Ik heb een plan...

Ik heb een plan...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor zij die me gevolgd hebben, jullie weten dat ik bezig was met onderzoeken wat ik vond van de PTC site Neobux, wel... Ik heb een site gevonden die nog 10x beter is. Een erg jonge site, maar met TONNEN potentieel voor een eventuele inkomstenbron van thuis.


Het is zelfs zo dat ik een website aan het maken ben ( die binnen een uurtje zou af zijn ) waar de hele uitleg opstaat van hoe het werkt, wat je verdient etc. Het leuke is wel dat ik Lena als figuurtje gebruik om je door de website te begeleiden, zo verwerk ik er mijn tekeningen ook nog in ;)

Ik zal straks een update doen wanneer de website online komt!


Veel liefs

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb het gezien, HippieFox. Ik hoop voor jou dat het goed gaat. Ga mij zelf (misschien) op 'Cliquebook' concentreren... als hij uitbetaald, wat ik eerst eens ga testen. :-)
| 14:59 |
Goed plan! Van Nerdbux heb je wellicht niets meer gezien? :)
| 15:33 |
Neen, dat is volgens mij geen goed teken, heb al twee berichten gezonden met de vraag waarom er niet uitbetaald wordt, maar er wordt niet geantwoord, ik tik iedere dag een drie of vier ads aan om het levende te houden en er toch geen werk in te steken, ik zie wel na een tijdje of ik dat dan stil leg. :-)
| 20:27 |
Ben benieuwd! En wat kun jij goed tekenen! Of heb je dat met de computer gedaan? Hoe dan ook knap gemaakt!
| 23:28 |
Nope, met de hand getekend en ingescand :) Oh ja en het plan staat ondertussen al online, met zelfgemaakte website vol uitleg en alles ;)
| 23:29 |
Knap hoor! Ja heb het al gezien:)
| 23:38 |
Je weet de spanning op te bouwen...
| 20:40 |
Het staat reeds online hoor de onthulling haha ;)
| 20:50 |
Heb de site bekeken, ziet er goed uit. Helaas kan ik dat niet doen ivm mijn afkeuren, ik zou dan direct mijn wao kwijt raken en een aantal zekerheden die ik niet op het spel wil zetten ivm de kinderen...
| 20:53 |
Ik begrijp het niet goed? Waarom zou je Yoors mogen doen en Enclix niet?
| 20:54 |
Omdat Yoors staat op LWAlmanak en die is gekoppeld aan een stichting die mij ondersteund. Hiervoor heb ik toestemming, voor klik websites heb ik dat niet en zou ik dus als eigen inkomen moeten opgeven. Yoors laat ik wel gewoon op een banknummer van mij binnen komen, maar die geef ik op bij de stichting die achter mij staat. Daarnaast (mocht ik ineens te veel gaan verdienen) kan ik het ook direct naar de stichting over laten maken, maar moeten we een andere constructie bedenken om het te verdelen over hetgeen ik doe en anderen die ik dan zou steunen, zodat het belasting technisch rendabel blijft. Ik verdien hier trouwens nog op jaar basis niet zo heel veel en zeker niet met het nieuwe systeem, dus zolang ik onder de 1000 euro blijft gaat alles gewoon goed hahaha Daarboven moeten we ene nieuwe constructie bedenken en waarschijnlijk een aparte stichting op gaan zetten, dat wil ik zo lang mogelijk voorkomen... Beetje ingewikkeld allemaal,maar ja...
| 21:01 |
Wooow amai ja dat klinkt allemaal heel erg ingewikkeld inderdaad!
| 21:05 |
Precies, maar daardoor kan ik nu wel de websites betalen en de boot (deels) onderhouden en daar ben ik wel heel blij mee :-) En niet meer afhankelijk van sponsoring, wat me een hoop ellende scheelt :-)
| 21:11 |
Nu ben ik ook wel benieuwd
| 19:57 |
staat online ;)
| 20:50 |
We w88ten af
| 19:38 |
Je kan de onthulling lezen ;)
| 20:50 |
dat is mooi. erg benieuwd. en gaaf dat je de tekeningen ook erin gebruiken kan.
| 18:25 |
Dankje DC, inderdaad dat geeft er wel een originele toets aan ;) Het staat online trouwens, de onthulling van mijn plan!
| 20:51 |
Kom maar op met die info!
| 15:23 |
Hij staat erop... :-D
| 20:51 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen