Neobux -1 week online geld verdienen

Neobux -1 week online geld verdienen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ondertussen ben ik een weekje aangemeld bij Neobux en ik wou jullie kort even laten weten hoe het gaat. Ik heb ondertussen $0,20 verdient. Niet veel dus, maar binnen 3 weken kan ik beginnen met het huren van refferals.


Eigenlijk kan ik dat al binnen 2 weken ( want je hebt maar $0,60 nodig ), maar ik heb liever wat extra. Moest het zijn dat mijn refferals mensen zijn die nie goed klikken, heb ik toch wat extra zodat ik hun kan recyclen ( vervangen voor een andere refferal ).

Ondertussen heb ik ook 197 punten, dat wil zeggen nog 53 te gaan en ik mag me EINDELIJK aanmelden op het forum. Neobux is een programma dat je test hoor, dat kan ik wel al zeggen. Ze kijken hoeveel geduld je hebt en of je het echt wel allemaal volhoud. Blijkt dan dat je het waard bent, mag je op hun forum en mag je mensen toevoegen.


Ik kan dus geen directe mensen in het programma onder mij nemen voordat ik een maand aangesloten ben. Dat kan je pas een bewijs noemen van 'moeite doen'. 

Zoals beloofd hou ik jullie dus gewoon op de hoogte van hoe het verder vordert. Het aantal centjes groeit traag, maar gestaag. $0,20 op 7 dagen is een gemiddelde van 2 a 3 cent per dag. Ik ben benieuwd hoe het verder verloopt!

Als ik beslis om standaard member te blijven, blijft alles gratis voor mij. Dan moet ik 300 refferals onderhouden. Die kosten voor het huren $0,84 voor 6 maand ( als je ze verlengt voor langer dan een maand krijg je korting ). Ze brengen $0,005 op per klik die ze doen en het gemiddelde ligt op 2,5 kliks per dag. Met 300 refferals zou ik dan:

112,5$ per maand x 6 maand = $675 hebben

$0,84 x 300 refferals = $252 kosten

WINST = $70,5 per maand, of $423 na een halfjaar. 

Als ik mijn refferals goed kan onderhouden is dat een maandelijks inkomen. Beslis is 80euro te betalen voor een jaar 'Golden Member', verdubbelen de inkomsten, maar moet ik er wel 80 euro per jaar voor betalen.

Ik zie wel welke strategie ik volg :) Zoals je hieronder kan zien kan je echt HEEL veel refferals huren, maar hoe meer je er hebt, hoe meer je ook betaalt voor die refferals:

Maar goed, ik ga nu gaan werken, mochten er vragen zijn kunnen jullie altijd bij mij terecht natuurlijk :) 

Tussentijdse update : Ik ben momenteel 19 dagen aangemeld en heb zo'n 0,43$ verdient ;-)

Om aan te melden zou ik nog even willen vragen om te wachten tot je onder mij kan aanmelden binnen enkele weken, dan verdien ik ook een beetje mee ( als jullie me dat gunnen natuurlijk) ;-)


Veel liefs

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.4 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook hier ben ik benieuwd naar hoe het jou verder vergaat......
| 16:25 |
Ik lees het met interesse!
| 14:43 |
Jeetje! Klinkt heel ingewikkeld haha, succes ermee :)
| 09:42 |
Nee hoor, valt juist heel goed mee :)
| 11:07 |
Oh gelukkig!!
| 11:46 |
Ben benieuwd hoe het verder gaat!
| 21:30 |
Ik hou jullie zeker op de hoogte :)
| 11:07 |
Jammer dat je van anderen afhangt om geld te verdienen in dit model.
| 15:33 |
goh ja. In principe kan je het zelf onderhouden :) Beslis je om mensen niet te houden die slecht klikken, dan haal je hen uit het systeem :)
| 11:07 |
Hm, heb toch een zeer afwachtende houding.
| 12:50 |
Goed zo! Gebruik mij maar even als proefkonijn :)
| 12:51 |
Ben benieuwd hoe dat verder gaat, moet me misschien maar eens hierin verdiepen, maar wacht even af wat jij er verder van vind.
| 09:17 |
Ja das prima, ik ben benieuwd hoe het gaat escaleren als ik met die refferals begin :)
| 12:51 |
Nooooo, sorry ik doe niet aan marketing scams! Het verbaast mij dat jij je hiermee inlaat. :(
| 07:03 |
Ik volg je niet goed? Neobux bestaat al 9 jaar en doet zijn uitbetalingen stip 2 dagen later. Bovendien zoek ik een bijverdienste/inkomen online en daarvoor moet je nu eenmaal zoeken en proberen :-)
| 07:08 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen