Manfred's eerste filmpje

Manfred's eerste filmpje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is nog niet af en het is ook nog niet veel ( een halve minuut om precies te zijn ), maar toch ben ik erg trots op deze weinige beelden die ik vandaag heb genomen van Manfred en mij. Er staan er nog veel meer te wachten hier op de pc, maar het word reeds laat en vriendlief wil in bad en slapen dussss.... upload ik maar wat ik tot nu toe heb.


Here you go, een eerste glimps van Manfred... Op video!

Bedankt voor kijken alvast en een fijne avond toegewenst aan iedereen!


Veel liefs,

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel leuk filmpje!
| 17:21 |
Ziet er al heel goed uit, HippieFox. Mag je bij vimeo zo'n muziek erop zetten? Ik heb eens een filmpje geüpload bij Youtube en kreeg bijna miserie omdat er een liedje van een bekende zangeres op geplakt was (mijn filmpje van de presentatie van mijn dichtbundel). Heb het moeten deleten van Youtube. :-)
| 15:35 |
haha ja, bij Youtube moet je het liedje selecteren uit een lijst, staat het daar niet in, dan mag je het niet rechtenvrij gebruiken. ( moet je maar eens googlen ). Bij Vimeo heb ik daar inderdaad nog geen last van gehad :)
| 15:57 |
goede tip, dank je wel :-)
| 09:33 |
Leuk gedaan, je kan wel zien natuurlijk dat het eerste filmpje is maar ik vind hem echt leuk! Hoe doe je dat om je eigen filmpjes toe te voegen en niet alleen de url van youtube? Dan kan ik ook wat plaatsen ! :)
| 11:58 |
rechts in je menubalk tijdens het opstellen van een blog, heb je de optie om een video in te voegen. Die sleep je dan in je veld van je blog. Daar moet je dan over hangen met je muis en dan verschijnt bovenaan het kadertje de optie 'edit link', daar kan je op klikken en de link aanpassen met de URL van je video :)
| 12:12 |
Okee dankjewel! Ik ga het proberen. En hoe vind je de url van je video ?
| 12:16 |
in de adresbalk bovenaan van de pagina waar je video afspeelt; daar kan je die aanklikken en kopieren :)
| 12:24 |
Dankjewel !
| 12:27 |
Leuk gedaan Hippie!!!
| 03:31 |
bedankt :)
| 09:28 |
Leuk! En idd lekker muziekje zeg!
| 23:58 |
towards the sun, van Rihanna :)
| 16:20 |
Leuk, lekkere muziek erbij! :-)
| 23:15 |
Een leuk clipje, mooi de schaduw van de bus in het gras
| 22:14 |
dankje, ik vind het prachtig om te zien als ik aan het rijden ben, dus vond dat die erbij moest in de video :)
| 16:21 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen