Steemit Kadootje!

Steemit Kadootje!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

En na de blijde post van Livingthagoodlife dat zij een eerste succespost op Steemit had geschreven ... kan ik nu hetzelfde heel trots melden. Ik zit nog steeds bij te komen van de verbazing, en kijk nog steeds elk uur, sinds ik vanochtend rond half 7 ben opgestaan, slaperig boven mijn kop thee hing en mijn computer opstartte. Ik heb een dagelijks ochtendprogramma op mijn pc wat ik trouw elke ochtend afwerk en daar hoort dus ook bij om even op Steemit te kijken of er veranderingen zijn in de score van mijn blogs.

Tot nu toe was de blog die mij de hoogste payout had opgeleverd zo ongeveer $21 waard. En geloof me, daar was ik al bijna van ondersteboven. Natuurlijk heb ik al veel hogere bedragen gezien die haalbaar kunnen zijn op Steemit, het moet je maar lukken! Het moet je maar net gebeuren.

Vanochtend startte ik op en moest 15x kijken voor ik mijn ogen durfde te geloven. Ik ben drie keer van mijn pc weggelopen en weer terug om te checken of ik het echt goed zag. Werkelijk serieus, ik wist niet wat me overkwam ... maar er staat nu een blogpost van me die ik gisteren gepost heb op $105,67 ... Nog steeds weet ik niet wat me overkomt. Sterker nog, ik heb me zo slecht verdiept in wat het werkelijk waard is dat ik dat niet eens durf te zeggen.

Maar hoe dan ook, ik stuiter vandaag door het huis, kan niet wachten tot vriendlief thuis komt om het hem te laten zien ... en voel me gezegend met dit KADOOTJE, op de geboortedag van mijn moeder ... Ik heb vandaag dus ook echt het gevoel dat ze meekijkt van boven af ... en dat ze dit samen met mijn vader geregeld heeft.

Help mij en jezelf mee met sparen voor mijn nieuwe camera!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is je van Harte gegund Hetty en wie weet of je moeder en vader hebben geholpen...
| 00:53 |
YEAH!!!! Wat ontzettend goed en geweldig! Jullie kunnen elk eurootje zo hard gebruiken en wat is het dan gaaf dat je dit voor elkaar gekregen hebt. Het is je van harte gegund en ik hoop dat het bedrag nog veel hoger wordt!
| 21:01 |
Dankjewel Diaantje. Ik hoop het uiteraard ook, en daar zal ik, net als hier op Yoors, goed mijn best voor blijven doen.
| 22:46 |
Toppie!!! You go girl!
| 10:10 |
Wow....super ....fijn om te lezen
| 11:17 |
Dankjewel Piteke.
| 11:24 |
Dat is inderdaad een leuke verassing en heel toevallig op die dag :)
| 22:24 |
Ja ... al viel het me pas achteraf op dat het ook net die dag was. Maar het kan bijna geen toeval meer zijn.
| 23:30 |
Dat is wel heel leuk voor je
| 17:41 |
Dankjewel!
| 23:29 |
Whoehoe, ik zit hier heel blij te wezen voor jou!!!
| 17:36 |
Aaaaah dat is lief van je, dankjewel!
| 23:29 |
die 2 regelen wel wat, ;-)
| 17:34 |
Je zou het denken zo ... ;-) Zouden ze me op deze manier willen helpen om eindelijk mijn creatieve en 'schrijversgeest' weer te ontwikkelen?
| 23:29 |
joh ik zit hier te springen op mijn stoel zo blij voor jou. Alleen ik weet niet wat Steemit is maar dat maakt niet uit. Pffff ga zo door zou ik zeggen joh wat een bedrag!!
| 16:58 |
Dankjewel! Ben als een kind zo blij nu. Als je wil weten wat Steemit is dan zou je eens kunnen kijken bij Livingthagoodlife. Zij heeft een paar hele duidelijke blogs over Steemit geschreven hier op Yoors.
| 17:04 |
ok dat ga ik eens opzoeken.
| 17:21 |
Daar zou je best gelijk in kunnen hebben. Toeval bestaat niet ;) Super voor je!
| 16:53 |
Het was alsof ze me zo duidelijk willen maken wat ik moet gaan doen ;-) Ben zo happy. En het zal best nog wel zakken omdat Steemit bloggen is voor cryptocurrency, en dat fluctueert nogal, maar toch. Het is echt wel een leuk kadootje.
| 17:03 |
Ja, sommige dingen worden van bovenaf gestuurd.
| 17:04 |
Geniet er maar lekker van!
| 16:12 |
Dat ga ik zeker doen.
| 16:38 |
Dat is inderdaad een prettig stuiterende verrassing :-)
| 16:02 |
Nou echt ... serieus, ik wist niet wat me overkwam.
| 16:37 |
Ik wist het uiteraard al, maar nogmaals ben superblij voor je! Wat extra speciaal dat dit op deze dag gebeurt :-) geniet ervan en het stuiteren zal nog wel duren tot de payout haha :) Well done x
| 15:59 |
Nogmaals dankjewel ... en ik heb net de volgende blog geproduceerd ... alleen nu heb ik mijn bandbreedte verbruikt of ik moet Power Up Steem :D
| 16:36 |
www.steemnow.com even je naam invullen
| 17:39 |
over 29 uur ben je volgeladen haha
| 17:40 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen