×

Yoors


exit_to_app Inloggen

240
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Ik stop met Enclix

Ik stop met Enclix


Een blog dat jullie wellicht allemaal niet verwacht hadden. Hoewel Enclix me deze morgen goed heeft uitbetaald en de verdiensten nog altijd zeer mooi doorlopen, heb ik beslist dat ik ga stoppen met Enclix en al mijn energie en focus op Neobux ga leggen. Waarom? Dat zal ik hieronder even toelichten.

Vreemde praktijken

Hoewel ik er nog niet veel last van heb gehad, begint Enclix door de mand te vallen bij vele gebruikers. Hun rented referrals stoppen met klikken, forums die ze 'te eerlijk' vinden of 'negatieve informatie' bevatten over hun site worden verwijderd of 'aangepast' zodat ze wel ok lijken etc.

Er duiken op het Neobux forum héél veel argumenten op die tegen Enclix spreken en diens werkwijze.

Het is niet hun eerste oplichterij

Paul, de oprichter en CEO van Enclix heeft blijkbaar al heel wat websites opgericht, gelijkaardig aan Enclix, onder het motto 'hit and run'. De sites komen online, mensen investeren en na een aantal maanden is die plots offline, verdwenen van de radar. Zoals het er naar uit ziet zal dit (ooit) ook met Enclix gaan gebeuren en daarom wil er graag uitstappen voor het zover is.

Ik heb voor het premium lidmaatschap 80 euro geinvesteerd ( iets minder, maar ik rond het af naar boven ). Ik had nu, na een 3tal dagen 5$ verdiend en die heb ik kunnen laten uitbetalen binnen de 30 seconden op mijn Paypal account. Ik hoop dat de komende weken nog een aantal keren te kunnen doen, zodat ik mijn geld kan terug 'krijgen' wat ik geinvesteerd heb, of toch het grootste deel hiervan.

Aan de Yoors bloggers die onder mij zijn aangemeld

Het spijt me om dit slechte nieuws aan jullie te moeten melden, maar de eerlijkheid gebied mij om jullie te waarschuwen voor wat 'eventueel' kan gaan gebeuren. Ik wil namelijk niet dat jullie er net zoals mij geld insteken dat misschien nooit terug komt. Akkoord, het is niet veel, maar ik behoed jullie er liever voor.

Het goede nieuws echter is wel dat ik jullie wil helpen opstarten op het betere alternatief: Neobux.

Neobux, wat was dat weer?

Neobux is een site die net zoals Enclix betaalt voor het klikken van advertenties en ook daar kan je rented referrals en direct referrals aannemen. Ik was reeds aangemeld bij Neobux voor ik Enclix leerde kennen, maar omdat Enclix veel sneller ging, werd ik afgeleid en ben ik me stom genoeg niet meer gaan bezighouden met mijn Neobux account.

Neobux bestaat al 9 jaar, heeft nog geen énkele betaling gemist en is heel betrouwbaar. Ik ben gewoon zo dom geweest om te geloven dat Enclix beter was omdat ze snellere en hogere verdiensten hebben. Sneller is echter niet altijd beter heb ik nu wel geleerd :-)

Mensen die van Enclix overstappen op Neobux, krijgen een startkapitaal(tje) van mij.

Zoals ik hierboven al schreef gaat Neobux een stuk trager dan Enclix. De helft zo snel om precies te zijn. Als standaard member kan je bij Neobux dagelijks voor 0,024$ aan advertenties klikken. Om je eerste rented referrals daar te kunnen huren moet je dus al meteen 25 dagen geduld hebben en trouw al je advertenties klikken.

Dat is waar ik mijn huidige Enclix - klikkers van hier op Yoors een handje wil toesteken. Ik wil jullie graag allemaal 5$ sponsoren in plaats van de 5$ winactie die ik eerst had voorop gesteld met Enclix.

Het lijkt niet veel, maar met die 5$ startkapitaal kan je 3 mensen huren en ze meteen verlengen voor 240 dagen. Op die manier zijn de eerste 3RR voor de komende 9 maand ( 30 + 240 dagen) van jou en zijn ze goedkoper dan wanneer je ze slechts 30 dagen zou verlengen telkens. De winst van hun kliks word dus groter.

LET OP: de 5$ startkapitaal geld enkel voor de mensen die tot nu toe altijd mooi op Enclix actief waren, omdat ik van jullie zeker ben dat de investering goed besteed zal worden. Zo uit het hoofd zijn dat 6 mensen van hier op Yoors.

Ik weet dat dit een onverwachte wending is, maar ik denk dat het 't beste is om voor de tragere en iets stabielere site van Neobux te kiezen. Ik had beloofd om jullie van alle veranderingen op de hoogte te houden en dat doe ik dus ook bij deze :-)

Als jullie vragen of opmerkingen hebben mag je deze altijd hieronder achterlaten in een reactie of per bericht :-)

Veel liefs
HippieFox
enigma
Enclix is offline... Ik weet niet of het tijdelijk is. Ik had al eens gereageerd i.v.m. Neobux ook. (zie lager)
31-08-2017 18:02
31-08-2017 18:02
Simple YulEnTintje OYV
Nuttige info, goed om te weten.
04-08-2017 19:32
04-08-2017 19:32
enigma
Ooit een account gehad op Neobux, met een collega die als refferal lid werd. Eén keer bij haar thuis ingelogd om iets te tonen op mijn account, met als resultaat beiden er af gegooid omdat ik op haar IP inlogde... Beiden alles kwijt.
12-07-2017 21:10
12-07-2017 21:10
dutchkiwi
Hoi Hippy Fox, staar je niet blind op neobux mijn vrouw doet dat al een maand of 3 en heeft met enkel klikken $2,- verdient met 3 RR die ook maar 40% klikken, dus het is niet beter hoor en ze doet er 35 ongeveer ik zal binnenkort een blog hier overschrijven mvg jan
07-06-2017 18:52
07-06-2017 18:52
Alico64
Eerlijk en uitgebreid. Ik heb me via een andere e-mail geregistreerd, mijn gebruikersnaam is bricksbyalico voor deze keer! ;)
17-05-2017 22:08
17-05-2017 22:08
Hpj Goossens
Zie je ook vaker inderdaad, sites die ineens van de aardbodem verdwijnen...
17-05-2017 19:19
17-05-2017 19:19
Linda
Daarom ging ik ook niet direct op enclix af. Ik wilde eerst jouw ervaringen horen! Alleen jammer dat je daar nu pas achter komt na je investering
16-05-2017 13:46
16-05-2017 13:46