×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn vorderingen met Enclix - 7 weken

Mijn vorderingen met Enclix - 7 weken


Solliciteren voor een nieuwe job, maar momenteel nog 2 uur per dag op en af rijden met de dagelijkse file. Krimpfolie juweeltjes maken en tegelijkertijd zoeken naar een uitgeverij voor mijn boek… of toch maar in eigen beheer? Een VW club proberen te runnen en tegelijkertijd balen dat je die douche nog steeds niet geinstalleerd hebt in je nieuwe huis. Je ziet… ik ben vrij druk bezig momenteel, maar ik zou het niet anders willen.

Bij dat alles komt dan ook nog eens Enclix die me – gelukkig – slechts een paar minuten per dag opeist. Opeisen is dan eigenlijk nog het verkeerde woord ook, want ik vind het gewoon super leuk!

Verdiensten

Het word lastig om bij te houden wat ik verdiend heb op Enclix, omdat ik de verdiende centjes herinvesteer om meer referrals te huren of hen langer te huren etc.

Tijdens mijn vorige blog op 27/04 had ik 2,79$ verdient in mijn account. Dat is wat ik verdiend had in 1 maand. Ondertussen zijn we exact 2 weken verder en heb ik 5,07$ in mijn account, maar ik had uiteraard nog een stukje meer, voordat ik 2 van mijn rented referrals verlengde.

In totaal heb ik nu 7,31$ verdient, sinds ik me aangemeld heb op 23 maart 2017.

Dat wil zeggen dat ik mijn inkomsten nu een stuk sneller gaan in die laatste 2 weken dan in die eerste maand. Waar ik in de eerste maand maar 2,79$ verdient had, heb ik nu 2 weken later al het dubbele bijverdiend.

Belangrijke veranderingen

De komende dagen en weken zal ik me gaan concentreren op welke van mijn rented referrals goed klikken. Die mensen verleng ik dan ineens voor de langste ( en goedkoopste ) optie die er is.

Dat is 240 dagen voor 1,12$. Zo’n 0,14$ per maand aan ‘huurgeld’ dus, in plaats van de 0,20$ die je in het begin betaalt.

Momenteel zijn er 2 van mijn RR (rented referrals) die écht de moeite waard zijn om ze al meteen voor die tijd te verlengen en dat heb ik dan ook meteen gedaan.

Rented Referral - goed of slecht?

Hoe bepaal je welke RR je voor een langere periode houdt en welke je laat vervallen?  Het is iets waar ik zelf ook nog mee worstel, maar een aantal dingen weet ik wel al zeker; als ze 40 keer geklikt hebben, hebben ze hun 0,20$ terug verdiend die jij voor hen hebt betaald om hen te huren.

De mensen die ik nu heb verlengd voor 240 dagen hadden beide ongeveer 80 kliks per persoon. Ze hadden dus eigenlijk hun volgende maand ook al terug verdiend. Nu kan ik alleen maar hopen dat ze goed blijven verder klikken uiteraard :-)

Toekomstplannen met Enclix?

Momenteel klikken mijn RR ongeveer zo’n 112 keer per dag. Dat is goed voor 0,56$ per dag, zo’n 16,8$ per maand. Dat geld word momenteel echter opgebruikt als herinvestering om mijn aantal RR te vergroten en VOORAL om de goede klikkers onder hen ineens voor een lange tijd te kunnen verlengen.

Mijn doel is om binnen een jaar een mooie 100 euro winst te hebben per maand, na de kosten en herinvestering. Ik zou graag als premium member 2000 RR hebben tegen die tijd. Of het me zal lukken, dat weet ik niet, maar ik ben er wel benieuwd naar.


Investeren?

Aanvankelijk zei ik dat ik wou zien hoelang het duurt om iets moois op te bouwen met Enclix zonder er geld in te steken. Ik ben nog steeds van dat principe, al heb ik met die 10$ van Slidejoy wel een GROTE sprong vooruit kunnen maken, omdat ik nu 59 RR heb in plaats van slechts 9. Dat verschil is gigantisch voor slechts 10$.

Over wat twijfel ik dan? Ik denk erover om een jaarlijkse upgrade te nemen van 65 euro, voor het premium lidmaatschap. Waarom? Omdat de kliks dan dubbel zoveel waard worden en de kosten voor huren/verlengen blijft gelijk. Met andere woorden = mijn winst verdubbelt voor hetzelfde van wat ik nu heb.

Hoe dan ook, wat ik ook beslis, ik zal jullie op de hoogte houden van mijn verdere vorderingen. Tot nu toe blijf ik overtuigd van Enclix als leuke spaar site en ik weet zéker dat het mogelijk zal zijn naar de toekomst toe om een tweede inkomen op te bouwen hiermee :-)

Veel liefs

HippieFox

_PetitCorbeau_
Heel goed dus!
12-05-2017 08:47
12-05-2017 08:47 • Reageer
LWAlmanak
Dat ziet er toch wel goed uit!
11-05-2017 16:10
11-05-2017 16:10 • 1 reactie • Reageer
HippieFox
Echt wel. Binnen een jaar zou het toch 500 euro per maand moeten opbrengen als ik alles goed doe :)
11-05-2017 16:21
11-05-2017 16:21 • 1 reactie • Reageer