Neobux, mijn toekomst voor een inkomen online

Neobux, mijn toekomst voor een inkomen online


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ondertussen zijn we opnieuw een maand verder sinds mijn laatste informatieve blog van Neobux. Tijd voor een nieuwe update dus. Elke week groeit mijn inkomen een stukje via deze wonderbaarlijke site, ik vind het een plezier om er mijn tijd door te brengen. Nieuwsgierig naar mijn vorderingen? Lees gerust een stukje mee.


Neobux startte voor mij op 17 maart 2017, zo'n 4.5maand geleden. Ik was 2 weken erg intensief bezig met de site en in de eerste 2 weken had ik beslist om er niet in te investeren, maar het gewoon uit zichzelf te laten groeien.

Dat kan namelijk met Neobux, je hoeft er niet per se in te investeren.Eind maart werd ik afgeleid door een andere gelijkaardige site, Enclix, waar het verdienen een stuk sneller ging. Ik was zelfs zo in de ban van die site dat ik er een website voor heb aangemaakt.

Gelukkig heb ik na een maand ingezien dat Enclix een oplichterij was. Het was me dus nogmaals bewezen; sneller is niet altijd beter!

Ik kwam dus terug bij Neobux terecht. Algauw ging ik me verdiepen in het forum en ik werd geinspireerd door de vele verhalen die ik daar vond. Ik besloot ervoor te gaan, dit keer voor de volle 100%.

Enkele van mijn oude blogs

Een aantal keren heb ik Neobux hier laten vallen op Yoors en dat zie je in mijn oude blogs:

Het ging dus niet altijd van een leien dakje, maar ik kan momenteel wel met trots zeggen dat ik op de goede weg ben bij Neobux.

Momenteel heb ik 250 RR die ik huur en 9 directe referrals ( waarvan er 3 niet klikken ). Ik heb er nog 55 bij gehuurd die ik tegen dinsdagavond zou moeten hebben dus.. al bij al niet slecht.

Ik heb momenteel een winst van ongeveer 0.50 - 0.70$ per dag, die ik natuurlijk volledig herinvesteer in Neobux.

Mijn eerste doel is het hebben van 700 rented referrals tegen het einde van Augustus. Momenteel heb ik 80$ in mijn account en daarmee ga ik zoveel mogelijk mensen huren :)

Zoals altijd hou ik jullie op de hoogte van al mijn veranderingen en vorderingen voor een inkomen online. Volgende week 10/08 begin ik nog met een volgende project. Van zodra dat goed opgestart is zal ik daarover ook nog een blogje schrijven :)

Wil je graag aanmelden bij Neobux en zelf een account en inkomen opbouwen? Dat kan via deze link.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb net even een accountje aangemaakt bij Neobux :)
| 23:43 |
Goed idee ;-) Als je bij Neobux wat verdient hebt kan je het mss wel gebruiken bij LikesXL ;)
| 07:41 |
Precies :)
| 11:19 |
Misschien kun je me helpen, want ik snap er weinig van. Heb 5 dollar gestort en daarvoor net 3 referrals 'gehuurd'. En nu? Wachten tot ze klikken en de verdiensten weer herinvesteren? Ik kom er niet uit. Wilde nog wat refs bijkopen, maar dat lukt me op de 1 of andere manier niet. Kun je me wat uitleg geven?
| 21:57 |
Ja natuurlijk ik zal je een prive bericht sturen ;)
| 08:22 |
Das lief!
| 08:26 |
Heel goed bezig dus!
| 12:51 |
Interessant artikel! Ik leer graag wat meer over de site. Wat moet je doen? En hoe werkt het precies?
| 10:09 |
je hebt 80 euros in je account nu...

maar hoeveel doekoes heb je er nu in totaal al ingestoken??
| 20:15 |
Hey Isla! Ik heb er ongeveer 300euro ingestoken. Die 80euro is van op te bouwen vanaf nul. Momenteel heb ik dagelijks zo'n 1.66euro, wat resulteert in ongeveer 50 euro per maand. Als ik NU beslis om te stoppen, heb ik dat bedrag nog voor de komende 8 maanden want zolang heb ik mijn referrals gehuurd. Dus ik zou 400 euro terug hebben :)
| 08:30 |
Oke oke duidelijk..je bent goed op weg dus..en mocht het succesvol zijn dan ga je na 8 maanden ze weer 'bijhuren' dus?
Laat die updates maar komen wanneer er weer zijn..ik vind het vaag maar wel intrigerend haha
| 16:18 |
haha ik zal jullie zeker up to date houden. Voor mij is het een hobby en een manier om mijn droom voor de toekomst waar te maken. Ik ben zeker dat ik er geraak, al zal dat binnen enkele jaren zijn :) Ik geloof er gewoon steevast in :)
| 18:22 |
En hoe lang per dag ben je er mee bezig ongeveer dan?
Ofwel..is dat je baan nu, of gewoon een bijverdienste
| 19:09 |
Oh nee nee haha, nog geen van beide op dit moment. Ik ben nog in de 'opbouw'fase :) en ik denk dat ik het ergens anders ook al vermeldde maar ik ben er 30minuten mee bezig per dag denk ik :) Dat varieert echter nog wel eens, omdat ik ook een eigen forum bij hou met mijn statistieken van dag tot dag en daar ook vragen van andere leden beantwoord.
| 19:34 |
Heb je een link naar dat forum??
| 21:43 |
www.neobux.com/forum/?/4/&vl=FA6F0CA57CFFD170162EE1DA2F811612

Hier kan je honderden mensen hun statistieken volgen, ik ben Zoralena88 daar :)
| 09:01 |
300 euro eigen geld ingestoken of je die 300 op neobux hebt verdiend?
| 18:40 |
eigen geld ingestoken :)
| 18:00 |
dankjewel voor verklaring, was niet helemaal duidelijk voor mij.
| 18:34 |
Geen probleem :)
| 18:45 |
Goed bezig HippieFox.
| 16:55 |
jup vind ik ook :)
| 08:31 |
:-)
| 17:41 |
Je bent goed bezig met je referrals. Ik heb er nu 3.
| 13:44 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen