Update Klezzer - geld verdienen met reviews schrijven

Update Klezzer - geld verdienen met reviews schrijven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorige week ontdekte ik de website Klezzer en ik ben het meteen gaan uitproberen. Mijn eerste indruk van de website en een klein beetje uitleg over hoe 't werkt kan je hier lezen. Nu ik een week verder ben geef ik jullie een update van mijn eerste verdiensten en indruk.

Geen centen voor de reviews zelf


Wat me opvalt is dat ik beloond ben voor 2 dingen de afgelopen week: mijn welkomstbonus van 1€ en het feit dat ik op de 4de plaats ben geïndigd voor beste schrijver van de week: €1.28. Nergens zie ik echter staan dat ik geld heb gekregen voor het schrijven van de reviews zelf. 

Ik heb me nu voorgenomen om deze week niets te schrijven. Over 14 uur word de pot terug verdeeld en ik ben benieuwd of ik er effectief iets 'passiefs' voor zal krijgen.


Het kan uiteraard zijn dat ik nog te weinig punten heb verzameld om passief geld te verdienen hieraan, maar goed, er werd beloofd dat je reviews blijvend geld opleveren, dus dan blijf ik nog even afwachten.

Als er geen geld bijkomt morgenochtend ( zondag ) dan zorg ik dat ik tegen volgende week 500 punten heb in plaats van 148 punten. Dan zal ik misschien ook een verschil merken.


Hoe dan ook, ik hou jullie op de hoogte, zoals met al m'n online bijverdiensten ;-)


Veel liefs

HippieFox

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik kende het ook niet
| 21:54 |
Kende dit nog niet. Maar als ik zo de reacties hier lees. Is het niets voor mij
| 22:11 |
En waarom denk je van niet?
| 08:01 |
Ik ben geen blogger
| 08:41 |
Daar heb ik zelfs nog nooit van gehoord
| 10:17 |
Ik ook niet tot nu toe, maar het kan je wel 20 euro per maand opleveren hoor :)
| 13:03 |
Voor het schrijven van de reviews krijg je punten ( kwaliteit , lengte , foto etc) hoe meer punten hoe groter je aandeel uit de spaarpot. Tenminste dat is wat ik er van begrepen heb.
| 23:19 |
Jup maar kijk ik had 148 punten. Normaal moet je daar wekelijk nog wat van krijgen. Deze ochtend gechecked: helemaal niets bijgekomen. Conclusie: als je iets wil verdienen moet je wekelijks blijven schrijven ;)
| 08:09 |
Fijn dat je hier ook over schrijft! Ik had me laatst aangemeld, maar heb hem weer verwijderd omdat ik er niks van snapte. Vooral dat je niks voor die reviews krijgt. Want volgens mij moest je best wat moeite doen om zo'n review te schrijven. Of nja ze willen het graag uitgebreid hebben.
| 13:36 |
Dat klopt wel. Ik probeer er steeds eentje te schrijven van 350 woorden, dat scoort veel punten :-)
| 14:26 |
Raar dat je voor de reviews zelf niets krijgt...
| 10:19 |
Inderdaad .. ben benieuwd wat ik morgen ga zien als ik een week niks gedaan heb ;-)
| 14:26 |
Je krijgt er wel geld voor je reviews, maar als je te weinig punten hrbt om mee te delen uit de spaarpot nog niet. Het is volgens mij ech t centenwerk in het begin.
| 12:50 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen