En Nu Baal Ik ...

En Nu Baal Ik ...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Stel je voor: je bent aan het sparen voor de mooiste schoenen die je ooit hebt gezien. Ze zijn best duur. Gelukkig gaat het sparen lekker, dus over een paar maandjes kan je die schoenen eindelijk kopen! Maar dan, een van de ergste nachtmerries van een 17 jarig meisje wordt echt, je IPhone 7 (die je net 6 maanden hebt) wordt gestolen ... Geen Instagram, Snapchat, Twitter of WhatsApp meer. Je komt op je werk en dan kom je erachter dat je niet nodig bent (ze hadden je al proberen te bereiken maar, guess what? je mobiel is weg dus ben je niet te bereiken, dus moet je gelijk weer terug naar huis fietsen, door de regen ... Je zit op de bank en begint een beetje te rekenen. Je hebt een mobiel nodig en het liefst een IPhone, niet te oud, even groot als je oude mobiel ... SH*T, dat wordt duur! Daar gaat je geld. Of beter gezegd, je spaargeld voor de schoenen (voor de schoenenliefhebbers, "de schoenen" zijn super mooie, geweldige Louboutins). Dat is niet iets waar je blij van wordt.

Dit is mij dus overkomen. En nu baal ik. Dit moest ik even kwijt.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat vervelend dat je telefoon is gestolen!
| 08:40 |
Heel shit dat iemand je tel heeft gejat en zeker dat je dan ook je baan nog kwijt bent. Snap dat je baalt dat je je kostbare schoenen niet kon kopen, maar persoonlijk vind ik een meisje van 17 met Louboutins echt zwaar overdreven.. Nu je je baan kwijt bent zul je denk ik echt even andere prioriteiten moeten stellen en een wat minder goede telefoon kopen. Je kunt ze ook gewoon 2e hands vinden als je dan perse een Iphone wilt natuurlijk.. Nogmaals klote, iedereen met van andermans spullen afblijven, maar er is meer in het leven dan dure spullen. Ben zelf meermaals alles zo ongeveer verloren wat me lief was en spullen zijn echt maar spullen. Wees blij dat je een spaarcent hebt, de meesten kunnen dat niet eens meer tegenwoordig..
| 09:24 |
Oh nee! Heb gelukkig mijn baantje nog! Ze hadden mij die dag niet nodig door het kutte weer. Had ik misschien even anders moeten verwoorden :) Ik snap dat je denkt: "17 jaar oud en nu al Louboutins? Pffff.." maar andere meiden sparen voor een scooter. Ik fiets liever en desnoods pak ik de auto (heb mijn rijbewijs al :)) dus ipv een scooter, zijn het Louboutins bij mij :)
| 17:17 |
Dat is top dat je je baan niet kwijt bent! Maaruh zou ze in deze tijden wel verzekeren lol.. voor iemand ze van je voeten trekt :)
| 18:40 |
Met zo'n kapitaal ding zou ik zeker een verzekering afgesloten hebben.
Politie aangifte doen en kijken of je hem kunt blokkeren.
| 01:09 |
Wat balen zeg hopelijk vind je gauw een betaalbare iPhone
| 21:14 |
Ten eerste: heel naar dat iemand niet zelf voor een telefoon wil sparen maar het zich gemakkelijk maakt en met z'n tengels aan andermans spullen komt! gatver! Kun je iets met een verzekering ofzo? (ik denk het niet, maar iets om even aan te denken.) Ikzelf heb niet zo veel met schoenen, maar het is altijd zuur als je je spaardoel (tijdelijk!) op moet geven voor iets wat je misschien meer nodig hebt.
Wil je perse een iPhone? je hebt ook andere smartphones met een iets aantrekkelijker prijskaartje ;) maar dat is natuurlijk net wat je belangrijk vindt en graag gebruikt... succes met het sparen, ik hoop dat je je schoenen krijgt!
| 20:17 |
Mijn moeder gaat idd even kijken of ik iets kan doen met de verzekering, maar ws niet ... Heb ook gedacht om een goedkopere telefoon te nemen, maar de laatste keer dat ik een andere had (Samsung, jaartje geleden) vond ik het verschrikkelijk. Heb altijd al IPads enz gehad dus ben echt gewend aan IOS .. en thanks voor je leuke reactie :)
| 21:07 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen