×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ik mag gaan solliciteren!

Ik mag gaan solliciteren!


De drukte is niet meer van mijn zijde weg te krijgen. Constant gebeuren er dingen rondom mij. Ik moet verlof gaan nemen om dingen gedaan te krijgen, maar aangezien ik nog als interim werk, zijn die dagen onbetaald. Tijd dus om een bijverdienste te gaan zoeken en hopen dat ik bij m'n dagelijkse job snel een vast contract krijg!


Ik mag allesinds al gaan solliciteren voor een job op 12/09 voor een parttime nacht job bij DHL. - Ja ik weet het, nog zolang wachten! :-O Maar goed, geduld loont zeggen ze.. ;)

Dat betekent dat ik niet langer om 23u zal kunnen gaan slapen, ik zal om 21u30 moeten gaan slapen, ten laatste. Maar als ik op die manier kan bijverdienen, mijn huis zijn renovatie rondkrijgen tegen de winter en kan investeren in mijn inkomen van online, dan is het dat allemaal wel waard voor mij :)


Bovendien is het zelden hele nachten na elkaar, het zal vooral af en toe een nacht zijn, dus ik zal niet elke nacht op hoeven. Als het dan wel een drukke week is, heb ik toch 250euro bijverdiend en 40euro aan maaltijdcheques :)


Kunnen jullie allemaal mee duimen voor me dat ik deze job te pakken krijg? De centjes zijn erg welkom momenteel en het zou enkele van mijn dromen en toekomstdoelen kunnen helpen verwezelijken die ik echt al lang wil vervullen!


Veel liefs

HippieFox
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties