When Zoras dream...

When Zoras dream...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tjah kijk, ik teken hoe ik me voel natuurlijk en dat betekent de ene keer vrolijk, de andere keer triest... maar nu? Nu is het de muziek die me beïnvloed ( I can't help it, blame it on the music ).

DNA - Little Mix


Dit liedje deed me echt énorm denken aan hoe Lena momenteel over Lex denkt. Vrij sensationeel als je het mij vraagt en daar komt dan weer onderstaande tekening uit voort.... verzin er zelf maar bij wat je wil - misschien is het wel een scene uit één van Lena's dromen? ;-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat mooi dat je zo creatief kunt zijn. Fantastisch talent.
| 16:00 |
Dankje Mayke :)
| 12:33 |
De magische kracht van muziek ;)
| 11:36 |
Zou het dan ware liefde en affectie zijn...? Lena moest een reden hebben om niet toe te geven aan haar gevoelens en mee te gaan met Wulle. Liefst vergetende het geen achter haar lag en op zoek te gaan naar haar ware zelf, haar innerlijke ik en de kern van wie zij in wezen is. Daarnaast moest ze een manier vinden om te ontdekken wat Lex nu werkelijk voor aar te betekenen heeft, of had of heeft of had of... Nou dat dus!!!
| 19:31 |
hahaha ik lig dubbel! Ik hou ervan als mensen zelf vanalles gaan veronderstellen en bedenken. Dat geeft leven aan Zora Mythe en ik als schrijfster vind het dubbel zo leuk om jullie reactie achteraf te zien *dudududuuuuuummm* (dramatisch tromgeroffel)
| 19:36 |
Ja hé hallo, jij schrijft: verzin er zelf maar bij wat je wil - misschien is het wel een scene uit één van Lena's dromen? ;-)
Nou verzin ik wat en krijg ik dramatisch tromgeroffel op de koop toe ook....
Ik zie mijn zinnen wel verschijnen in het boek, uiteraard met naam en toenaam, anders is het plagiaat :P
WWahahahaa
| 19:41 |
hahahah wie weet op het einde van deel 1 hé, een hele paragraaf opgedragen aan jouw inspiratie :-D
| 19:42 |
Dat zou bizar zijn hahahaha
| 19:44 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen