Rubber Laars!

Rubber Laars!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Update: Binnen 1 tot 3 werkdagen ontvang ik netjes nieuwe rubber laarzen. Dank je wel VidaXL.

Ik ga net vol goede moed op stap om met mijn twee dames honden te gaan lopen. Heerlijk crossen door de bossen, maar dan moet vrouwtje wel goede schoenen / laarzen aan. De twee dames trekken altijd al hard, dus meestal neem ik ze afzonderlijk mee. Maar af en toe als ik het idee heb dat de heren even wat minder zin hebben, dan ga ik met de dames. Kunnen zij zich goed uitleven, en ga ik met de heren daarna voor een iets kortere ronde. 

Zo gezegd, zo gedaan! Maar eenmaal lopend, heerlijke geuren van natgeregende herfstblaadjes voel ik dat mijn linkervoet koud wordt. Heel koud, én nat. Heel nat! Dat is raar want ik heb toch echt mijn nieuwe rubber laarzen aan gedaan voor ik vertrok. Goede grip, én droge warme voeten is het idee daarachter! Helaas ... mijn linker laars blijkt dus al na minder dan één maand kapot te zijn! 

En helaas voor mijn dames hond, met één ijskoude voet kan ik niet genoeg kracht meer zetten om mezelf goed staande te houden en hun trekkracht te kunnen weerstaan. Onderuit gaan tijdens wat een plezierige stevige wandeling had moeten worden zie ik ook niet zitten. Dus we zijn omgedraaid, vóór we goed en wel begonnen waren. 

Nu op zoek naar de factuur en kijken of ik mijn geld terug kan krijgen. Ze waren weliswaar totaal niet duur, maar elke euro telt als je er weinig van hebt. 

Hier de boosdoener! De honden mogen zodra alles geregeld is hier wat mij betreft 'gehakt' van maken. En dan maar hopen op nieuwe weer ... 

Heb jij ook wel eens zo'n moment?

Laat het horen op Yoo.rs!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Daar ga je dan met je goeie gedrag denk je het voor mekaar te hebben en dan tref je dit... Flink balen maar gelukkig is het probleem opgelost
| 16:46 |
Ahw dat is niet leuk
| 11:59 |
Nou, netjes opgelost toch weer! Gelukkig! :-D
| 01:36 |
heb je het later nog goed gemaakt met de meisjes??
| 23:25 |
Goed dat je nieuwe krijgt!
| 17:21 |
Oeps, dat is niet echt fijn nee! Fijn dat het wordt opgelost.
| 16:19 |
Zonde van de laars en de wandeling. Gelukkig netjes opgelost
| 14:44 |
Idd gelukkig netjes opgelost ... maar rubber laarzen zijn toch wel heel fijn om te kunnen trekken als je de bossen ingaat. Alleen dan moeten ze natuurlijk wel héél blijven! :D
| 14:54 |
Dat is een tegenvaller! Niet alleen voor jou, natuurlijk
| 14:21 |
Nee idd ... de honden zijn er uiteraard ook niet blij mee!
| 14:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen