Lena en Lex hun lied

Lena en Lex hun lied


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit liedje hoorde ik voor het eerst sinds lange tijd terug op de radio gisteren. Toen ik goed op de tekst begon te letten vond ik het opmerkelijk hoe toepasselijk het lied eigenlijk is voor Lex en Lena's verhaal. Het gaat over een liefde die niet zo vanzelfsprekend is, waar bij je zelf verre van perfect bent, maar toch onvoorwaardelijk van iemand kan gaan houden.

Ik ben fan allesinds - blij dat ik het nog eens heb terug gevonden.


My kind of love - Emily SandeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oudje,maar een prachtig nummer!
| 17:16 |
kende het lied niet , leuk dat je het deelt.
| 16:47 |
Hihihi... kijk ze naar elkaar kijken...
| 15:56 |
Mooi nummer. Ook al heb ik het verhaal nog niet gelezen, ik geloof je dat het er bij past.
| 10:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen