Training van Myla & Rowan (Video)

Training van Myla & Rowan (Video)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik vond een oude trainingsvideo van 2011 van mijzelf waarin ik aan het trainen ben met vooral Myla en het laatste stukje in de video met Rowan. Myla zat in de tijd in haar opleiding en ik had haar toen net overgenomen van mijn zus ... we moesten er samen hard aan trekken, maar hebben ook ongelofelijk veel lol gehad in de trainingen.

En zoals te zien wordt niet alleen Myla getraind, maar kreeg ik ook de nodige training. Rowan is in deze video bijna 3 jaar en Myla is net 2 jaar.

Heb jij ook leuke filmpjes?

Deel ze op Yoors.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wat een super leuk filmpje. Je kon goed zien dat Rowan al verder was. Wat mij opviel dat Myla en Rowan met het rondje om Bentley totaal niet naar die hond keken maar alleen naar jou. De beloning was geen koekje maar gooien met de bal dat had ik niet verwacht. Genoten!!
| 14:46 |
Ik heb in mijn training geleerd om spelen met mij samen tot een beloning te maken zodat de honden veel meer gefocust blijven om samen actief bezig te blijven. En Myla vooral is ook niet blij te maken met een koekje, wél met een bal. Dus voor dat koekje wilde ze ook helemaal niet werken, voor die bal wel. Dáár deden ze alles voor.
| 14:57 |
wat leuk dan hé. Ik ben met Tara nooit op les geweest vond dat altijd voor grote honden. Maar ik kan een bal weggooien kijkt ze me aan van...nou en wat verwacht je nou?? Ik had daar als pup gewoon wat tijd in moeten steken vroeger deden de kids zulke dingen. Maar Tara heeft nooit wat met een bal gehad ze heeft een stuk touw daar wilde ze weleens wat mee doen en heel soms komt ze ermee aan legt het naast mijn stoel en als ik het weggooi kijkt ze niet eens meer. Kan ik het gewoon zelf gaan halen.hihi
| 15:46 |
Het is ook maar net wat je met een hond wil doen, wat je verwacht van de hond. Ik vond / vind het belangrijk dat ze op mij gefocust blijven. Het zijn toch grote honden, en ik wilde ze in die tijd toch los mee kunnen nemen. Maar niet iedereen is er van gediend als een grote hond je vriendelijk "Hallo" komt zeggen. Dus vandaar dat ik er echt wel tijd in heb gestoken. Nu tegenwoordig moet ik eerlijk toegeven dat het ook wel wat minder is ... En Lex en Lana mogen niet eens los. Lex omdat het zo bepaald is toen Peter hem uit het asiel haalde, door zijn verleden. Hij mag nooit los lopen en daar heeft Peter voor moeten tekenen in 2009. Lana mag het niet omdat zij gewoon niet luistert en dus ook niet altijd terug zou komen, én daar komt bij dat Lana wel degelijk gevaarlijk kan zijn voor onbekende mensen. Ze zou echt kunnen bijten als mensen proberen haar te aaien, ze valt fietsers aan we niet opletten dus dat risico nemen we gewoon niet. Ook zij komt het asiel en wat er is gebeurd in haar verleden heeft haar zo gemaakt, maar wat het is ... dat weten we niet. Rowan en Myla hebben dus als pup wel de basis meegekregen en dat hebben ze gelukkig meegenomen in hun verdere leven waardoor die twee wel heel erg op mij letten en dus ook los KUNNEN, al doe ik het steeds minder. Maar dat heeft dan weer meer als reden dat ik het niet eerlijk vind voor Lex & Lana als ik hun vasthoud en de andere twee los gooi. Ook wil Rowan nog wel eens onverwacht achter ruiters aangaan, en dat was voorheen geen probleem omdat ik met de auto naar plekken ging waar ik geen ruiters tegenkwam. Nu heb ik die keus niet meer ... en hier kom ik ze nog al eens tegen. Dus honden gewoon vast. Safety first!
| 15:54 |
daar heb je helemaal gelijk in. En weet je mensen kunnen honden ook jennen hé en als de hond dan wat doet dan heeft zij het gedaan, Je zou dus als je alleen bent met Rowan of Myla kunnen kijken of ze dan even los kunnen. Aan de andere kant gaan ze daar ook aan wennen en gaan ze moeilijk doen als ze niet los mogen.
Toen Tara pup was hebben wij haar wel lof gelaten op het honden veld. Maar ze was met Fred en schrok blijkbaar ergens van en sjeesde als een raket naar huis. Fred kon roepen wat hij wilde. Maar wel zo een drukke straat over gelukkig wel naar huis. Vanaf dat moment is zij nooit meer los geweest je wil het niet op je geweten hebben als er wat gebeurd.
| 21:19 |
mooi filmpje blijft 't ........ en een goede trainster is Wilma wel geweest voor je, ;-)
| 19:12 |
Het was ook een fijne vriendin zolang het geduurd heeft ;-) We hebben veel plezier gehad samen.
| 20:12 |
Leuke video! Ze zijn goed afgericht! Zelf had ik ook het idee dat Myla wat toe vroeg neigde op te staan, zelf zou ik haar dan ook niet belonen denk ik.
Maar toch deed ze het ook vrij goed vind ik! Rowan heeft het e.e.a. wel iets beter onder de knie volgens mij.
Maar allebei leuke beesten. Ook leuk dat je de video ondersteunt met muziek; past er mooi bij!
| 18:51 |
Myla is ietwat ongeduldiger als Rowan, en ze is gewoon iets pittiger in haar karakter, haar drive is om iets te doen, Rowan zijn drive is om mij te pleasen. Dat is het grote verschil tussen beide honden ... Ze snappen het allebei heel goed. Momenteel luistert Myla zelfs weer beter als Rowan, alhoewel Rowan weer minder ver bij me vandaan zal rennen ... Maar goed, dit is ruim zes jaar geleden en we zijn allemaal iets ouder en wijzer geworden ;-)
| 20:22 |
Ach ja, het zijn allebei ook wel slimme dieren. En ja, wijsheid komt met de jaren hè.
| 20:53 |
Yep, men zegt het ;-)
| 21:41 |
:-)
| 00:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen