×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Mijn LikesXL verhaal - geld verdienen van thuis uit!

Mijn LikesXL verhaal - geld verdienen van thuis uit!


In dit blog deed ik al een beetje uit de doeken over LikesXL. Een prachtige website met een prachtige boodschap... Namelijk dat iedereen een passief inkomen online kan opbouwen. Ben je nieuwsgierig naar mijn verhaal na een halfjaar? Lees gerust even mee met mijn ervaringen.

Ingeschreven in Maart, begonnen in Juli


Het duurde even voordat mijn sponsor, David, me écht overtuigd had van LikesXL. Ik schreef me in Maart in via zijn link met 2 pakketjes, maar ik bleef argwanend. Ik raakte afgeleid en ging zoeken naar andere bronnen van inkomsten online - tevergeefs - maar ik raakte uiteindelijk toch telkens terug met David in gesprek.Zi jn aantal packs groeide steeds sneller iedere keer dat we elkaar spraken.

Een dikke 4 maanden later, in Augustus, was mijn nieuwsgierigheid te groot en ik besloot toch terug 3 packs bij te kopen, samen met de andere 2 die er nog steeds in stonden. Ik ging elke dag braaf terug mijn advertenties klikken... en ik stond verbaasd van de resultaten...

In dromenland


Eindelijk. Na jarenlang zoeken achter een goede manier om online inkomen te verdienen, had ik iets gevonden waarvan ik gerust was. Iets wat in mijn ogen 'echt' is. Ik zal m'n aantal packs stijgen van 2 naar 13 in iets meer dan een maand. 


Vanaf nu gaat het ook alsmaar sneller, want ik besloot dat ik ook andere mensen hierover wou vertellen. Zij hebben zich tot mijn grote trots in mijn team aangesloten van ondertussen 7 man sterk en ik probeer dagelijks met iedereen contact te houden door te mail, chatten of te bellen. Superfijn zo'n gemotiveerde mensen! Dankzij hen gaat het natuurlijk ook altijd ietsje sneller, maar ik probeer ook zelf te investeren waar ik kan. Al is het maar 10€ per week, het maakt écht wel een verschil.

Mijn doel 


Mijn voornaamste doel is uiteraard dat ik op een punt kom waar ik genoeg verdien dat ik niet meer voor 'n baas hoef te gaan werken. Dat doel, dat wil ik graag bereikt hebben binnen 2 jaar, en zoals het er nu naar uit ziet zal ik dat zonder problemen halen. 


Momenteel heb ik dus 13 packs en verdien ik dagelijks 1.17€. Om de 9 dagen kan ik nu dus 'n pack kopen. Wanneer ik zelf tussentijds ook nog investeer gaat het aantal natuurlijk sneller omhoog, en stiekem hoop ik toch zeker de 112 packs te halen voor nieuwjaar. Waarom 112? Omdat ik vanaf dan elke dag 1 pack kan kopen en dan... dan gaat het snel ;-)

Zoals jullie zien is jullie HippieFox weer met vanalles bezig. Echter, langzaam maar zeker begin ik te voelen dat ik niet langer tegen de golven moet opboksen. Ik heb het gevoel dat ik de juiste weg ben ingeslaan.


Veel liefs

HippieFox
dutchkiwi
Goede middag Hippie Fox en kan je dit programma ook vanuit het buiten land doen ? gr Jan
22-09-2017 12:44
22-09-2017 12:44 • 1 reactie • Reageer
HippieFox
Hey Jan, jup, LikesXL is internationaal dus geen probleem :) Woon je nog in Europa?
22-09-2017 13:01
22-09-2017 13:01 • Reageer
Karin Den Hollander-Rietbroek
Ik heb nu 52 packs, dus dat gaat snel groeien. :)
12-09-2017 17:04
12-09-2017 17:04 • 2 reacties • Reageer
Myranda
Hoeveel heb je erin geinvesteerd en hoeveel 'verdien' je er daadwerkelijk mee? Ben erg benieuwd naar je verhaal. :-)
15-09-2017 08:00
15-09-2017 08:00 • 1 reactie • Reageer
HippieFox
Ja zeker en vast! Je gaat sneller als mij haha! :)
12-09-2017 18:45
12-09-2017 18:45 • 1 reactie • Reageer