×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


This Is Me.

This Is Me.


Nee, ik ben niet dat prachtige meisje op de foto. Dat zou ik willen!  Dat is de enige echte Christina Aguilera in haar jongere jaren. Wist je niet dat zij er zo uitzag? Wow wacht even, je weet niet eens wie Christina is?! Oh lieve schat, ik moet je nog zo veel leren! Lees maar snel verder, want je loopt echt heel erg achter, en dat kan natuurlijk niet, he?

 

Zoals je waarschijnlijk al ergens hebt gelezen: ik ben Katherine, maar noem me maar Kath. Ik ben zeventien jaar en acht maanden oud, en ben lekker aan het genieten van mijn veelte kortte zomervakantie. Ik ben vrijdag terug gekomen uit Parijs, waar ik vijf daagjes was met mijn moeder. Mijn koffer was vol met nieuwe dingetjes en mijn nieuwe portemonnee (die ik daar heb gekocht) was zo goed als leeg.

Omdat ik erg leuke schoenen had gezien (Louboutin, een stukje hemel op aarde in mijn mening) besloot ik me zaterdag niet ziek te melden voor werk, zodat ik zo snel mogelijk die schoenen kan kopen! Ik werk als serveerster bij een gezellig eet-café. Mijn collega's zijn hartstikke aardig en het is er altijd gezellig. Helaas mogen we zelf niet de muziek (die op de achtergrond wordt afgespeeld) bepalen want ik heb liever Katy Perry of Christina Aguilera dan van die verschrikkelijke, nooit eindigende Lounge muziek.

 

Even een samenvatting voor de mensjes die het niet kunnen volgen:

  • Mijn naam is Kath
  • Ik ben een meisje van zeventien jaar oud
  • Ik ben een serveerster
  • Christina Aguilera en Katy Perry zijn mijn helden
  • Hou van Louis Vuitton en Louboutin

Hoop dat je het een leuk stukje vond om te lezen. Zo niet, misschien vind je mijn volgende stukje leuker.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties