×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Neobux -1 week online geld verdienen

Neobux -1 week online geld verdienen


Ondertussen ben ik een weekje aangemeld bij Neobux en ik wou jullie kort even laten weten hoe het gaat. Ik heb ondertussen $0,20 verdient. Niet veel dus, maar binnen 3 weken kan ik beginnen met het huren van refferals.


Eigenlijk kan ik dat al binnen 2 weken ( want je hebt maar $0,60 nodig ), maar ik heb liever wat extra. Moest het zijn dat mijn refferals mensen zijn die nie goed klikken, heb ik toch wat extra zodat ik hun kan recyclen ( vervangen voor een andere refferal ).

Ondertussen heb ik ook 197 punten, dat wil zeggen nog 53 te gaan en ik mag me EINDELIJK aanmelden op het forum. Neobux is een programma dat je test hoor, dat kan ik wel al zeggen. Ze kijken hoeveel geduld je hebt en of je het echt wel allemaal volhoud. Blijkt dan dat je het waard bent, mag je op hun forum en mag je mensen toevoegen.


Ik kan dus geen directe mensen in het programma onder mij nemen voordat ik een maand aangesloten ben. Dat kan je pas een bewijs noemen van 'moeite doen'. 

Zoals beloofd hou ik jullie dus gewoon op de hoogte van hoe het verder vordert. Het aantal centjes groeit traag, maar gestaag. $0,20 op 7 dagen is een gemiddelde van 2 a 3 cent per dag. Ik ben benieuwd hoe het verder verloopt!

Als ik beslis om standaard member te blijven, blijft alles gratis voor mij. Dan moet ik 300 refferals onderhouden. Die kosten voor het huren $0,84 voor 6 maand ( als je ze verlengt voor langer dan een maand krijg je korting ). Ze brengen $0,005 op per klik die ze doen en het gemiddelde ligt op 2,5 kliks per dag. Met 300 refferals zou ik dan:

112,5$ per maand x 6 maand = $675 hebben

$0,84 x 300 refferals = $252 kosten

WINST = $70,5 per maand, of $423 na een halfjaar. 

Als ik mijn refferals goed kan onderhouden is dat een maandelijks inkomen. Beslis is 80euro te betalen voor een jaar 'Golden Member', verdubbelen de inkomsten, maar moet ik er wel 80 euro per jaar voor betalen.

Ik zie wel welke strategie ik volg :) Zoals je hieronder kan zien kan je echt HEEL veel refferals huren, maar hoe meer je er hebt, hoe meer je ook betaalt voor die refferals:

Maar goed, ik ga nu gaan werken, mochten er vragen zijn kunnen jullie altijd bij mij terecht natuurlijk :) 

Tussentijdse update : Ik ben momenteel 19 dagen aangemeld en heb zo'n 0,43$ verdient ;-)

Om aan te melden zou ik nog even willen vragen om te wachten tot je onder mij kan aanmelden binnen enkele weken, dan verdien ik ook een beetje mee ( als jullie me dat gunnen natuurlijk) ;-)


Veel liefs

HippieFox
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties