Yoors review - week 11


Oops… Ik ben weer te laat met m’n review voor deze week. Laten we dat maar gauw goed maken! Bij deze even een overzicht van wat ik verdient heb hier op Yoors en van alles wat ik gepost heb. Benieuwd wat ik deze week te zien krijg!

Inkomsten 18/01 - 25/01

Momenteel heb ik 36,12 euro verdient met Yoors. In vergelijking met vorige week is dat 6,58 euro erbij. Bijna 7 euro dus, maar eigenlijk reken ik nu ook tot donderdag. Ahja, het is te verwaarlozen want tussen mijn update van gisteren en nu heb ik maar 0.06 euro bijverdient. Ik heb werkelijk niéts gedaan op Yoors vandaag. Waarom, dat vertel ik later wel in een ander blog ;-) *geheimzinnig enzo*

Wat werd er gepost?

40 foto’s

5 blogs

45 posts, wauw, dat zijn er eigenlijk behoorlijk veel. Toch zijn mijn inkomsten een stuk minder dan het zou moeten zijn. Aan wat ligt dat dan? Ik weet het!

Ik ben deze week helaas niet zoveel langs geweest bij andere mensen en dat moet ik ook dringend gaan inhalen. Anders moet ik per persoon 20 dingen gaan reviewen haha. Ik doe vanavond alvast een kleine inhaalbeweging :-)

Pageviews

Ondertussen ben ik de 10.000 pageviews voorbij, de teller bereikt zelfs bijna de 11000 bezoekers! Ik ben nu 11 weken actief op Yoors en ik blijf me erover verbazen hoeveel mensen er dagelijks voorbij komen op m’n posts. Omgerekend zijn dat bijna 1000 bezoekers per week.

Ook al ben ik eens een dagje inactief zoals nu, toch zijn er vandaag reeds 16 mensen op dingen van mij gepasseerd. Verbazingwekkend.

Populairste posts

Elke week piep ik eens om te zien welke posts de meeste belangstelling hebben gekregen. In vergelijking met vorige week staat mijn 40 dagen YP challenge er nog steeds op nummer 1. Daarna volgt mijn Yoors review van week 7 en daarna mijn overzicht als 2 maand Yoors blogger.

Op zich verbaast het mij niet erg dat dit soort posts bovenaan staan. Het zijn namelijk posts die een inzicht geven in wat Yoors is en wat het kan opbrengen voor jou als blogger. Veel mensen zijn dan ook nieuwsgierig naar wat je hier kan verdienen en ik vind het fijn dat ik die mensen een inzicht kan geven in wat hier binnen komt voor mij dankzij Yoors :-)

Besluit

Tjah, ik ben er voorlopig nog steeds niet aan uit of ik het bedrag op Yoors blijf sparen voor een zonneklep voor Manfred, of dat ik het zal meenemen op de dag dat ik hem naar hippiebus laat veranderen.

Volgens mijn vriend spaar ik het beter voor de zonneklep omdat ik die liever zou willen, maar aan de andere kant wil ik ook graag klapraampjes hebben vooraan, die je zo kan openzetten zodat je frisse lucht binnen krijgt. Die zijn 150 euro en toch iéts haalbaarder als het dubbele bedrag van de zonneklep. :-)

 

Veel liefs,

HippieFox


Wist je dat ik dankzij het schrijven op Yoors geld verdien? Schrijf jij ook graag of wil je ook af en toe een foto posten en daarvoor betaald krijgen? Je kan je gratis aanmelden door hier rechts boven het verhaal op de 'Aanmeld' knop te drukken. Je krijgt meteen 100 YP bij het aanmelden :)