Ons doel voor 2018!

Ons doel voor 2018!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze blog schrijf ik eigelijk met name voor mijn facebookvrienden!  Om uit te leggen, waarom ik nu al die links via Yoors deel.

Ik kan me namelijk voorstellen dat sommige / velen van mijn facebookvrienden zullen, "Ach daar heb je haar weer met haar links via dat Yoors gedoe". Maar waarom doe ik dat nu eigenlijk?

Heel simpel! Yoors is ten eerste een leuk sociaal platform waar van allerhande gezellige dingen gebeuren zoals die op facebook ook gebeuren. Je kunt elkaars gedachten lezen, je kunt foto challenges tegen komen, je kunt blogs lezen over van alles en nog wat. Maar bovenal is mij opgevallen dat bij Yoors de mensen elkaar meer in hun waarde laten! En niet geheel onbelangrijk, bij Yoors wordt je beloond voor de bijdrage die je doet, als je een foto plaatst krijg je daar YP (Yoors Punten) voor. En voor het plaatsen van een blog krijg je YP, en ook een Quote of een Quickpost leveren je weer YP's op. Elke reactie die je plaatst bij een post van iemand anders levert je YP's op, en elke reactie die je ontvangt op een post van jou levert je weer YP's op. De pageviews tenslotte leveren je ook YP's op, en ook als jij een post van iemand anders deelt ontvang je YP's over de pageviews.

Maar wat zijn die YP's dan? Nou die YP's kun je als je genoeg 'verdiend'  hebt laten uitbetalen, ja uitbetalen. Gewoon keiharde euro's op je bankrekening. En zoals al mijn facebookvrienden inmiddels wel weten heb ik momenteel geen inkomsten, maar op deze manier kan ik toch zelf sparen voor een nieuwe camera! Dus ja, ik blijf voorlopig om twee redenen wel actief op Yoors.

Ik vind het een super leuk en gezellig platform, er is veel interactie ... en de YP's kan ik heel goed gebruiken gezien het doel wat ik mezelf gesteld heb.

Nu ik dit heb uitgelegd hoop ik dat jullie, mijn facebookvrienden, mij willen helpen mijn doel te realiseren!

Iedereen die mijn blogs of foto's bekijkt helpt me indirect al mee zodra jullie doorklikken naar Yoors om daar mijn posts te bekijken. Immers elke pageview levert mij al punten op. Maar jullie zouden als jullie dat zouden willen mij nog sneller kunnen helpen, en tegelijkertijd zelf ook een centje kunnen sparen.

Door jezelf aan te melden op Yoors kun je zelf ook meedoen, je kunt bloggen, foto's posten, etc ... reageren op anderen, en natuurlijk zelf ook reacties ontvangen. En als je jezelf aanmeldt via de link onderaan dit blog ... dan ontvangen we beiden ook nog eens extra punten. Het kost je niets, je ontvangt GEEN spammail in je inbox, tenminste ... in de drie maanden dat ik nu lid ben heb ik alleen maar mail ontvangen als mensen gereageerd hadden op mijn posts maar verder helemaal niets. Het is volledig GRATIS. Het is een soort facebook, alleen je wordt op Yoors beloond voor de moeite die je doet om via dit platform je gedachten te delen. En laten we eerlijk zijn, wie kan een extra centje niet gebruiken. Waarom zou je het niet doen?

Ik kan niemand dwingen natuurlijk, en dat wil ik ook absoluut niet. Het is en blijft een vrije keuze van iedereen. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik het gezellig vindt op Yoors, leuker als facebook tegenwoordig, en ja, dat je betaald wordt voor je moeite vind ik ook een heel leuk initiatief van de oprichter Henkjan

Overigens heeft Henkjan zelf ook perfect uitgelegd middels 2 blogs wat Yoors precies is, hoe het ontstaan is, en hoe het betaald wordt. Dat is te vinden in deze blog, en in deze blog.

Ik kan niet meer doen, dan vragen ... willen jullie mij helpen mijn doel, (een nieuwe camera), bij elkaar te sparen? Het kost jullie NIETS ... je hoeft geen geld te storten, ik wil het zelf doen, met een beetje hulp van jullie! En je helpt tegelijkertijd jezelf!

Help mij, en jezelf, met sparen!

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zal even een berichtje achter laten zodat je weer wat kunt sparen:)
| 13:10 |
Mooi uitgelegd zo, duidelijk!
| 01:53 |
Mooie blog en succes in het nieuwe jaar
| 19:37 |
Dank je wel!
| 19:44 |
goed uitgelegd zus!!
| 15:10 |
Dank je. Nu hopen dat mensen zich ook idd durven aan te melden. Het is moeilijk omdat Yoors nog relatief onbekend is, en Facebook ook nog eens op slinkse wijze tegen Yoors werkt.
| 15:43 |
En de meldingen per email zijn makkelijk uit te schakelen. Dat men het even weet.
Goed verwoord!
| 14:12 |
Yep ... en het feit dat alles is zo, en daarbij het feit dat op Yoors geen gegevens permanent worden opgeslagen. Als jij iets verwijderd, is het ook echt weg. En Yoors verkoopt je gegevens niet etc., etc. Er zijn vele voordelen te bedenken. Maar mensen moeten willen. Eerst was er Hyves, toen kwam Facebook en het duurde een hele tijd, maar uiteindelijk ging iedereen naar Facebook en Hyves ging ter ziele, maar hoe lang heeft het geduurd voor mensen de overstap definitief maakten? Wat men niet kent ... Dat is nu met Yoors hetzelfde denk ik. Het zal een tijd duren, maar uiteindelijk als Henkjan het vol kan houden met de leden die er zijn, en een stijgende lijn zich laat zien, dan gaat Yoors ook groter groeien.
| 15:42 |
Yoors wil niet eens lijken op Facebook ;) Het is ook niet te vergelijken.
Maar wat je zegt klopt: Wat men niet kent...
| 16:07 |
Oh nee, ik beweer ook zeker niet dat Yoors op Facebook wil lijken. Alsjeblieft niet ... Maar het ging mij om de vergelijking dat het ook lang heeft geduurd voor mensen de overstap maakten van Hyves naar Facebook ... en nu hebben ze moeite met een eventuele overstap / aanmelding naar Yoors.
| 16:11 |
Wat jij bedoeld en hoe anderen het zouden kunnen interpreteren kan verschillen. Vandaar dat ik het benadruk :)
| 16:15 |
Daar heb je een goed punt :-)
| 16:17 |
Soms heb ik dat ;)
| 16:27 |
Mooi geschreven blog, heel duidelijk!
| 14:07 |
Dank je wel ... ik hoopte al dat het duidelijk zou zijn, maar je weet maar nooit. Wat voor mij duidelijk is, hoeft dat nog niet voor een ander te zijn.
| 15:39 |
Een mooie blog over hoe jij in Yoors staat en dit op een vrije wijze wilt uitdragen ! Ik gun je die camera die je wenst. ik help je een handje ;-) knuff
| 11:36 |
Ah dank je wel ... dat is lief van je!
| 15:38 |
graag gedaan , ik hoop dat de puntjes hun weg vlug vinden !
| 17:56 |
Alle beetjes helpen ... dus ik ben heel blij met en dankbaar voor alle interactie, en de mogelijkheid die Yoors me biedt om op deze manier te kunnen sparen.
| 18:06 |
geniet zo (h)eerlijk ....toch ?
| 20:26 |
Ja zeker. Weet je ... er zijn genoeg mensen die proberen zoiets via crowdfunding snel voor elkaar te krijgen. Een verhaaltje er omheen verzinnen in de trant van "Ik wil professioneel gaan fotograferen maar kan me op dit moment niet veroorloven om mijn apparatuur te updaten naar de huidige standaard", en nog meer zieligs allemaal. Dat wil ik dus pertinent niet! Ik wil heel graag een nieuwe camera, en nee, dat is niet de goedkoopste. Ik heb nu ook een spiegelreflex uit de pro lijn van Nikon, dus ik zal zeker niet voor een camera gaan uit het instapsegment. Dat biedt te weinig mogelijkheden voor me helaas. Maar ik wil niet andere mensen vragen om die camera voor mij te sponsoren, ik wil hem zelf 'verdienen'. Aangezien werkgevers me niet aan willen nemen moet ik een andere manier vinden ... dat lukt op deze manier. Hoop ik! En ja, het duurt misschien langer dan ik zou willen ... maar het is nog altijd de persoon achter de camera die een foto maakt, en zolang ik een camera heb kan ik dus meedoen! Nu hopen dat deze het nog lang genoeg uithoudt. :-)
| 20:35 |
Dat hoop ik met je mee OF dat er vlugger een oplossing is/komt. Stuur het maar de kosmos is, je insteek is zuiver en waardeer IK in elk geval wel. succes !!
| 08:34 |
Dank je wel!
| 08:43 |
ik ben zeker van plan jouw doel te steunen voor 2018!!
| 00:42 |
Dank je wel ... lief van je!
| 15:38 |
Geen slecht idee om er een blog over te schrijven. Velen begrijpen het inderdaad niet. Heel veel succes!
| 22:51 |
Dat is mij ook echt opgevallen, mensen begrijpen het niet, vertrouwen het niet ... en lezen vervolgens niets meer, durven zich niet aan te melden omdat ze bang zijn voor spam rotzooi of iets dergelijks. Dat wilde ik uit de wereld helpen. Of mensen zich aanmelden is natuurlijk geheel vrije keus voor iedereen! Maar ik wilde wel uit de wereld helpen dat Yoors niet te vertrouwen zou zijn.
| 06:42 |
Dit is een duidelijke blog. Goed geschreven.
| 21:34 |
Leuk omschreven wat yoors is. Hopelijk kun je snel je camera halen. En heb je er nog lang plezier van.
| 20:48 |
Ik heb omschreven wat ik ervaar wat Yoors is, en ja ik hoop ook snel die camera te bereiken ;-)
| 21:03 |
leuk omschreven en een leuk doel !
| 20:42 |
Dank je wel ... en ja, je kunt jezelf maar een doel stellen toch? ;-)
| 21:03 |
Mooie tekst! En ik help je weer een beetje met extra YP's! :D
| 20:35 |
Dank je wel!
| 20:56 |
Mooi verwoord. Vooral de interactie en positiviteit valt op.
| 20:28 |
Dat is ook precies wat mij opvalt Albert, de interactie, positiviteit en ook de veelzijdigheid. Je kunt op Yoors werkelijk van allerhande informatie vinden als je er even wat langer rondkijkt. Het is niet zo oppervlakkig, wat ik persoonlijk heel prettig vindt.
| 20:31 |
Inderdaad, Yoors biedt allerlei mogelijkheden je te uiten en te genieten van bijdragen van anderen. De moeite waard om je aan te melden.
Trouwens: als je liever geen mailtjes wil krijgen als mensen reageren op je post, dan kun je dat bij instellingen gewoon uitzetten. Dat heb ik zelf wel gedaan. (behalve bij privé-berichten). Ik zie vanzelf wel of iemand gereageerd heeft als ik Yoors open :-)
| 20:11 |
Precies, het is interactief sociaal en het valt me gewoon op dat iedereen hier met respect behandeld wordt. Dat is toch wat we allemaal willen als we iets posten.
| 20:23 |
heel mooi omschreven.. ik lees en reageer al bij je.. hopelijk gaan je fb vrienden dat ook doen :-) mooi doel een camera!
| 20:11 |
Dank je wel ... en ja, ik hoop dat mensen zich gaan aanmelden. Het is niet alleen voor mij, maar ook omdat Yoors een goed sociaal platform is wat het verdiend meer bekendheid te krijgen. En dat je er ook nog eens kunt sparen is alleen maar mooi meegenomen.
| 20:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen