Van den bus Reynaerde...

Van den bus Reynaerde...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Manfred heeft een fijne nieuwe thuis gekregen, maar ik zonder T3 busje, dat bestaat niet... Bij deze wil ik jullie graag laten kennis maken met Reynaerde, de opvolger en de bus die normaal gezien gewoon zal blijven ;-)

Reynaerde werd vernoemd naar de fabel van 'Reynaerde de vos', want ja.. en vos is nu eenmaal mijn favoriete dier :-) Hij is een stoere Westfalia camper van 1988. Toeval, want Cheshire, mijn eerste busje, was ook van 1988 en het was steeds mijn droom om nog eens zo'n busje te vinden. Deze is het helemaal. Een gereviseerd motorblok + versnellingsbak. Een compleet origineel camper interieur met nachtverwarming, zitplaatsen voor 4 mensen en ook slaapplaatsen voor evenveel mensen. Met Reynaerde zullen we ongetwijfeld nog veel fijne avonturen meemaken! 

En ja ... ook deze word aangepakt tegen roest en zal wellicht opnieuw in de hippie graffiti - stijl komen :)


Groetjes

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oh, wat gaaf! Waar slaap je?
| 07:58 |
Wens je veel plezier met deze nieuwe bus! Maar dat zal wel goed komen ;-)
| 07:57 |
Wat leuk die bus en wat een leuke naam voor hem.
| 15:32 |
Ik vind dat elke wagen met een eigen 'karakter' ook een passende naam moet krijgen :)
| 15:41 |
Leuke bus weer ook
| 15:21 |
Dankje Johan, ben er werkelijk heel fier op
| 15:41 |
Dat geloof ik ja
| 15:48 |
ziet er weer mooi uit.
succes met de opknapbeurt :-)
| 15:12 |
Dankje, zal opnieuw een heel karwei worden!
| 15:42 |
Reynaerde ziet er goed uit!
| 13:51 |
Ja hé, ik kies er toch altijd zo'n coole busjes uit.. hihi :-)
| 15:42 |
Proficiat met Reyntje!
| 13:44 |
Dankje Soberana! Lang geleden dat ik jou nog eens hoorde, alles goed hoop ik? :)
| 15:42 |
Nu gaat het wel weer. Ik heb Yoors een paar maanden op een laag pitje gehad ivm eerst het ziekbed, daarna het overlijden van mijn moeder. Daarna was ik ook niet altijd in de stemming, maar ik leer intussen om het te accepteren dat zij er niet meer is:
yoo.rs/soberana/blog/in-plaats-van-bloemen-1501214980.html?Ysid=11672
| 15:59 |
Gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst, op naar nieuwe avonturen!
| 13:21 |
Dankje! Avonturen zullen we zeker genoeg hebben :)
| 15:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen