Halverwege om een Etsy shop te openen!

Halverwege om een Etsy shop te openen!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

50. Zoveel ontwerpen wou ik minstens voor ik m'n creaties aanbood op Etsy en er een shopje begon. Ondertussen heb ik zo'n 25 ontwerpen en ben ik ongeveer halverwege!

Het enige wat me dan nog rest is het monteren van de juweeltjes. Dat wil zeggen oogjes bevestigen aan de krimpfolie figuurtjes, kettingen monteren ( of magneetjes, of ringen, of ... ). Op die manier hoop ik een mooi aanbod te hebben van verschillende soorten juwelen die ik dan met mooie foto's in m'n Etsy shop kan plaatsen.

Uiteraard ga ik erbij noteren dat ieder figuur kan gemaakt worden naargelang wat de klant vraagt. Het is niet omdat ik het als ketting zal verkopen dat ik het ook niet in 'n ring kan maken. Ook acties 'vanaf zoveel € is de verzending gratis' lijken me leuk :-)

Het laatste wat ik dan nog moet bedenken voor ik start, is een naam van de shop. Hoewel ik gewoon dacht om het 'Hippiefox Jewels' ofzo te noemen. Suggesties zijn uiteraard altijd welkom en ik hou jullie verder op de hoogte ;-)


Veel liefs

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Houd de naam simpel, dat kunnen we onthouden.
| 16:30 |
Het is 'Nono's Shop' geworden ;-)
| 10:19 |
Leuk, en ik zou de naam lekker simpel houden: HippieFox. Geen toevoegingen of iets dergelijks, want als je jewels er achter zet, kan je eigenlijk al niets anders meer aanbieden. En het zou toch handig zijn als je andere producten hebt of bedenkt, je deze toch ook kan toevoegen. Succes in elk geval!
| 21:21 |
Ah het is over gekomen :-)

Ik moet het nog allemaal voor bereiden
maar vind het een leuke site al geloof ik niet dat een creditcard nodig is
| 18:23 |
Voor NL niet ;-) en ik kende Etsy al jaaaaren hoor hihi :-D
| 18:44 |
oh ok voor mij net pas ontdekt ;-)
| 19:59 |
Ik blijf haken op de afwikkeling van de shop. Ik heb geen creditcard. Succes met je shop
| 17:32 |
He een creditcard? Heb je dat nodig om op te starten? :/
| 17:44 |
Ja er word mij daar wel om gevraagd net voor je de shop kan openen
| 21:00 |
Staat in de voorwaarden nochtans dat mensen uit NL dit niet moeten? Of was je uit BE?
| 23:04 |
Nee nederland.
| 14:25 |
Ik zag dat het daar niet verplicht is :-) Samen met Oostenrijk en nog een land :-)
| 15:17 |
Je kan er ook bijzetten dat je custom bestellingen kan maken.
Succes en vergeet niet de naam te laten weten als je klaar bent.
| 16:36 |
Zal ik zeker doen. Ik ga hem heel trots delen. Ik zag dat je hier op Yoors ook dingen kan 'kopen' door YP te schenken in een reactie :-) Misschien kan ik ze dan ook hier verkopen, horwel je geen overzicht hebt van wat ik aanbied dan.. een shopje is dus beter :-)
| 17:48 |
Leuk zeg, om op deze manier je creativiteit te gebruiken!
| 16:15 |
Inderdaad :-)
| 17:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen