Baal weekend ...

Baal weekend ...


Hoewel 8 mijn geluksgetal is, werd mij vrijdag iets helemaal anders voorgeschoteld. Ik werd 's morgens opgebeld dat ik niet meer kon langsgaan bij de bijverdienste waar ik reeds een maand op wachtte - ze hadden immers al genoeg mensen. Daar ging m'n idee om mijn spaargeld aan te vullen. Net als je denkt 'nu heb ik alles gehad', word het natuurlijk nog erger...

Ineens alles kwijt


Nog geen uur later werd ik door het interimkantoor opgebeld om me te laten weten dat m'n contract van m'n fulltime job niet verlengd werd. Ik stond aan de grond genageld. Vanaf volgende week géén inkomsten meer en m'n spaargeld was op aan Manfred's motor die moest vervangen worden.


Het enige waar ik aan kon denken was 'ik moet zorgen dat ik geld verdien' en dat is ook nodig, want anders blijven de rekeningen opstapelen. Terwijl ik hier doelloos door de vacatures blader, begin ik te beseffen dat ik zo wel alle jobs al eens heb gedaan die er bestaan... en geen enkele job past bij me. Ik voel me overal opgesloten als 'n vogel in een kooi. Met regeltjes, bazen en elke dag dezelfde routine. Maar het moet nu eenmaal, voorlopig kan ik niet anders.

Een andere toekomst


Voorlopig moet ik dan wel even tanden bijten, maar er komen wel degelijk betere tijden aan. Met LikesXL en Neobux groei ik nog steeds elke dag en dat geeft me moed. Moed dat het ooit anders kan.


Ik heb mezelf een doel voor ogen genomen, dat ik nog 1.5 jaar werk voor een baas en daarna wil ik zelfstandig zijn en van thuis kunnen werken met de 2 bovengenoemde programma's. Dat moet me gewoon lukken, ik heb er allesinds het vertrouwen in!

Ik geef jullie vandaag nog 'n update over beide overigens!

Bijverdienen met creativiteit


Ondanks de stress dat ik nu geen inkomsten meer heb, blijf ik niet gespaard. Dit weekend is het VW festival en ik loop de muren op. Er moet nog zoveel gebeuren en ik heb zo weinig tijd. Het doet dan ook deugd om die stress te ventileren en hier even m'n gevoelens te kunnen delen met jullie.


Ik ben bezig met het maken van allerlei leuke spulletjes, zoals houtgebrande dobbelstenen en schilderijtjes.. sommigen zijn al gereserveerd, maar ik hoop er zeker genoeg te verkopen dit weekend zodat ik deze maand toch al kan rond komen. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
He wat vervelend! Hopelijk komen snel betere tijden!
| 21:48 |
Wat een vervelend nieuws, hopelijk vind je snel iets anders
| 20:22 |
Dat is zeker een baal weekeind zeg! Hoop dat je het gaat redden om als zelfstandige van huis uit kan werken...
| 16:59 |
Misschien een stomme vraag, maar krijg je in België dan geen uitkering als je je baan kwijt raakt? Sterkte! Hoop snel op betere tijden voor je!
| 12:27 |
hoe vervelend voor je, hopelijk gaat je verkoop goed zodat je weer even verder kan en voor daarna veel succes
| 10:46 |
Wat een pech! Hopelijk kun je inderdaad genoeg verkopen om eventjes in (betrekkelijke) rust rond te kijken hoe verder.
| 10:30 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden