×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Hippiefox heeft het druk


Dag lieve Yoors bloggers!

 

Ik vernam van enkelen onder jullie dat ik hier behoorlijk gemist word met mijn schrijfsels en tekenkunsten, wat ik super lief vind natuurlijk. Het klopt inderdaad dat ik weinig tijd heb op dit moment. Wisten jullie dat het geleden is sinds April dat ik nog eens een tekening in kleur maakte? Mhm. Inderdaad. Tijd tekort dus!

Het verhaal voor Zora Mythe is niet gestopt, wees gerust, ik moet gewoon een vrij moment vinden om hieraan verder te schrijven en ik zal dit tussendoor proberen te doen in mijn halfuur pauze over de middag. Ik ben nu veranderd van job en nu gaat dat dus iets moeilijker 😊

Het verhaal zal hopelijk deze week nog aangevuld worden met deel 28. Voor Zora Mythe is er trouwens nog meer goed nieuws: Ik ga donderdagavond samenzitten met één van onze buren voor de aanvraag van het auteursrecht op mijn verhaal in de BeNeLux. Ik weet nog niet wat zoiets zal kosten, maar hoe fijn zou het zijn om na al die jaren eindelijk een c van copyright op mijn werk te mogen zetten?

Dan is het verhaal ook hier op Yoors beschermt, want ik moet toegeven dat ik soms toch ’n beetje schrik heb dat men met het verhaal zou gaan lopen. Enfin, aan de andere kant had Zora Mythe ook niet dat beetje bekendheid gehad die het nu heeft 😉

Ook met het bijverdienen vanop de pc ben ik nog steeds druk. Neobux gaat goed, ik verdien er momenteel zo’n 1.40$ per dag met 200 referrals dus ik klaag niet. Hopelijk kan ik daar binnenkort een update gaan doen en verdien ik ook wat meer 😊

Maar goed, mijn dag begint hier dus ik moet gaan werken. Ik hoop jullie snel een vervolg te kunnen geven van Zora Mythe en wie weet als ik tijd vind nog enkele tekeningen !

Veel liefs

HippieFox
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts