De 140YW uitdaging van Miranda Frutselt

De 140YW uitdaging van Miranda Frutselt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Naar aanleiding van Miranda’s 140YW Januari uitdaging, besloot ik deze ook maar eens te proberen. Hoewel het mij best moeilijk lijkt om een artikel op exact 140 woorden af te ronden, vond ik het wel uitdagend om het te gaan proberen dus bij deze. Gloednieuw, wat een woord.

Het eerste wat bij mij bleef hangen was het woord ‘gloed’. Ik heb zoveel prachtige foto’s zien verschijnen van zonsondergangen de afgelopen maanden dat ik spontaan daaraan terugdacht. Ook het warme gevoel waarmee ik 2017 ben ingewaaid kan ik omschrijven als een ‘warme gloed’ in mijn hart. Ik voel me goed in mijn vel.

Nieuw daarintegen, dat ben ik niet. Ik hou van dingen die een ziel hebben en een verleden hebben meegemaakt. Net zoals mijn oude Volkswagen busjes, want hoewel ze verre van nieuw zijn, betekenen ze erg veel voor me.

Wil je ook deelnemen aan Miranda's 140 YW uitdaging? Klink dan even door naar deze link voor de verdere uitleg.


Veel liefs,

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een leuk idee!
| 01:11 |
oh dit is mooi :)
| 22:05 |
Super leuke dit!
| 22:05 |
Hele leuke deze. Wil ook nog mee doen maar zit me ff suf te brainstormen.
| 23:50 |
Hele leuke dit!
| 19:05 |
Mooie gedaan hoor
| 08:36 |
Een leuk verhaaltje hoor
| 22:41 |
Een hele mooie invulling van de uitdaging, HippieFox. :-)
| 20:40 |
Leuk, kort maar krachtig en wat een mooie foto weer!
| 18:04 |
heel leuk gedaan
| 17:15 |
dankje! x
| 17:20 |
Mooi! Gedeeld! (Op FB)
| 17:10 |
lief, dankjewel! :-)
| 17:19 |
Graag gedaan.
| 20:12 |
Mooie eigen draai eraan gegeven.
| 17:08 |
hihi ja daar 'draait' het toch om? ;-)
| 17:20 |
Yep. Ik ben nog aan het denken.
| 17:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen