Geld verdienen vanop de gsm - Litecoin

Geld verdienen vanop de gsm - Litecoin


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoewel ik op dit moment al enkele projecten heb, waarmee ik zeker ben van een mooie toekomst met een inkomen online, vind ik het belangrijk om toch altijd mijn ogen en oren open te houden. Op die manier leer ik welke nieuwe opportuniteiten er zijn en weet ik ook waar de mensen in de MLM wereld mee bezig zijn. Heel wat projecten en bedrijven laat ik aan me voorbij gaan, simpelweg omdat ik er geen tijd of zin in heb. Toch is er af en toe eentje bij die de moeite waard is om mij er verder in te verdiepen...

Geld verdienen op je gsm met Litecoin. Met wat?

Litecoin. Een cryptocurrency zoals de meer bekende Bitcoin, maar die momenteel op een waarde staat van 127€ ( 7/02/2018 - 13u32 ). Veel lager en veel beter om hier momenteel mee te starten. Wie tegenwoordig 1 Bitcoin wil, moet al een slordige 7000 euro neertellen vandaag de dag.

De app die ik gisteren vol enthousiasme installeerde doet het werk van het traden ( het onderhandelen op de markt van crypto's) automatisch voor jou.
Dat resulteert in een 1.4% dagelijks op jouw investering. De investering, daar kan je vrij laag mee starten, vanaf 0.1LTC. Met de huidige waarde is dat dus 12.7€. Ik raad echter aan om te starten met 0.5LTC, omdat je daarbij na een jaar érg mooie resultaten kan mee halen. Omgerekend zo'n 60€.

Ik wou jullie even nieuwsgierig maken over deze app en zien of hier eventueel interesse naar is. Indien ja, dan lijkt het mij wel leuk om hier vanavond (of in de loop van de week) een uitgebreid stappenplan voor te maken. Zo kan ik uitleggen wat het precies is, stap per stap, met printscreens en bewijsjes van hoe het er bij mij aan toe gaat.

Nu maar even terug aan het werk voor 'n paar uurtjes - want dat inkomen online maakt zichzelf niet ;-)


Veel liefs

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ja ik ben nieuwschierig
| 22:46 |
hey, lees even m'n volgende blog, daar staat alles in uitgelegd :)
| 15:10 |
Hup hup,, gief me info :D! ik wacht ongeduldig :p
| 14:04 |
Hahaha, dit was een snel blogje tijdens mijn m'n 10 minuten break. Ik tracht vanavond alle informatie uit te schrijven :)
| 16:30 |
Dat dacht ik al :D! Ik hoor je straks wel :)!
| 16:40 |
Ik ben benieuwd naar je ervaringen :)
| 14:03 |
Ik ga het normaal vanavond kunnen delen met jullie, als ik de tijd kan vinden :)
| 16:31 |
miss een idee om na de eerste betaling van yoors het hier in te investeren.

ik vertrouw het allemaal niet zo deze site eerlijk gezegd.
| 13:58 |
Ik ben er gisteren mee gestart en het gaat eigenlijk best wel goed. De reviews en m'n onderzoek naar de app zijn ook positief :)
| 13:59 |
is de app in google playstore te vinden onder welke naam, kijken kost niks.
| 14:00 |
Aangezien er redelijk wat interesse blijkt te zijn, zal ik vanavond alles uitgebreid uitleggen ;-) Daar neem ik liever even m'n tijd voor. En de bot werkt via Telegram, die je indd in de Play store vind :)
| 14:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen