×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Training van Myla & Rowan (Video)

Training van Myla & Rowan (Video)


Ik vond een oude trainingsvideo van 2011 van mijzelf waarin ik aan het trainen ben met vooral Myla en het laatste stukje in de video met Rowan. Myla zat in de tijd in haar opleiding en ik had haar toen net overgenomen van mijn zus ... we moesten er samen hard aan trekken, maar hebben ook ongelofelijk veel lol gehad in de trainingen.

En zoals te zien wordt niet alleen Myla getraind, maar kreeg ik ook de nodige training. Rowan is in deze video bijna 3 jaar en Myla is net 2 jaar.

Heb jij ook leuke filmpjes?

Deel ze op Yoors.
marijke
wat een super leuk filmpje. Je kon goed zien dat Rowan al verder was. Wat mij opviel dat Myla en Rowan met het rondje om Bentley totaal niet naar die hond keken maar alleen naar jou. De beloning was geen koekje maar gooien met de bal dat had ik niet verwacht. Genoten!!
21-11-2017 14:46
21-11-2017 14:46 • 1 reactie • Reageer
Hetty
Ik heb in mijn training geleerd om spelen met mij samen tot een beloning te maken zodat de honden veel meer gefocust blijven om samen actief bezig te blijven. En Myla vooral is ook niet blij te maken met een koekje, wél met een bal. Dus voor dat koekje wilde ze ook helemaal niet werken, voor die bal wel. Dáár deden ze alles voor.
21-11-2017 14:57
21-11-2017 14:57 • 1 reactie • Reageer
The Original Enrique
Leuke video! Ze zijn goed afgericht! Zelf had ik ook het idee dat Myla wat toe vroeg neigde op te staan, zelf zou ik haar dan ook niet belonen denk ik. Maar toch deed ze het ook vrij goed vind ik! Rowan heeft het e.e.a. wel iets beter onder de knie volgens mij. Maar allebei leuke beesten. Ook leuk dat je de video ondersteunt met muziek; past er mooi bij!
20-11-2017 18:51
20-11-2017 18:51 • 1 reactie • Reageer
Hetty
Myla is ietwat ongeduldiger als Rowan, en ze is gewoon iets pittiger in haar karakter, haar drive is om iets te doen, Rowan zijn drive is om mij te pleasen. Dat is het grote verschil tussen beide honden ... Ze snappen het allebei heel goed. Momenteel luistert Myla zelfs weer beter als Rowan, alhoewel Rowan weer minder ver bij me vandaan zal rennen ... Maar goed, dit is ruim zes jaar geleden en we zijn allemaal iets ouder en wijzer geworden ;-)
20-11-2017 20:22
20-11-2017 20:22 • 1 reactie • Reageer