×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Neobux - 2 weken online verdiensten

Neobux - 2 weken online verdiensten


Aan vele bloggers hier had ik beloofd om een update bij te houden van de PTC site Neobux. Daar word je betaald per advertentie die je klikt (0,001$) en met je eigen kliks kan je 0,02$ per dag vergaren. Niet veel, maar daar ligt ook de kracht niet van dit 9 jaar oude bedrijf. Nieuwsgierig? Lees dan zeker even mee met m'n review.
Inkomsten

Eerst en vooral is het misschien leuk om jullie te laten weten hoeveel ik reeds heb verdiend.

Momenteel ben ik 20 dagenlid bij Neobux, sinds 17/03/2017 en het inspireert me nog elke dag. Ik werd pas toegelaten op het forum toen ik minstens 1 week actief was en 100 advertenties had geklikt. Dat heb ik ondertussen gehaald en wat een leuke mensen zitten daar op het forum!

Er zijn leden zoals mij, die nog bezig zijn met enkele dollarcentjes, maar er zijn ook mensen die sinds 2009 zijn aangemeld en nu 2500$ winstmaken elke maand, zonder dat ze zich nog veel zorgen hoeven te maken daarover, want het is grotendeels passief inkomen.

Momenteel heb ik 0,45 $ in mijn account.

Mensen van de hele wereld

Ik weet niet exact hoeveel mensen er reeds aangemeld zijn op Neobux, maar het zijn er wel echt miljoenen... iedere keer dat ik online ga op het platform zie ik minstens 50.000 mensen actief op dat moment. 's Avonds zijn dat er nog veel meer.

Via de site NeobuxLove ben ik in contact gekomen met Thu, een Vietnamese jongedame die dankzij Neobux een inkomen heeft kunnen verwerven en nu naar haar mama kan reizen, 1300km verderop. Wanneer ze maar wil. Ik bewonder haar ontwikkelingen die ze heeft doorgemaakt met Neobux en haar resultaten die ze haalt met haar referral lijst. Daar zal ik nog wel even moeten aan werken ;)

Mijn doel

Uiteraard, met 0.02$ per dag ga je niet ver geraken, dat weten we allemaal wel. De kracht van Neobux zit in de aantallen. Je kan met een groot team werken en als jouw team goed klikt, heb jij daar ook de voordelen van.

Daarin heb je dan eigenlijk 2 keuzes:

- Direct Referrals : Mensen uit je vriendenkring die zich aanmelden via jouw link
- Rented Referrals: Mensen die Neobux verhuurt voor 0,20$/maand (minder als je voor meer maand tegelijk huurt)

Voor de direct referrals moet je minstens 2 weken actief zijn op Neobux. Als je beslist om je referral link (je eigen ID link, zoals hier op Yoors ) aan mensen te geven vóór die 2 weken, zullen ze niet onder jou gelinkd worden.

Mijn doel is dus: zoveel mogelijk referrals opbouwen. Ik focus me dan voornamelijk op de Rented Referrals, want voor de Directe ben je ook beperkt.

Momenteel als gratis member mag ik maar 30 directe mensen verwijzen onder mij.  Echter, hoe meer dagen actief, hoe meer mensen ik mag aanmelden

Patience is the key to Neobux!Golden Membership

Eenmaal ik 300 Rented Referrals heb, kan ik niet verder met een standaard account. Dat betekent dat ik moet upgraden naar Golden Membership. Dit kost me 90$ voor 1 jaar, dus ik ga mijn eerste 300 referrals eerst laten klikken tot er 90$ in mijn account staat.

Met een Golden Membershipkan je niet alleen veel meer mensen huren ( tot 2000 Rented Referrals ), maar ze brengen ook nog eens het dubbele op van het Standaard account. Elke klik die jouw Rented Referrals nu doen, word dus dubbel zoveel waard.

Ultimate Membership - het 'ultieme doel'

Ultimate Membership is de volgende logische stap als je een voltijds inkomen wil uitbouwen met Neobux. Dit account laat je toe om een oneindig aantal referrals uit te bouwen en dat heb je wel nodig voor een voltijds inkomen.

Zoals je in onderstaande tabel kan zien vergroot je aantal $cent NOG meer met dit account. De 0,02$ die ik nu maak per dag, verdien ik dan voor iedere klik die iemand doet. Als ik 20.000 Rented Referrals heb kan dat hard gaan...


Hou wel 1 iets in gedachten; het Ultimate Membership kost je 800$ per jaar. Als je net zoals mij geen eigen geld in de site wil investeren, zul je dus vanuit je Golden account met 2000 referrals moeten sparen tot je de 800$ hebt bereikt.

Een Nederlandstalige Neobux website

Thu heeft haar werk gemaakt van een Engelstalige website VOL met alle nieuwste tips en weetjes over Neobux. Ik vroeg haar of het ok is dat ik haar site ongeveer zou namaken, maar dan in het NL en dat vond ze prima. Ik hoop daar dus ook meer uitgebreide info te kunnen geven over elk aspect en waar je moet op letten.


Is het zo makkelijk?

Ja en nee.

Het principe is simpel; zorg dat je elke dag minstens je 4 advertenties klikt, en je ontvangt de inkomsten van de referrals.

Toch zijn er heel wat verschillende strategieën over hoe je die lijst met referrals moet onderhouden. Heb je bijvoorbeeld mensen in je lijst die slecht klikken, kan je die recycleren, maar dat kost je 0,07$. Doe je dat te snel, voor iemand die bijvoorbeeld 3 dagen niet actief was, gooi je misschien een goede klikker weg die net op vakantie is. Er komt dus wel nog wat bij kijken.

Al bij al vraagt Neobux op dit moment niet meer dan 30 minuten van mijn tijd per dag. Alle tijd die ik er extra aan besteed is door Youtube af te struinen of websites zoals die van Thu door te lezen. Ik leer erdoor bij en dat vind ik erg belangrijk.

Voor een voltijds inkomen en het onderhoud van je groep referrals ben je ongeveer 1 a 2 uur per dag kwijt. Daarna ben je voor de rest van de tijd vrij ;-)

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan door hier op het woord Neobux te klikken, of eender waar op het woord Neobux in dit artikel.
Je komt dan onder mij terecht ( opgelet, ik kan maar een 30 tal mensen onder mij hebben, zoals vermeld ) en dat betekent dat ik je ook overal in kan begeleiden.

Neobux kost niets om aan te melden. De memberships die hierboven vermeld staan ga ik ook niet zelf aankopen, ik zorg dat ik ze verdien door op te bouwen met de site en mijn referrals :-)


Voor meer vragen weet je me altijd hier te vinden ;-)


Veel liefs

HippieFox
Sarah's Creations
Het maakt me wel nieuwsgierig, maar ik vraag me hoeveel tijd per dag besteed jij hieraan? Want ik heb het momenteel best druk, als het in te plannen is in mijn dagelijkse werkzaamheden, wil ik dit anders wel eens proberen, maar ik vrees wel dat ik hier hulp/begeleiding bij nodig zal hebben.
07-08-2017 10:12
07-08-2017 10:12 • 1 reactie • Reageer
HippieFox
hey Sarah! Ik besteed hier ongeveer 30 minuutjes aan per dag, omdat ik alle advertenties klik enzo :) je mag me altijd pb's sturen als je informatie nodig hebt en je beslist om in te schrijven. Als je beslist om met Neobux te starten, vergeet dan liefst mijn link niet te gebruiken. Ohja en laat me zeker iets weten ;)
10-08-2017 18:04
10-08-2017 18:04 • 1 reactie • Reageer
Mama Tamara
Het is nog heel wat merk ik al.
03-07-2017 21:16
03-07-2017 21:16 • 1 reactie • Reageer
HippieFox
Klopt er komt ook wel wat bij kijken en de mensen die er nu een maandloon aan over houden hebben hier ook jaren aan gewerkt.. Voor niets gaat de zon op :-) Neobux is een uitdaging hoor. Zowel qua tijd als geduld :-)
03-07-2017 22:29
03-07-2017 22:29 • Reageer
DeWildPlukkersInfoGroep
leuk te lezen. ik volg even. momenteel heb ik mijn handen al vol hier maar goed misschien voor de winter als er weinig op wildpluk gebied te doen is
07-04-2017 16:13
07-04-2017 16:13 • Reageer
Chaneequa Kocken
Ben zeer benieuwd! goede uitleg, wellicht ga ik er ook aan beginnen!
06-04-2017 23:20
06-04-2017 23:20 • Reageer
DC Staelens
ben benieuwd naar de evolutie ervan.
06-04-2017 19:12
06-04-2017 19:12 • Reageer
Hpj Goossens
Ik volg het ook nog even...
06-04-2017 14:45
06-04-2017 14:45 • 1 reactie • Reageer
HippieFox
das goed HPJ :) als het echt hard gaat lopen laat ik het wel weten hier ;)
06-04-2017 15:14
06-04-2017 15:14 • 1 reactie • Reageer
Linda
Leuk! Ik wacht nog ff met aanmelden. Ik wil het nog ff verder volgen! Goed van je dat je een Nederlandse site erover wil maken. Want alles is nou in het engels en daar ben ik niet zo goed in
06-04-2017 12:20
06-04-2017 12:20 • 1 reactie • Reageer
HippieFox
Nee juist daarom, dat snap ik Linda! Ik hoop inderdaad mensen te kunnen helpen hiermee, want het is écht wel de bedoeling om een inkomen te hebben van thuis uit, binnen een jaar tijd. Hopelijk lukt dat :)
06-04-2017 12:58
06-04-2017 12:58 • 1 reactie • Reageer
_PetitCorbeau_
Klinkt heel interessant
06-04-2017 10:50
06-04-2017 10:50 • 1 reactie • Reageer
HippieFox
Dat is het ook... ik vind het allesinds de moeite waard :)
06-04-2017 10:52
06-04-2017 10:52 • Reageer