×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMeen je deze?

Meen je deze?


Mijn telefoon is weer terug! Ik zou jullie graag willen vertellen hoe, maar ik heb eerlijk gezegd niet

de energie en de tijd om dat allemaal te type. 

22 uur voordat ik mijn mobiel terug kreeg, had ik al een nieuwe (tweedehands) mobiel gekocht. Al klinkt het best leuk "ik heb twee iPhones 7", wat heb ik eraan? Dus na even een nachtje erover te hebben geslapen, besloot ik de grijs/witte te verkopen. Marktplaats is daar natuurlijk de beste plek voor. Maar omdat ik geen haast heb met de mobiel verkopen, wil ik echt de vraagprijs ervoor. Ik zet de optie "bieden" uit en zet in de beschrijving onder andere: "de prijs is niet bespreekbaar, dus bied ook alsjeblieft niet. Verspil alsjeblieft niet je tijd daarmee. Ik heb geen haast dus wil de vraagprijs ervoor". 

Na even te wachten krijg ik al mijn eerste reactie: "180 euro en ik kom het nu ophalen". 180 euro voor een amper gebruikte iPhone 7?! Dat gaat hem niet worden. Ik wil beleeft blijven maar duidelijk maken dat dit een totaal niet acceptabel bod is "180 vind ik geen serieus bod en zoals in de beschrijving van de advertentie staat, is de prijs niet bespreekbaar. Ik heb geen haast met verkopen dus sorry, maar ik accepteer uw bod niet." Dan heb ik toch erg beleeft gereageerd maar is het ook duidelijk dat de prijs vast staat? Waarom bestaan er dan nog mensen die toch verder hun (en mijn) tijd verspillen? Het gesprek stopte namelijk niet na mijn reactie. Geloof het of niet maar het ging verder: "220, kom nu ophalen". Meen je deze?! Ik snap het, mensen willen zo goedkoop mogelijk dingen krijgen. Maar waarom blijf je volhouden wanneer het echt duidelijk is dat het je niet gaat lukken? Toch een beetje sneu .. 

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.