via de link onderaan dit blog ... dan ontvangen we beiden ook nog eens extra punten. Het kost je niets, je ontvangt GEEN spammail in je inbox, tenminste ... in de drie maanden dat ik nu lid ben heb ik alleen maar mail ontvangen als mensen gereageerd hadden op mijn posts maar verder helemaal niets. Het is volledig GRATIS. Het is een soort facebook, alleen je wordt op Yoors beloond voor de moeite die je doet om via dit platform je gedachten te delen. En laten we eerlijk zijn, wie kan een extra centje niet gebruiken. Waarom zou je het niet doen?

Ik kan niemand dwingen natuurlijk, en dat wil ik ook absoluut niet. Het is en blijft een vrije keuze van iedereen. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik het gezellig vindt op Yoors, leuker als facebook tegenwoordig, en ja, dat je betaald wordt voor je moeite vind ik ook een heel leuk initiatief van de oprichter Henkjan

Overigens heeft Henkjan zelf ook perfect uitgelegd middels 2 blogs wat Yoors precies is, hoe het ontstaan is, en hoe het betaald wordt. Dat is te vinden in deze blog, en in deze blog.

Ik kan niet meer doen, dan vragen ... willen jullie mij helpen mijn doel, (een nieuwe camera), bij elkaar te sparen? Het kost jullie NIETS ... je hoeft geen geld te storten, ik wil het zelf doen, met een beetje hulp van jullie! En je helpt tegelijkertijd jezelf!

Help mij, en jezelf, met sparen!

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties