×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


1,33 euro verdient vandaag!

1,33 euro verdient vandaag!


Dankzij mijn 40 dagen YP challenge volg ik nu op de voet hoeveel YP er per dag verdient wordt. Het grootste voordeel dat ik daar tot nu toe reeds van ondervonden heb: het motiveert me om veel actiever te zijn hier op Yoors.

Begrijp me niet verkeerd, die centen zijn écht niet de hoofdreden dat ik hier op Yoors rondzwerf. Ik vind het gewoon SUPER fascinerend hoe je centen kan verdienen, puur dankzij het delen van dingen die jij leuk vind.

Yoors is uniek en zo moet het blijven. Ik ben heel erg dankbaar dat ik hier ben terechtgekomen in November. Ik ben dan ook super blij dat ik hieraan mag helpen mee bouwen. De tijd om lange, leerrijke artikelen te schrijven is nog steeds moeilijk te vinden, maar het komt stilaan terug op gang.

 Momenteel is het een leuke spaarcent om mijn busje Manfred te gaan spuiten op 24/02 en ik ben dan ook heel erg ongeduldig en nieuwschierig om de pageviews online te zien komen :-)


En dan nu... LAAT HET WEEKEND MAAR KOMEN!!!!

Veel liefs,

HippieFox

Wist je dat ik dankzij het schrijven op Yoors geld verdien? Schrijf jij ook graag of wil je ook af en toe een foto posten en daarvoor betaald krijgen? Je kan je gratis aanmelden door hier rechts boven het verhaal op de 'Aanmeld' knop te drukken. Je krijgt meteen 100 YP bij het aanmelden :)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties