×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Zoete Jeugdherinneringen.

Zoete Jeugdherinneringen.


Voor Whaleshares ... ook weer een crypto bloggers platform, probeer ik elke week mee te doen aan twee fotowedstrijden. En een van de thema's was "Speelgoed". 

En dat thema deed me denken. Speelgoed ... Het deed me denken aan mijn jeugd. De tijd dat ik dacht dat ik bezig was, maar toen was ik bezig met ... ja, met speelgoed.

Nu dat je jaren later bijna zou vergeten hoe het is om een ​​kind te zijn. En als ik tegenwoordig naar kinderen kijk, is er veel veranderd toen ik een kind was. Kinderen zijn nu bezig met telefoons, met ipads, met heel verschillende dingen. Ik speelde als kind op straat. We speelden met knikkers, we verstopten ons, we maakten onze eigen spellen en we hadden de grootste lol. Het was thee drinken met mama toen we uit school kwamen, en buiten spelen  totdat moeder ons riep om te komen eten. 

En na het eten gingen we weer naar buiten. Precies een half uur voordat we naar bed moesten gaan gingen we weer naar binnen ... met roze wangen van de frisse buitenlucht. En erg moe maar voldaan. Ja, we waren druk bezig met ons 'buitenleven'.

Het was leuk om terug te denken aan mijn kindertijd voor dit speelgoedthema. En hoe goed mijn jeugd eigenlijk was. Hoeveel mooie herinneringen heb ik daar kunnen bewaren. School was niet makkelijk voor mij. Door het gepest worden, maar buiten de school was het allemaal anders.

En zeker nu ik een aantal dagen bezig ben geweest om mijn pc volledig opnieuw te installeren, was het een leuke afleiding om na te denken over het thema speelgoed en om terug te gaan in mijn jeugdherinneringen.

Maar met alleen denken kom je niet zo ver, en op de laatste zondag dat ik mijn foto kon inzenden voor het thema, moest de foto nog gemaakt worden. Dus 'last minute' ging ik op zoek naar mijn onderwerp. Tussen mijn drukke pc-activiteiten en met wat ik uiteindelijk aan speelgoed gevonden had ... begon ik buiten te spelen in de regen.

Hoe oud we ook zijn, we blijven nog steeds een klein kind van binnen! Ik hoop dat je net zoveel van deze foto kunt genieten als ik heb genoten van het maken van deze foto, de gedachten er omheen, de herinneringen die terugkwamen vanwege het thema. 

En tot slot de conclusie dat we, hoe oud we ook zijn, nog steeds een klein kind van binnen zijn.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties