Hippiebusje Manfred zoekt nieuwe thuis!

Hippiebusje Manfred zoekt nieuwe thuis!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na heel lang twijfelen en nadenken hebben we besloten om een ander T3 busje te kopen waar we met meer dan 3 mensen in kunnen rondrijden. Dat betekent dat we sinds enkele dagen op zoek zijn naar een nieuw baasje voor Manfred. Maar eigenlijk kan hij het beter zelf vertellen, dus ik laat hem zelf even aan het woord ;-)

Mijn naam is Manfred en ik ben een vrolijke Volkswagen T3 bus met een unieke look.

Ik heb zelfs een eigen facebookpagina! Momenteel ben ik op zoek naar een nieuw baasje, maar misschien moet ik je eerst wat meer vertellen over mezelf.

In mijn koffer vind je een gezonde 1.6 diesel motor. Met mij is het dus instappen en wegrijden! Ook kreeg ik laatst een groot onderhoud met nieuwe diesel- en luchtfilter. Dat wil zeggen dat jij dus niets meer hoeft te doen de komende kilometers. Ik ben op en top in orde.

Ik mag dan wel 34 jaar zijn, maar ik zie er nog erg goed uit voor mijn leeftijd hoor! Mijn bodem is helemaal gezond verklaard en deze zomer werden al mijn ophangrubbers nog vervangen. Mijn huidige eigenaars rijden dagelijks met mij, dus je hoeft me niet per se op oldtimerplaten te zetten. Ik kan nog steeds elke dag de baan op.

Er zijn nog heel wat nieuwe snufjes te vinden bij mij, zoals mijn nieuwe remklauwen, -blokken en -flexibels, maar het leukste is toch mijn unieke graffiti-jasje! Ik werd in Februari 2017 helemaal onder handen genomen door de artiesten van Styletrip graffiti. Je ziet heel wat hoofden draaien als je met mij de baan op gaat. Ik hoop stiekem dan ook iemand te vinden die het leuk vind om me zo kleurrijk te houden.

Waarom moet ik nu op zoek naar een nieuwe thuis? Ik mag momenteel slechts 3 mensen vervoeren en mijn huidige baasje heeft een bus gekocht waar meer mensen in mee mogen. Je kan mij wel nog prima ombouwen tot een camper natuurlijk!

Mijn prijs is vrij vast zei m’n eigenaresse ( dat is €4250), maar ik ben er zeker van als ik de juiste persoon tegen kom, dat ik wel voor een beetje minder weg mag.

Voor zij die me in actie willen zien, vind je hieronder nog een filmpje van mij in actie.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker een kijkje nemen, ik woon in Sint-Truiden, België.

Groetjes Manfred

Dus, ken je iemand die graag in zo'n gaaf hippiebusje zou willen rondtoeren, of ben je zelf ineens verliefd geworden op Manfred? Laat me dan zeker een seintje en ik beantwoord met plezier al je vragen :-)


Veel liefs

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een verrassend besluit, na al het werk!
Maar ik hoop dat Manfred een uitstekend adresje vindt!
| 20:22 |
Dag Manfred, het gaat je goed !
| 18:50 |
Ik ga hem even voor je doorsturen, wie weet....
| 00:56 |
Ik zal het even delen voor je
| 21:39 |
manfred echt weg??? wat ga je weer nemen dan?
| 20:21 |
Geweldig busje is dit
| 18:24 |
Ohhh Manfred is ge-wel-dig!!! Die kleuren ook, top gewoon! Dat baasje komt er vast :-)
| 16:23 |
ik zal het even delen voor je :-)
| 14:17 |
Dankje! :-)
| 14:37 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen