De groei van m'n Etsy Shop - 2 weken - bijna 50 items!

De groei van m'n Etsy Shop - 2 weken - bijna 50 items!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ondertussen is mijn Etsy shop 16 dagen oud en het is al behoorlijk gegroeid. Ik werk nog steeds elke dag aan nieuwe ontwerpen, ik pas mijn teksten regelmatig aan, maar het meest tijdrovende zijn toch de foto's. 

Ik doe mijn best om zo vaak mogelijk te praten met de mensen op het forum. Ik heb al erg veel tips gekregen over hoe ik mijn listings (= mijn items) kan verbeteren. Dat kan door onder andere 'zoektermen' in de titel te verwerken, zodat ik beter gevonden word op het web en op de website van Etsy. Ik heb wel de indruk dat ik elke dag ietsje meer gevonden word, maar het is nog niet zoals ik het wil. Momenteel komt er gemiddeld zo'n 80 man langs mijn shop, per dag. Een verkoop heb ik helaas nog niet gehad tot nu toe, maar met Etsy moet je naar het schijnt veel geduld hebben, vooral in het begin.

Nog iets wat ik ondertussen heb geleerd... het belang van goede foto's ! Ik heb reeds enkele van m'n listings aangepast, met betere foto's, genomen met het fototoestel in plaats van met de GSM. Om ze echter alle 47 te doen, dat is behoorlijk wat werk en daar zal ik dan ook zeker nog 'n paar weken zoet mee zijn. In tussentijd laat ik de huidige foto's staan die ik nam van mijn GSM. 

Tot nu toe heb ik al m'n hangertjes gemaakt met de hand. Hetzij geschilderd, hetzij getekend. Gisteren probeerde ik voor het eerst krimpfolie voor in de printer, maar dat werd helaas een teleurstelling. Ze worden erg 'korrelig' bij het krimpen in de oven, de bovenlaag (geprinte laag) lijkt half los te komen aan de randjes en de kleuren 'bloeden' als ik ze vernis. Het word dus een grote smurrie. Conclusie; ik blijf gewoon lekker alles met de hand tekenen. Dat maakt alles ineens ook veel unieker :-)

Ondertussen heb ik ook 'n doel gesteld voor mezelf. Ik het op het forum een rondvraag gedaan over wie 'n inkomen verwerft met Etsy en ik moet zeggen... dat waren er 'n pak meer dan verwacht. Mijn doel op lange termijn is dus om genoeg te kunnen verdienen met Etsy om ervan te kunnen leven. Daarvoor zou ik dagelijks zo'n 5-6 items moeten verkopen. Natuurlijk weet ik dat dat niet van vandaag op morgen kan en dat betekent ook dat ik héél wat items moet aanbieden om genoeg klanten te trekken. 


Mijn doel voor 2018 is om 750 items op m'n Etsy shop te zetten. Aangezien ik nu bijna 50 items heb op 2 weken tijd, lijkt me dat wel haalbaar. Dat hoeven daarom echter niet allemaal krimpfolie figuurtjes te zijn. Ik dacht er ook aan om handgetekende wenskaarten te maken/verkopen en knuffels, met mijn eigen ontwerp op de voorkant geprint.

Mocht je m'n shopje willen bezoeken, kan dat via deze link: www.nonosshop.etsy.com

Veel liefs,

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ze zien er zo leuk uit
| 23:44 |
Heel veel succes met dit streven en ik hoop dat er weldra klanten op je pad komen.
| 21:13 |
Succes! Het lijkt me erg lastig, en ben erg geïnteresseerd met hou het verder gaat in de toekomst! Vooral met het versturen van spullen en dergelijke
| 16:06 |
Binnenkort m'n eerste, ik heb een persoonlijke bestelling binnen gekregen :)
| 18:17 |
Dat is leuk nieuws ! Bestelling 1 :)
| 19:07 |
mooie update.

als je indirect en verwijzing naar je shop maakt zoals klik HIER voor mijn shop,werk de link wel volgens mij.
groetjes quint
| 15:00 |
Nee, dat heb ik de vorige keer geprobeerd, werkte toen ook niet :(
| 15:43 |
jammer
| 22:16 |
Heel veel succes met je etsy shop!
| 23:03 |
Super leuk zeg! die wenskaarten lijken me ook zeker een goed idee! bij de knuffels heb ik nog geen beeld hoe dat eruit zou gaan zien dus ben zeker benieuwd naar een voorbeeld :)
| 12:56 |
oooh jaaa dat is echt super leuk! zou ik zeker doen als ik jou was! Ik blijf je volgen!
| 14:35 |
Ja fijn hé! Weet alleen niet goed wat ik daarvoor kan vragen. Had zelf ook wel richting de 25euro gedacht maarja... is dat ok?
| 15:12 |
Ik zou ze dan eerder verkopen onder de noemer "kussen" in plaats van knuffel trouwens. ja 20/25 euro lijkt me een goede richtlijn.
| 17:04 |
Hartstikke fijn voor je! Het begin is er! :)
| 12:15 |
Je hebt flink je best gedaan inmiddels. Straks ook je boek er opzetten hoor :-)
| 11:58 |
Dat ziet er goed uit
| 10:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen