terug van weggeweest


Na een lange lange tijd afwezig te zijn geweest ... waarvoor mijn excuses, ben ik er weer! De redenen waarom ik zo lang ... en zo afwezig ben geweest liggen ver uit elkaar.

Mijn aandacht werd door verschillende dingen opgeslokt, en nog steeds. Ik ben nog bij lange na niet waar ik zijn moet ... zoveel is zeker. Een depressie, gelukkig niet zo hevig als jaren geleden, maar niettemin, een depressie ... heeft bezit van mij genomen.

Ik heb ontzettende last van haaruitval gehad en ben zo ongeveer de helft van mijn haar kwijt. Niet dat het voor de buitenwereld te zien is, maar ik weet het ... ik zie het, en vooral ik zag het met bossen tegelijk uitvallen. De zorgen, het verdriet, de stress ... Ik mocht het allemaal alleen dragen.

Over verdere omstandigheden wil ik niet al te veel prijsgeven, maar laten we het zo stellen ... mijn relatie heeft betere tijden gekend, en het is maar zeer de vraag of wij hier samen uit gaan komen.

Daarbij had ik zorgen om Rowan die flink met zijn gezondheid getobt heeft. Maar gelukkig weer helemaal terug op spoor loopt, en dat hopelijk nog lang blijft doen.

Het was allemaal TE veel ...

Voorzichtig probeer ik weer het een en ander op te pakken. En dat houdt in dat ik weer probeer zo nu en dan een blog te schrijven. De eerste is net geplaatst : Fotograferen in een Dierentuin.

Natuurlijk ben en blijf ik dierenliefhebber ... maar ook fotografie heeft en houdt mijn liefde.

Ik hoop jullie weer allemaal te spreken ... en nogmaals, sorry dat ik zo lang niets van me heb laten horen.

Liefs,

Hetty & Rowan, Myla & Lana