Creatief zelfstandige, dat wil ik worden!

Creatief zelfstandige, dat wil ik worden!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor zij die mij al eventjes volgen, jullie weten dat ik droom van een job die ik met een passie doe. Een job die ik van thuis uit kan doen, liefst van al nog iets waarbij ik mijn creativiteit ten volle kan gebruiken. Ik heb in mijn vorige blog hierover reeds heel erg veel positieve en super motiverende reacties mogen ontvangen van jullie, waarvoor erg bedankt!

Ik heb daardoor ook een beslissing kunnen maken; ik ga een webshop beginnen met krimpfolie, die ik ook op Etsy zal aanbieden en misschien nog later in een webshop hier op Yoors. De prijzen van de hangertjes zullen ongeveer 15 euro zijn en de prijzen voor de oorringen 10 euro ongeveer. Ook wil ik graag ringen  en sleutelhangers en geluksbrengertjes gaan maken, maar daarvoor heb ik nog niet over specifieke prijzen kunnen nadenken. Al zullen ze wel binnen dezelfde categorie vallen. Wie dan een set bestelt van oorringen + ketting krijgt die dan bijvoorbeeld voor 20€ ipv 25€. Lijkt me ook wel leuk :-)

Ik heb ondertussen gepraat met mensen op Etsy over de krimpfolie juweeltjes die zij maken en ze hebben echter wel even moeten doorbijten voor ze begonnen te verkopen, maar toch gaat het mooi zeggen ze nu :-) Ze hebben me enkele zeer waardevolle tips gegeven en daar wil ik toch erg graag mee aan de slag.

Ook de tip die ik van LWAlmanak kreeg ga ik even van dichter bij bekijken. Hij liet me weten dat er een interessante site bestaat ‘spreadshirt.nl’, waar je ontwerpen kan uploaden zonder dat je zelf moet gaan investeren ofzo, en dan worden die aan shoppers aangeboden op tassen/tshirten/sweaters etc. Klinkt erg gaaf!

Mijn voornaamste interesse blijft echter het tekenen en daar zou ik me nu graag verder in verdiepen. Alvast een eerste ontwerpje dat ik in mijn shopje zou willen gaan voorstellen zie je hieronder, een pegasus.

Veel liefs,

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Die tip van LW had ik ook nog nooit van gehoord, superleuk zeg! Jij succes he
| 17:30 |
Dat zou wel geweldig zijn, zo zelfstandig worden. Succes verder! :)
| 15:56 |
Ik snap dat je zelfstandig wilt worden! Dat zal zo gaaf zijn!
| 21:02 |
De plannen krijgen vorm en de doelstellingen worden omschreven, er is een bedrijfsplan aan het vormen...althans dat is wat de boekhouder in mij zou zeggen haha :-)
| 12:54 |
Heel veel succes
| 23:15 |
Je moet je droom volgen! Dat bewonder ik in mensen!
| 20:44 |
Zal ik doen Sofie, het is niet makkelijk om iets te vinden waarvan je genoeg kan verdienen, maar ik hoop dat ik het hiermee kan uitbouwen ^-^
| 20:56 |
Ik heb meerdere "dromen" gevolgd maar kwestie geld/financien heeft me nooit tegen gehouden!
| 21:09 |
Mij zou 't op zich ook niet mogen tegen houden, maar ik heb niet veel keuze met een huis dat betaalt dient te worden ;-)
| 08:26 |
Ik heb toen ik nog getrouwd was,veel risico's genomen qua inkomen maar ik geloofde heel erg in mezelf dat het me zou lukken om met minder ook te kunnen leven ( ex was 100 % huisman dus geen inkomen,we hadden samen 3 kinderen en ben op gegeven moment parttime gaan werken en ook huis af te betalen maar gelukkig niet veel) Eerst hadden mensen kritiek op mij maar toen ze zagen dat het me alweer lukte,hebben ze sindsdien alleen maar bewondering voor me
| 10:19 |
inderdaad, voor zo'n durf moet je écht bewondering hebben. Ikzelf wil het graag proberen en de sprong wagen, maar dat ziet m'n vriend niet zitten.. Dusja, misschien maar wat parttime gaan doen en ondertussen dit proberen uitbouwen :)
| 10:32 |
Ja gelukkig had ik mijn ex achter me staan! Fulltime werken was geen optie meer lichamelijk en geestelijk voor mij,had tijd nodig voor mezelf!
Probeer idd eerst parttime en wie weet hihi
| 10:41 |
heel gaaf! veel succes, ik hou je posts in de gaten
| 20:16 |
Weer een stapje dichterbij je droom!
| 18:14 |
Inderdaad, nu nog hopen dat ik ervan kan leven haha.. daar vrees ik dan wel weer wat voor :)
| 18:21 |
Wat ontzettend leuk dat je nu iets concretere plannen hebt gekregen. Heel veel succes met je bedrijfje en ik blijf je natuurlijk volgen.
| 16:53 |
Hihi super en bedankt! Het moeilijkste zal zijn om wat bekendheid te krijgen denk ik!
| 08:27 |
Dat is altijd het lastigst
| 08:35 |
Ik zou je graag blijven volgen
| 16:12 |
Bedankt Nicole, ik heb jou ook op volgen gezet nu :)
| 16:26 |
je doet het geweldig! ik hoop dat je jezelf helemaal kunt vinden in je komen nieuw werk maar daar twijfel ik niet aan!
| 15:48 |
we zullen zien, dat ik het graag ga doen, daar twijfel ik niet aan. Dat is er voldoende mee verdien.. da's wat anders :)
| 18:21 |
Kijk! Het wordt steeds concreter. Top. Weer een stap dichter bij je droom.
| 15:33 |
Dankje Elisabeth :-)
| 08:27 |
Dat klinkt allemaal erg leuk,hoop dat het je lukt,succes!
| 15:23 |
Ik hoop het ook met heel m'n hart pepol :-)
| 08:27 |
Wat een goed idee..
Het gaat je vast lukken!
Het moeilijke van een webshop hebben is dat je bekendheid moet krijgen maar goed daar kunnen wij je bij helpen toch?lekker delenaar op fb en Twitter dan komt het vast goed
| 15:19 |
Ik hoop het van harte Ramona, want dit wil ik echt al jaaaaren. Leven van iets wat ik graag doe, hoeveel werk het mij ook kost :)
| 15:20 |
Wat goed, ik wens je veel succes, maar ook die tekenontwerpen kun je natuurlijk op shirts laten drukken. Dus er bestaan veel meer mogelijkheden denk ik.
Maar kwestie van uitzoeken en proberen met een minimale investering toch veel te bereiken ;)
| 15:11 |
Inderdaad en da's ook de bedoeling van die combinatie te maken :)
| 15:12 |
Gaaf, ik wens je in elk geval echt heel veel succes en hoop dat het echt gaat lukken ook. Zou wel tof zijn en als je dan daarnaast tijd hebt om twee of drie busjes per jaar te doen met die Hippiebusjes, dan zit je toch gebeiteld lijkt mij?
| 15:14 |
2 per jaar zal het misschien wel worden ja, hangt er eigenlijk vanaf hoeveel tijd m'n vriend heeft :-)
| 08:28 |
Dwingen om tijd te maken... hihi
| 09:40 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen