Mijn LikesXL verhaal - geld verdienen van thuis uit!

Mijn LikesXL verhaal - geld verdienen van thuis uit!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In dit blog deed ik al een beetje uit de doeken over LikesXL. Een prachtige website met een prachtige boodschap... Namelijk dat iedereen een passief inkomen online kan opbouwen. Ben je nieuwsgierig naar mijn verhaal na een halfjaar? Lees gerust even mee met mijn ervaringen.

Ingeschreven in Maart, begonnen in Juli


Het duurde even voordat mijn sponsor, David, me écht overtuigd had van LikesXL. Ik schreef me in Maart in via zijn link met 2 pakketjes, maar ik bleef argwanend. Ik raakte afgeleid en ging zoeken naar andere bronnen van inkomsten online - tevergeefs - maar ik raakte uiteindelijk toch telkens terug met David in gesprek.Zi jn aantal packs groeide steeds sneller iedere keer dat we elkaar spraken.

Een dikke 4 maanden later, in Augustus, was mijn nieuwsgierigheid te groot en ik besloot toch terug 3 packs bij te kopen, samen met de andere 2 die er nog steeds in stonden. Ik ging elke dag braaf terug mijn advertenties klikken... en ik stond verbaasd van de resultaten...

In dromenland


Eindelijk. Na jarenlang zoeken achter een goede manier om online inkomen te verdienen, had ik iets gevonden waarvan ik gerust was. Iets wat in mijn ogen 'echt' is. Ik zal m'n aantal packs stijgen van 2 naar 13 in iets meer dan een maand. 


Vanaf nu gaat het ook alsmaar sneller, want ik besloot dat ik ook andere mensen hierover wou vertellen. Zij hebben zich tot mijn grote trots in mijn team aangesloten van ondertussen 7 man sterk en ik probeer dagelijks met iedereen contact te houden door te mail, chatten of te bellen. Superfijn zo'n gemotiveerde mensen! Dankzij hen gaat het natuurlijk ook altijd ietsje sneller, maar ik probeer ook zelf te investeren waar ik kan. Al is het maar 10€ per week, het maakt écht wel een verschil.

Mijn doel 


Mijn voornaamste doel is uiteraard dat ik op een punt kom waar ik genoeg verdien dat ik niet meer voor 'n baas hoef te gaan werken. Dat doel, dat wil ik graag bereikt hebben binnen 2 jaar, en zoals het er nu naar uit ziet zal ik dat zonder problemen halen. 


Momenteel heb ik dus 13 packs en verdien ik dagelijks 1.17€. Om de 9 dagen kan ik nu dus 'n pack kopen. Wanneer ik zelf tussentijds ook nog investeer gaat het aantal natuurlijk sneller omhoog, en stiekem hoop ik toch zeker de 112 packs te halen voor nieuwjaar. Waarom 112? Omdat ik vanaf dan elke dag 1 pack kan kopen en dan... dan gaat het snel ;-)

Zoals jullie zien is jullie HippieFox weer met vanalles bezig. Echter, langzaam maar zeker begin ik te voelen dat ik niet langer tegen de golven moet opboksen. Ik heb het gevoel dat ik de juiste weg ben ingeslaan.


Veel liefs

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goede middag Hippie Fox en kan je dit programma ook vanuit het buiten land doen ? gr Jan
| 12:44 |
Hey Jan, jup, LikesXL is internationaal dus geen probleem :)
Woon je nog in Europa?
| 13:01 |
Ik heb nu 52 packs, dus dat gaat snel groeien. :)
| 17:04 |
Ja zeker en vast! Je gaat sneller als mij haha! :)
| 18:45 |
Hoe vaak komt er nu een pack bij? Eens in de 3 dagen, toch? Hij staat op automatisch kopen zodra dat kan.
| 18:58 |
met 52 packs heb je 4.68€ per dag, dus inderdaad, de ene keer na 2 dagen, de andere keer na 3 dagen :)
| 20:58 |
Hoeveel heb je erin geinvesteerd en hoeveel 'verdien' je er daadwerkelijk mee? Ben erg benieuwd naar je verhaal. :-)
| 08:00 |
Je hoeft maar 10 euro te investeren om te beginnen. Dan duurt het alleen heel lang voor je meer packs kunt kopen, want 1 pack is 9ct per dag. Elke dag zie je die 9ct per pack erbij komen op je balans. Zodra je weer 10 euro hebt koop je nog een pack, net zolang tot je het maximum hebt van 8888 packs. Ik heb 520 euro geïnvesteerd, omdat ik weinig geduld heb. Elke 2 a 3 dagen komt er nu een pack bij. Hippiefox verbetert me vast wel als ik iets verkeerd zeg, want ik ben bij likesxl gekomen via haar. Daardoor krijgt zij dus een percentage elke keer als ik er een pack bij koop. Zij weet er veel meer van dan ik.
| 08:26 |
Aha, je hebt dus 520 euro geïnvesteerd. En hoeveel kun je nu laten uitbetalen of heb je al uit laten betalen?
| 12:19 |
Nu nog niets, want dat zou niet opschieten. Ik wil uiteindelijk een vast passief maand-inkomen, dus moet ik zeker zo'n 1000 packs hebben.
| 12:26 |
maar stel dat je nu zou besluiten ermee te stoppen, ku je dan die 520 euro die je erin hebt gestopt weer direct cashen?
| 12:39 |
Volgens mij pas na die 122 dagen die een pack nodig heeft om te rijpen.
| 12:40 |
ik snap het idee wel, maar ik vraag me af of het haalbaar is om je leven lang op die manier een inkomen te verdienen.
| 17:30 |
Waarom zou het niet haalbaar zijn? Als ik er 4000€ per maand mee verdien zou ik super gelukkig zijn, al zou ik uiteraard wel slim genoeg zijn om de centjes ook te investeren in andere dingen, zoals oldtimer busjes voor 'je weet nooit' :)
| 17:32 |
Als die sites er ooit mee stoppen bv, maar je hebt dus al een back up plan :)
| 17:34 |
Ja klopt, plus... ze werken samen de Jacksons ( broers van Michael Jackson) en Kool & The Gang. Beide muziekgroepen zijn niet alleen super bekend, maar ze hebben ook een gigantisch leger aan advocaten achter hun staan.

Voor ze met LikesXL in zee zijn gegaan hebben ze alles laten nachecken. Uiteindelijk na 3 maand hebben ze beslist om met hen in zee te gaan. Dat zouden ze niet gedaan hebben als er risico is dat het bedrijf hun naam slecht maakt. Integendeel, ze geven zelfs een concert in Rotterdam voor LikesXL op 5 oktober ;)

LikesXL is dan misschien niet de best betalende in zijn branche, maar heeft wel een lange termijn visie en daar geloof ik echt wel in als ik zie wat ze wekelijks ondernemen aan verbeteringen :)
| 17:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen