Mijn ervaring met Etsy na 1 week!

Mijn ervaring met Etsy na 1 week!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Iets meer dan een week geleden, startte ik mijn Etsy winkeltje. Ondertussen heb ik erg hard gewerkt aan het opbouwen van mijn artikelen en de uitleg van hoe m'n winkel begon. Ik spendeerde ook al heel wat uurtjes op het Etsy forum, waar ik merkte dat dit een erg vriendelijk en vlotte community is. Ik geniet ervan met volle teugen, ook al voelt het alsof ik er nog een deeltijdse job heb bijgenomen :-)

Wat ik ook gewoon super vind, is om te zien hoe er elke dag dingen als favorieten worden toegevoegd bij andere mensen. Sommigen kiezen m'n shop als favoriet, anderen liken één of meerdere van m'n juweeltjes. Heel leuk om dit allemaal te zien groeien. Ik ben er werkelijk heel erg trots op dat mijn shop ondertussen 35 artikelen telt, allemaal handgemaakt, en zo'n 20 keer als favoriet gekozen werd.

Ik hoop gauw m'n eerste verkoop en goede review te mogen ontvangen. Dan ben ik écht vertrokken met Nono's Shop :-)

Voor wie mijn winkeltje wil bezoeken, hier is de link: www.nonosshop.etsy.com

Veel liefs,

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hey daar, als ik op de link klik voor de shop, kom ik weer op Yoo.rs ;-) Je Shoppie ziet er wel goed uit!
| 14:05 |
Weet ik maar ligt aan yoors. De link klopt 100% ;-)

Dankje alvast!!
| 15:19 |
Ah, oke, vervelend dus, maar ik ben er gekomen, dus zal de anderen ook vast lukken ;-)
| 16:14 |
heb even gekeken in je shop.
Ziet er super uit en hoop dat het lekker gaat lopen
gr Q
| 22:27 |
Leuk! Zal zo eens kijken.

Link werkt trouwens niet. Kom op homepage van Yoors terecht. (of ligt dat aan mijn foon?)
| 18:17 |
Nee inderdaad, ik merkte 't ook al. Link klopt wel, maar je moet 'm kopieren en plakken. Geen idee waarom, staat nochtans juist ingesteld .. :)
| 18:29 |
Klinkt goed zeg!
| 13:23 |
Leuk! Succes met je shop! xxx
| 12:08 |
Wat leuk dat het zo goed gaat en hopelijk gauw je eerste verkoop.
| 11:49 |
Leuk om dit te lezen :)
| 11:04 |
Ik heb er dan ook echt plezier in :)
| 11:27 |
Leuk dat je dat kunt zien als iemand je als favoriet toevoegt.. hopelijk snel je eerste bestelling!
| 10:08 |
Ik hoop het ook, dankje! :)
| 11:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen