I'm B O R E D, help!

I'm B O R E D, help!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Verveling. Ik heb altijd genoeg te doen: viool oefenen, piano oefenen, kamer opruimen, boeken kaften, een blog schrijven en nog wel duizend andere dingen. Maar het erge is, dat ik me toch verveel.

Ik heb geen zin om viool te oefenen, of mijn kamer op te ruimen en te verven. Ik wil mijn boeken niet kaften, de vaatwasser niet uitruimen of een film kijken. Wat ik altijd heb wanneer ik me verveel, is dat ik zin krijg om iets te doen wat ik niet kan doen. Ik zou wel Orphan Black willen kijken, als ik er popcorn bij kan eten. Maar ik heb geen popcorn in huis. Ik zou willen gaan shoppen! Maar ik heb niet genoeg geld ... en ga zo maar door. Dus dan heb ik drie opties: rondjes lopen door het huis waardoor mijn moeder gek van me wordt, mijn boeken kaften, of toch maar een blog schrijven zodat ik toevallig nog iets nuttigs doe (boeken kaften zie ik niet als een nuttig iets. De boeken zijn al zo goed als kapot door ouderdom, en over ongeveer 50 weken moet ik ze toch inleveren zonder kaft papier).

Je kan waarschijnlijk wel raden voor welke optie ik ben gegaan. Helaas is mijn blog nu klaar, en moet ik dus weer wat gaan bedenken om te doen ... waarschijnlijk Christina of Katy (kijk in mijn vorige post wie ik bedoel) stalken op een 'extreme fan' manier :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
katy perry woop
| 10:48 |
op yoors is genoeg te doen toch
| 18:51 |
Als je je verveelt is zelfs Yoors niet meer genoeg ;)
| 22:23 |
Je kunt ook allemaal leuke blogs gaan lezen...
| 16:50 |
Ben ik ook al mee bezig ;)
| 16:52 |
Vergeet de mijne niet :-)
| 17:00 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen