×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
This Is Me.

This Is Me.


Nee, ik ben niet dat prachtige meisje op de foto. Dat zou ik willen!  Dat is de enige echte Christina Aguilera in haar jongere jaren. Wist je niet dat zij er zo uitzag? Wow wacht even, je weet niet eens wie Christina is?! Oh lieve schat, ik moet je nog zo veel leren! Lees maar snel verder, want je loopt echt heel erg achter, en dat kan natuurlijk niet, he?

 

Zoals je waarschijnlijk al ergens hebt gelezen: ik ben Katherine, maar noem me maar Kath. Ik ben zeventien jaar en acht maanden oud, en ben lekker aan het genieten van mijn veelte kortte zomervakantie. Ik ben vrijdag terug gekomen uit Parijs, waar ik vijf daagjes was met mijn moeder. Mijn koffer was vol met nieuwe dingetjes en mijn nieuwe portemonnee (die ik daar heb gekocht) was zo goed als leeg.

Omdat ik erg leuke schoenen had gezien (Louboutin, een stukje hemel op aarde in mijn mening) besloot ik me zaterdag niet ziek te melden voor werk, zodat ik zo snel mogelijk die schoenen kan kopen! Ik werk als serveerster bij een gezellig eet-café. Mijn collega's zijn hartstikke aardig en het is er altijd gezellig. Helaas mogen we zelf niet de muziek (die op de achtergrond wordt afgespeeld) bepalen want ik heb liever Katy Perry of Christina Aguilera dan van die verschrikkelijke, nooit eindigende Lounge muziek.

 

Even een samenvatting voor de mensjes die het niet kunnen volgen:

  • Mijn naam is Kath
  • Ik ben een meisje van zeventien jaar oud
  • Ik ben een serveerster
  • Christina Aguilera en Katy Perry zijn mijn helden
  • Hou van Louis Vuitton en Louboutin

Hoop dat je het een leuk stukje vond om te lezen. Zo niet, misschien vind je mijn volgende stukje leuker.
Beauty by Esmee
Je schrijft heel leuk! Ik ga je volgen
23-08-2017 22:27
23-08-2017 22:27 • Reageer
HelpendeHandjes
Super leuk geschreven
13-08-2017 19:17
13-08-2017 19:17 • Reageer
erkaryam
je schrijft erg leuk, ga vast meer van je zien
13-08-2017 15:03
13-08-2017 15:03 • 1 reactie • Reageer
HiMyNameIsKath
Dankje! En ja zeker :)
13-08-2017 17:28
13-08-2017 17:28 • Reageer