Mijn inspiratie is zoek

Mijn inspiratie is zoek


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat een baal week zeg. Maandag zou ik normaal met Manfred naar de keuring rijden, maar daar stak een kapotte dieselpomp een stokje voor. Dit weekend moet ik werken en verhuizen, dus opnieuw geen tijd voor mezelf. Geen tijd voor mezelf, betekent indirect ook geen tijd voor Yoors en dat valt wel te zien aan mijn YP de laatste dagen.

Amper 2 euro


Sinds zondagavond ben ik er nu pas in geslaagd om 2 euro bij elkaar te krijgen - wat normaal 3 euro moest geweest zijn. De deadline voor Manfred komt steeds dichterbij en ik hoop stiekem nog steeds dat ik die 50 euro of meer kan halen tegen dan. Wie weet, misschien lukt het nog. Momenteel heb ik 35 euro-en-nog-wat.

Binnen een dikke maand is het zover. Dan gaan we naar Nederland om de bus te spuiten. Toen ik de 40 dagen YP challenge begon, was het nog 50 dagen voor we zouden vertrekken. Nu zijn dat nog 30 dagen! De tijd gaat heel erg snel voorbij en ik tel werkelijk elke dag af. Al zal het nog spannend worden.


Rijdend naar NL of toch maar op de trailer?


Toen we Manfred kochten leek alles ok, maar al gauw zagen we aan de busjes die toen op de kerstmeeting achter ons reden dat er wel degelijk wat mis was. Oeps, een olielek waarschijnlijk, want ook de hele achterklep was vol gespat. Enkele dagen later besloten we de boel eens grondig te onderzoeken. Helaas was het wat groter dan een onschuldig olie lek, want de dieselpomp lekte diesel... Dat verklaarde wel ineens zijn grote verbruik haha, het liep gewoon weg tijdens het rijden... ahem.

Sowieso, we zijn nu ons uiterste best aan het doen om hem rijklaar te krijgen en naar de keuring te gaan op maandag 6/02. Hopelijk is hij er dan door, anders zullen we hem op de trailer naar Nederland moeten meenemen vrees ik.


I'm trying!


Ik probeer sowieso om meer op Yoors aanwezig te zijn, maar het blijkt moeilijker dan gedacht. Ik ben ondertussen zo'n 11 à 12 uur weg van huis per dag en daarbovenop doe ik ook nog eens de helft van de zaterdag shifts. Allemaal om het graffiti gebeuren van Manfred te sponsoren, want ja... dat is het waard! Mijn verlof voor 27 en 28 februari zijn ook alvast goedgekeurd, dus we maken er gezellig een uitstapje van naar Nederland, waarna we met 2 leuke hippiebusjes terugkeren :)

Waarom kan het aftellen nou niet sneller gaan?? :-O


Veel liefs,

HippieFox


Ps: ik heb Zora Mythe - deel 12 bijna aangepast op de pc, ik zet de verbeterde versie zometeen online :)
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hopelijk kom het goed.
| 07:54 |
spannend zeg, ben benieuwd en zette je op volgen
| 00:00 |
Soms slaat het even tegen, maar dan gaat het weer goed, HippieFox, that's life :-)
| 20:31 |
Balen is dat weer
| 19:15 |
Hopelijk komt het allemaal goed!!!!

Neem ook eens een kijkje op mijn blogs: yoo.rs/yaramairin/
| 18:29 |
Wat balen, en zonde van de diesel... ik hoop dat het snel goed komt!
| 17:56 |
Wij ook - Manfred moet zo gauw mogelijk in orde komen! ^-^
| 19:14 |
Ach wat balen zeg!
| 16:36 |
Balen van die pomp zeg! Hopelijk lukt die keuring toch nog!
| 16:30 |
Nee, en sneller tellen helpt niet...
| 16:00 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen