Enquetes invullen met opinionworld - 30 euro per maand

Enquetes invullen met opinionworld - 30 euro per maand


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Net zoals alle andere dingen waarmee ik bijverdien, hou ik jullie ook op de hoogte van deze fijne website. Dit is opinionworld!

Ik meldde me aan bij opinionworld, nadat ik zag hoe een collega daar soms 3euro per dag mee verdiende. Ik dacht, dat wil ik ook... en ik schreef me in. In het begin kreeg ik relatief weinig e-mails, maar momenteel kan ik de aanbiedingen niet eens allemaal volgen. Vandaag alleen al deed ik 5 enquetes, waaraan ik in totaal wel anderhalf uur aan bezig was, maar ik deed het tussendoor bij m'n andere huidhoudtaken. Uiteindelijk had ik vandaag 1.30euro bij verdiend. 

Mijn teller staat nu op 245 punten. Dat is goed voor zo'n 2.45euro. Ik ben van plan om te blijven doorsparen tot eind Januari, in de hoop dat er dan 50euro op staat. Dan laat ik het uitbetalen ( maar dat kan eigenlijk al vanaf 10euro).

In tussentijd heb ik echter ook besloten om te stoppen met Neobux en ik laat m'n account nu leeglopen. Het geld dat eruit komt, zal ik eind januari investeren in LikesXL, samen met het geld van Opinionworld. Beide samen zullen goed zijn voor 'n 130 euro ongeveer. 

Voor zij die nieuwsgierig zijn naar Opinionworld.. Ik zou zeggen, meld je gerust aan! Hier is de link:

https://www.opinionworld.be/nl-be

Het is erg gemakkelijk te gebruiken en wijst eigenlijk zichzelf uit. Als er nieuwe onderzoeken voor je klaar staan, zal je hiervan per mail op de hoogte gebracht worden. Verder zal je beloond worden door actief te zijn, want je zal steeds meer enquetes aangeboden krijgen :-)


Veel liefs en veel plezier met je zakcentje bijverdienen!

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
*! Typefout ha ha
| 08:25 |
Ik ga ook eens kijken?
| 08:24 |
*!
| 08:25 |
leuke info om te delen
| 23:56 |
Prachtige tekening, mijn complimentjes..
| 22:16 |
oeps sorry ik zit bij opinionbar. (lijks er op.)

ook een goede.
www.opinionbar.com
| 20:06 |
Die had ik nog niet geprobeerd :-)
| 06:14 |
ja een mooie site
ik zit er ook al enkele weekjes bij.
gaat nog niet heel vlot maar als je in de ochtend kijkt zit er vaak wat bij.

euroclix is ook een aanrader :-)
| 19:57 |
Ik vond euroclix net nog trager gaan..?
| 20:02 |
ja ze gaan niet allemaal even hard natuurlijk. daarom heb ik veel accounts. alle beetjes helpen aan een klein inkomen
| 21:07 |
Ps die tekening zo mooi!
| 11:03 |
dankje!! :-)
| 11:13 |
Leuk dat je dit altijd zo hier verteld, velen zijn hier ook echt naar op zoek. Hoewel ik zelf bij vele online enquetes in heb gevuld jarenlang, besloten dat niet meer te doen. Bloggen loont meer voor mij dan enquetes invullen, wat ik ook nog eens met regelmaat gewoon saai vond worden. Behalve van TNS nipo dan, die vond ik wel leuk meestal , en tikten ook aan .. Maar hoe kom je op 30 euor per maand? Is dat je doel? Want 2,45 is je totaal, en 1,30 op een dag voor die 5 enquetes, maar je weet toch niet of je dat elke dag zult krijgen?
| 11:02 |
Op basis van de e-mails die ik krijg, maak ik wel op dat je minstens een euro per dag kan binnen halen :-) Vandaar ongeveer de 30 euro per maand. Ik ben vandaag 'n dagje thuis en het is vandaag de eerste keer dat ik me d'r echt eens heb aangezet om alle enquetes in te vullen die ik had aangeboden gekregen deze morgen :-)

Ik ben momenteel nog even verder aan 't doen met het uittesten van Klezzer, waar je geld verdient door het schrijven van product reviews. Naar het schijnt zou je vanaf 'n bepaald aantal punten een wederkerend ( klein ) passief inkomen opbouwen. Dat wil ik nu dus ook graag gaan testen. Met m'n eerste week had ik er 2.29euro verdiend. Ik ben benieuwd waar ik zaterdag ga eindigen, want dan telt men telkens de verdiensten uit per schrijver :-)

Schrijf je eigenlijk alleen blogs of doe je ook copy writing?
| 11:13 |
Helder :) Ik moest even de precieze definitie van copywriter opzoeken, heb zelf een webshop gehad en deed ook vooraf onderzoek naar de markt met mijn producten en schreef mijn eigen teksten. Valt dat er ook onder? Heb er daarna niks meer mee gedaan in elk geval, jij wel?
| 11:22 |
Ik bedoel teksten schrijven in opdracht van ... zoals met Textbroker :-) Daar kan je namelijk ook goed verdienen en je kan er in verschillende categorieën schrijven :-)
| 11:26 |
Heb er weleens gekeken volgens mij, maar alweer vergeten, ga ik op mijn to-do lijstje zetten, dank voor de tip!
| 11:27 |
Graag gedaan ;) Ik heb 2 mensen gesproken die er voltijds mee verdienen :-)
| 11:54 |
Kijk dat is leuke info, zodra ik er wat mee ga doen en dat lukt zal ik erover posten.. ben je al.approbed btw?
| 12:08 |
Nope, nog steeds aan het wachten... erg ongeduldig aan het wachten ;-)
| 12:20 |
Haha ik las je blog idd over je verwachting voor 2018 dat je wel erg enthousiast bent om op Steemit te gaan posten, wanneer had je je aangemeld? Kerstdagen zaten er natuurlijk tussen, ik had zelf ook op een zondag aangemeld geloof ik..
| 12:27 |
Haha ja toch behoorlijk nieuwsgierig naar.. ik heb m'n aanvraag gedaan dinsdag 26december :)
| 12:54 |
wonen die in us dan? staat dat dat verplicht is.. ga even verder zoeken of er meerdere zijn
| 12:45 |
Ja dus.. mijn google pakt omdat ik in ander land zit eerst engelstalige hits dus over de nl versie heen gekeken :) en bij de NL versie mag je wel wonen waar jij wilt lol
| 12:47 |
jup inderdaad ;)
| 12:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen