Tekeningen verkopen...?

Tekeningen verkopen...?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik reeds lange tijd van thuis uit wil werken, ga ik me ook steeds verder verdiepen in de mogelijkheden die ik daarin heb. Ik heb echter al ondervonden dat de mogelijkheden heel beperkt zijn en dat ik wellicht meerdere bronnen van inkomsten moet combineren als ik echt iets van thuis uit wil verdienen.

Een van die opties lijkt me misschien wel om tekeningen te gaan verkopen voor een mooie prijs en die hier misschien op Yoors aan te bieden. En dan denk ik echt aan prijzen zoals 2 - 3 euro voor een A3 formaatje.

Op zich dus allemaal prima, ik zou het zeker willen doen, tekenen maken voor een dubbeltje. Als ik er maar gelukkig van wordt, het thuis mag doen en ik er van kan leven. Ik vrees echter dat ik me niet kan beperken tot Yoors alleen, want na een tijdje heeft iedereen hier het ook wel gezien. Dan maar op zoek naar andere sites?

Na enig opzoekwerk op Google ben ik er achter gekomen dat er wel degelijk sites bestaan waar je je kunst kan aanbieden en te koop stellen.

Er is maar 1 problem, vaak zijn de aangeboden dingen echt 10x beter als die van mij!

Momenteel ben ik ook nog aan het zoeken wat ik moet doen om mijn verhaal 'veilig' te stellen. Ik ben dus aan het kijken wat ik kan doen inzake copyright enzo. Op zich kan het prima, maar het kost ook weer wat. Er is allesinds wel al wat belangstelling van buitenaf, dus misschien gaat het verhaal binnen enkele jaren naar een animatie productie. Tenminste; dat is mijn grootste droom. Het doel van 2017 is allesinds om het eerste boek uit te brengen :)

Deel 1 van Zora Mythe kan je hier terugvinden.


Veel liefs,

HippieFox

Wil je zelf ook aan de slag en geld verdienen met teksten schrijven en foto's plaatsen?Dat kan door op deze pagina bovenaan op 'Aanmelden' te klikken. Je krijgt meteen een aanmeldbonusen ik ook! :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je kan het altijd proberen:)
| 00:32 |
Dat is natuurlijk de hamvraag van kunstenaars altijd. Ik schrijf al tientallen jaren, maar heb enkel nog maar een dichtbundel gepubliceerd, waar ik uit de kosten kwam en een kleine winst had, maar nee, een inkomen heb ik er nooit uit kunnen halen. Zoals je zegt, er is altijd wel iemand die beter is, en dat ervaar ik ook bij het aanbieden aan uitgeverijen. Ze zijn niet geïnteresseerd want ze hebben een vast cliëntele die boeken aflevert, om iemand nieuw aan te nemen moeten ze er werkelijk iets in zien. Maar ik heb nu een maandje je tekeningen kunnen bekijken en als je daar een verhaal bij hebt, en dat heb je denk ik wel dat dit iets speciaals is. De vormgeving is natuurlijk iets anders, maar de uitgever heeft daar zeker wel ideeën over. Ik zou zeker de stap wagen, HippieFox, maar dat had ik je al gezegd hé. :)
| 17:08 |
Dankje Rudi, wat bedoel je precies met de vormgeving? :)
| 17:10 |
Hoe dat je een boek invult, waar de plaatjes komen, waar het verhaal, de lettergrootte en de font die ze gebruiken, zo'n dingen allemaal. Zij hebben (waarschijnlijk) meer ervaring wat werkt en niet. :)
| 17:29 |
Oh ja wellicht wel dat laat ik ook aan hen over :)
| 17:49 |
:)
| 17:50 |
Ik vind je tekeningen prachtig!
2 a 3 euro lijkt mij echt veeeeel te weinig
| 16:41 |
Ja maar het gaat erom dat ze zodanig goedkoop zouden zijn dat ze vlot verkopen.. ;-)
| 16:43 |
Heel veel succes, doe je op portretten of zo?
Vanaf een foto?
Want voor 2 of 3 euro per stuk, zou ik best een mooie tekening willen van mijn meiden van de paarden foto's... :)
Zelfs voor 5 euro per stuk zou ik dat nog doen!
| 15:15 |
Dat kan inderdaad ja, maar dan zal het niet op die prijs blijven helaas - er kruipt namelijk meer werk in dan de dingen die ik gewend ben ;-)
| 15:18 |
wat zou dat evt ongeveer gaan kosten? Geef eens een schatting als het kan? De foto's staan ook op Yoo.rs...
| 15:20 |
Hmm hangt ervan af welk formaat je in gedachten hebt en of dat kleur/ zwart wit dient te zijn?
| 16:44 |
Zwart-wit natuurlijk, met een grijstint... haha
Gewoon A4 zou al leuk genoeg zijn... ;)
| 16:49 |
Als het grijs mag zijn zal het zo'n 10 euro zijn zonder achtergrond en 15 euro met achtergrond :)
| 17:50 |
Zonder achtergrond is prima hoor, stuur me even een privé bericht als je wilt om verder af Te spreken. Ben over ongeveer anderhalf uur weer thuis denk ik.
| 17:57 |
Niets aantrekken van andermans werk en ervoor gaan. Yoors komt nog met een module waarmee we foto's en pdfs kunnen gaan verkopen. Hopelijk volgend jaar maar dat is iets wat nog op de rol staat.
| 15:10 |
Ja daar ben ik inderdaad heel erg benieuwd naar! :-)
| 16:44 |
Je tekeningen mogen echt wel voor meer dan 2 a 3 euro de deur uit.
€ 25,- per A4 minstens. Jouw werk is uniek!
| 15:08 |
Dankje Jolijn :-)
| 16:44 |
Nou Yoors gaat niet zo snel vervelen hoor. Het zit in de planning om een webshop aan te maken op Yoors. Dus... En onderschat jezelf niet zo.
| 14:31 |
Ik ben benieuwd allesinds ;)
| 14:39 |
Ik net zo goed. ;-)
| 14:44 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen