×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Vouchers voor mijn teamleden

Vouchers voor mijn teamleden


Omdat het eindejaar nadert, wil ik graag iets extra's doen voor de mensen in m'n team die goed bezig zijn. Het is ook dankzij jullie dat ik ben kunnen groeien en ik wil mijn dankbaarheid daaromtrent graag tonen.

Hoewel ik momenteel zo'n 15 mensen onder mij heb staan in m'n eerste lijn, zijn er toch maar 8 van hen die elke dag goed werken en hun account opbouwen. Om iedereen een beetje extra te motiveren, ben ik van plan om jullie een voucher toe te kennen van enkele euro's. Zo geraak je net ietsje sneller aan dat volgende pack. :-)

Om vouchers te kunnen aanmaken, heb ik echter een registratie moeten doen, met een foto van mezelf met m'n pas naast mijn gezicht. Dat zou maximum 3 werkdagen duren voor dit goedgekeurd word en dan kan ik vouchers gaan maken :)

Nog een ander leuk weetje: ik heb een kredietkaart aangevraagd! Dat wil zeggen dat ik naar de toekomst toe geld zal kunnen overmaken naar LikesXL zonder wachttijden + met slechts 4% fee. Ik zag laatst dat mijn 110 euro gereduceerd was naar 97 euro vanwege de vele transactiekosten die erbij komen als je met bankoverschrijving werkt. Dat word dus een stuk fijner als ik met mijn kredietkaart kan werken vanaf begin Januari :-)

2018 Belooft allesinds een goed jaar te worden. Dankzij enkele heel actieve leden onder me, zal ik goed vooruit gaan de komende maanden. Met 'n beetje geluk, bereik ik tegen Februari mijn gewenste 112 packs en kan ik vanaf dan dagelijks 1 pack bijkopen ( yaay! ). Ook zou ik me dan graag de betaalkaart van LikesXL aanschaffen, omdat ik dan kan demonstreren aan nieuwe mensen dat ik dingen kan kopen en betalen met geld dat ik zelf heb gemaakt... online :-)


Veel liefs

HippieFox
riekblogt.nl
Klinkt leuk. Lijkt ook wat op MLM bedrijven.
02-01-2018 21:50
02-01-2018 21:50
DeWildPlukkersInfoGroep
goed om te horen ik heb ove 2 dagen mijn 6de pack. fijne dagen en hou me op de hoogte van de ontwikkelingen. Ik ga uit vinden of het ook groeit zonder werving. fijne dagen gewenst
23-12-2017 09:59
23-12-2017 09:59 • 1 reactie
HippieFox
Werkt prima Quint. Dat zeg ik ook altijd tegen iedereen, een team is écht geen verplichting bij LikesXL. Het gaat wel ietsje sneller en je zal meer hebben dan 2200 euro/ maand op het einde :)
23-12-2017 13:32
23-12-2017 13:32